osa rider Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 budilka !!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Dons pa na predavanja :whistle: (nisem čist ziher al je to za v to temo al katero drugo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Jutranje srečanje na križišču :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 En prjazn Madžar, s katerim sva se v pol ure zmenila službene stvari, ostalo urco mi je pa razlagal kako se pride do pokrajne kjer majo vinograde z ful dobrim sladkim belim vinom :worship: :worship: :worship: Za naslednje leto že vem kam bom skočila čez vikend z motorjem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Zamenjana grafična kartica :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Z babo sem se skregal.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 mmmmmmm.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 uspešno prvo plonkanje :010 :010 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 furca jahuuu in roka itak čist me je napolnilo z energijo :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 upam da me še kej bo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 ooo ja od kr sm iz bolnce pršu se mi v dveh mesch sam dobre stvari dogajajo :D :D :whistle: :naughty: :rolleyes: :rolleyes: [/quote/ c.c.c.... ktero si pa dons spt ??? :rolleyes: :evilgrin: :lol: js sm pa veselaa k bo kmau vikend... :) :blush: nea to :P nasploh pravim :D jap dans je biv tut kr lep dan :D mal pr cvičkotu (matr kko se fejst drži :D :D :worship: ) poj skakanje po lj , obilen šoping an :P :lol: itd. zej mi bo pa zginu nasmeh k bom mto začev študirat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Dns tud uradno na treningu povišana v demonstratorko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 en zlo dobr fuk.. :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 zradiran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Po dolgem času prav, d bo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 ja budilka, k ni zatajila..... :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 petek + plača + napovedan sončen vikend = :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 petek jeee :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Jutr greva na dopust :010 :010 :010 Egipt here we come :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Jutr greva na dopust :010 :010 :010 Egipt here we come :worship: da nouš se spotaknla.... ob kakšnga bogatina :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 k j tak lep sonček, pa frej sm pop... tko d gasssa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Zdej še enkrat šla ke v zdravstveni...no..zdej so pa fajn :blush: Eno fajn mlado sestro sm prepričala da mi je res na tanko povila prst, kar pomen, da se mi u nedelo moped ne zmuzneeeee :grrr :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 10 na izpitu :010 :010 :010 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 upam da me še kj bo :wub: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se