SharpNinja Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Poslovilna fešta v službi cel dopoldne pa še mal popoldne :P (sm z mal grenkim priokusom, ker se bliža.... :xx: )
Andrejaa Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Wuf... - malinina pita :worship: - nove vezi za bord :wub: - neki lepga od CalvinaKleina :blush: Peh..pa sej tedn se je tko lepo začel, da že skor ne more bit lepši :yea1: no ja..lohk rata ja :whistle:
osa rider Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 danes bo spet en zlo kratek dan . . . . :naughty:
tejcha Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 To da fly boks resnično deluje :OK: ,...tok me vse boli od včeri da komej hodim :D
maus Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 k sm spet cepljen :naughty: .. pa da zdj vidim viruse gripozne :angry:
SharpNinja Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 En komentar zjutri že na službenih vratih: " Kam s pa konja prvezala?" :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 (popravljeno) tamalo tele k tku rita :P malo tele, da ti prou vesele :whistle: pa nasmeh tut no :P sam d j ritka :lol1: Popravljeno November 18, 2008. Popravil Irencko
KawasakiGirl Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ko bo lepa kuhna :worship:
SharpNinja Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Trening pa še drink za povrh....ma mi rakateisti smo zakon :OK:
riderrgirl Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 tale lepe misli... :winkiss:
SharpNinja Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Začel se je, začel se je....jeeeeeeee :kva2:
Andrejaa Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 ~ Včer premagala Irencko v fucbalu :hooray: pol k ni mela več asistence :evilgrin: Sicer so pol brez zavor letele batine po men :xx: in naša je spet čist farbna :slap: ~ Kr je tale čist preveč nasilna sm šla rajš h unmu grahku k me mau bl mara :rolleyes: , pa je blo prec lepš k so me mau počohal :wub: pa mau stisnl :whistle: ~ Vdor nekega osebka v..hm...sicer normalnem trenutku, sam zgledal je pa najbrž mal bl..zabavno :xx: glede na to, da se je un na hitr obrnu in šu :D
riderrgirl Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 moj počutje velik boljše... :rolleyes:
minca Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 jutri....tetoviranje :evilgrin: :rolleyes: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grim
Irencko Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 ~ Včer premagala Irencko v fucbalu :hooray: pol k ni mela več asistence :evilgrin: Sicer so pol brez zavor letele batine po men :xx: in naša je spet čist farbna :slap: ~ Kr je tale čist preveč nasilna sm šla rajš h unmu grahku k me mau bl mara :rolleyes: , pa je blo prec lepš k so me mau počohal :wub: pa mau stisnl :whistle: ~ Vdor nekega osebka v..hm...sicer normalnem trenutku, sam zgledal je pa najbrž mal bl..zabavno :xx: glede na to, da se je un na hitr obrnu in šu :D jaaaaaaaaaa, nasmeh ž drug dan skp ukup al kukr koli že... fucbal me j zafarbu ja... prehot blo :whistle: sam veš, blo j pa glih za glih d si pobrala :hooray: hm pink-ponk bi biu pa moj :hooray: drugič grma zares :naughty: naša j tut mal plava no mal kao :blush: grahki so pa tut men pasal, mam še zdj :D dp ušes :worship: pridni jl, sm jih dabr navadla :whistle: al pa ti ku vzameš :rolleyes: un dečk... jst bi tut ušla na njegovm mestu, sam tut nazaj neb pršla kt je on... hehe je rabu š :smoke:
SharpNinja Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Zdle me pa prov nč ne more nasmejat :closedeyes:
gregorius Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 prvo ipkovec ki mu je končno uspelo konektati apla na net..... drugo pa elektrika zaj po treh urah........ grem si po pir da zalijem :beer1:
gregorius Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 tale lepe misli... :winkiss: jaz spet mislim na tebe in obljubljeni a nedočakani pir.......
osa rider Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 dons še nč . . . . je prezgodi . . . :whistle:
YeTika Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 da jutr dobim, to kar grem iskat.. :kva2: in d mi bo prau.. k ulit :rolleyes: :kva2: :OK: :OK: :OK:
SharpNinja Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Zjutri me je v službi en izza vrat prestrašu :lol1: ....ma kok gre enim na otročje :lol1:
riderrgirl Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 jaz spet mislim na tebe in obljubljeni a nedočakani pir....... o kdo se je vrnu.... :D .. ;)
bikez Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Sodelavc k ropota k radio. Sem mu mogu povedat, da naj bo nmal tih :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se