Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Poslovilna fešta v službi cel dopoldne pa še mal popoldne :P (sm z mal grenkim priokusom, ker se bliža.... :xx: )

Objavljeno

Wuf...

- malinina pita :worship:

- nove vezi za bord :wub:

- neki lepga od CalvinaKleina :blush:

Peh..pa sej tedn se je tko lepo začel, da že skor ne more bit lepši :yea1: no ja..lohk rata ja :whistle:

Objavljeno

danes bo spet en zlo kratek dan . . . . :naughty:

Objavljeno

k sm spet cepljen :naughty: .. pa da zdj vidim viruse gripozne :angry:

Objavljeno

En komentar zjutri že na službenih vratih: " Kam s pa konja prvezala?" :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
tamalo tele k tku rita :P

malo tele, da ti prou vesele :whistle:

pa nasmeh tut no :P

sam d j ritka :lol1:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

Ko bo lepa kuhna :worship:

Objavljeno

Trening pa še drink za povrh....ma mi rakateisti smo zakon :OK:

Objavljeno

tale lepe misli... :winkiss:

Objavljeno

Začel se je, začel se je....jeeeeeeee :kva2:

Objavljeno

~ Včer premagala Irencko v fucbalu :hooray: pol k ni mela več asistence :evilgrin:

Sicer so pol brez zavor letele batine po men :xx: in naša je spet čist farbna :slap:

~ Kr je tale čist preveč nasilna sm šla rajš h unmu grahku k me mau bl mara :rolleyes: , pa je blo prec lepš k so me mau počohal :wub: pa mau stisnl :whistle:

~ Vdor nekega osebka v..hm...sicer normalnem trenutku, sam zgledal je pa najbrž mal bl..zabavno :xx: glede na to, da se je un na hitr obrnu in šu :D

Objavljeno

moj počutje velik boljše... :rolleyes:

Objavljeno
~ Včer premagala Irencko v fucbalu :hooray: pol k ni mela več asistence :evilgrin:

Sicer so pol brez zavor letele batine po men :xx: in naša je spet čist farbna :slap:

~ Kr je tale čist preveč nasilna sm šla rajš h unmu grahku k me mau bl mara :rolleyes: , pa je blo prec lepš k so me mau počohal :wub: pa mau stisnl :whistle:

~ Vdor nekega osebka v..hm...sicer normalnem trenutku, sam zgledal je pa najbrž mal bl..zabavno :xx: glede na to, da se je un na hitr obrnu in šu :D

jaaaaaaaaaa, nasmeh ž drug dan skp ukup al kukr koli že... fucbal me j zafarbu ja... prehot blo :whistle: sam veš, blo j pa glih za glih d si pobrala :hooray: hm pink-ponk bi biu pa moj :hooray: drugič grma zares :naughty:

naša j tut mal plava no mal kao :blush:

grahki so pa tut men pasal, mam še zdj :D dp ušes :worship: pridni jl, sm jih dabr navadla :whistle: al pa ti ku vzameš :rolleyes:

un dečk... jst bi tut ušla na njegovm mestu, sam tut nazaj neb pršla kt je on... hehe je rabu š :smoke:

Objavljeno

Zdle me pa prov nč ne more nasmejat :closedeyes:

Objavljeno

prvo ipkovec ki mu je končno uspelo konektati apla na net.....

drugo pa elektrika zaj po treh urah........ grem si po pir da zalijem :beer1:

Objavljeno
tale lepe misli... :winkiss:

jaz spet mislim na tebe in obljubljeni a nedočakani pir.......

Objavljeno

dons še nč . . . . je prezgodi . . . :whistle:

Objavljeno

da jutr dobim, to kar grem iskat.. :kva2: in d mi bo prau.. k ulit :rolleyes: :kva2: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Zjutri me je v službi en izza vrat prestrašu :lol1: ....ma kok gre enim na otročje :lol1:

Objavljeno
jaz spet mislim na tebe in obljubljeni a nedočakani pir.......

o kdo se je vrnu.... :D .. ;)

Objavljeno

Sodelavc k ropota k radio. Sem mu mogu povedat, da naj bo nmal tih :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!