Irencko Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 (popravljeno) Ja sej....koga je včerej vs cajt masiral mobitel okrog ta tretjega :xx: :whistle: hm... ja no... :whistle: pssssst... :naughty: Popravljeno Oktober 24, 2008. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Cel večer sam za njega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Dobr trening, smo resno delal, sm zabavno je blo pa kt že dolg ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 ja . . . . . neki . . . . .se . . . . . mi . . . . res . . . . smeji . . . . končno bom mal dopust koristu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 noč :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 včerajšnji večer :music3: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 (popravljeno) Prebujanje in pa kavica z njem :wub: Popravljeno Oktober 25, 2008. Popravil KawasakiGirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 počitniceee...... wiiiii :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 Pregovarjanje z varnostnikom, da nismo tok stari, da ne bi smel v diskač ... svašta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 me še od včeri drži... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 včerejšna žurka :D pa še ena par velik lepših stvari me nasmeje :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Včerajšn dan. :OK: ...in noč :rolleyes: .....na državnem je blo zakooooon :OK: , rezultatsko sicer ne, sm družba pa ja. Srečala Andrejo (ne vem kok ajev maš zadi,d bi tok ojev tle napisala .) ), d smo tud kako motoristično rekle, glede karateja je pa ona itak Masterca naprot men :worship: , tko d se nismo nč teple :grrr . Našla kimono zase :OK: .Pa nazaj grede sm lohk trenerjevga Merđota pelala :P , sm se mi je zdel, d je mojga sopotnika mal strah blo na trenutke O:-) :P . B Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 ko je šla ura nazaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 končno sm doma :010..čeprov je blo ful ful fajn zapravljat :whistle: :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 eno malo presenečenje . . . . . . :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Včerjšnji večer... hehe, noro je blo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 :eek: tooolk keša čeri zgonla, ko ga nism v celm življenju! :D ampak se je splačal, biu perfect day... :grim O:-) no ja še bolš bi blo, če me nebi nekdo... khm :evilgrin: TOLK ZAJBAVUU :evilgrin: :evilgrin: žlehnoba ena :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: na motorju ceeeu popoudne s kolegom!!!! noooroooo .... fak marjanaaa :kva2: :kva2: :kva2: hvala tony! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 da sem po dolgem času jokala, tokrat od sreče :grim te pozornosti od prijateljice ne bom nikol pozabila. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Furca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Srečala Andrejo (ne vem kok ajev maš zadi,d bi tok ojev tle napisala .) ), d smo tud kako motoristično rekle, glede karateja je pa ona itak Masterca naprot men :worship: , tko d se nismo nč teple :grrr Ej bejba, sm vesela da smo se spoznal :worship: Pa FUUUULLLL ti hvala za pecivo :friend2: vsekakor je blo vredno unih ur masenja :grim Drgač mi pa pol nekak kr ni več uspel prletet še kešn koščk ti ukrast, kr je ratal pestro s temi mulci. Smo pa 8 medalj nesl :worship: Maaa kaka masterca - jst sam poziram z uno kartico trener al pa vodija ekipe, da me kšn luštne pobč na pijačko povab :lol1: (ne kr bi mu bla tok všeč, ampak k se me tok boji :kva2: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Ej bejba, sm vesela da smo se spoznal :worship: Pa FUUUULLLL ti hvala za pecivo :friend2: vsekakor je blo vredno unih ur masenja :grim Drgač mi pa pol nekak kr ni več uspel prletet še kešn koščk ti ukrast, kr je ratal pestro s temi mulci. Smo pa 8 medalj nesl :worship: Maaa kaka masterca - jst sam poziram z uno kartico trener al pa vodija ekipe, da me kšn luštne pobč na pijačko povab :lol1: (ne kr bi mu bla tok všeč, ampak k se me tok boji :kva2: ) Ja dobr d mamo našo Tino, k skrbi za moje odnose z javnostjo .) . Škoda, d nis še kj iz škatle odnesla, k se je mogu pol bogi naš trener matrat, d jo je spraznu :whistle: . Čestitke itak :worship: , mi žal nismo nč železja odnesl s sabo, smo letos mal razštelani :krneki: (pa sj bo prec bolš, k bom jz začela zrak mešat :alien1: ). Hehe, jz naslednjič baje tud dobim tipolovsko kartico :naughty: ....uradni razlog je sicer, d bom frocke za roko držala pa na taprav tatami jih vlekla :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Lubi :wub: me pele na koncert od James Blunta :grim :010 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Popravljen sušil'c :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se