snoopy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Jaaaa :bounce: pa dobu sm daril za god... :OK: svojo slikco na mopedu v sestavlanki :bounce: ...najbolš pa je da sta jo starša zrihtala...zgleda da ne bo problem motorja domu prpelat...upam.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Jaaaa :bounce: pa dobu sm daril za god... :OK: svojo slikco na mopedu v sestavlanki :bounce: ...najbolš pa je da sta jo starša zrihtala...zgleda da ne bo problem motorja domu prpelat...upam.. :whistle: hahahhaha :D :worship: upam da ima usaj 1500p(k)uzl da jo boš do četrtka sestavljou :lol1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 veseli december :010 ... darila že prihajajo :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 4 glavni člani posadke tokrajšnega viknda... edn sploh lh potrdi moj nasmeh... k ga ni blo konca... jah šment, so se grahki zaletaval :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 o pa š adn, no sj š prešn ni zginu ma vsejn... ponudba za izlet po mojo čeladico :worship: spešaaaaaaal day, just smile all day :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Mal dinarčkov za veseli decembr sm dons dobla :OK: uuu ko bom lepa darila za moje drage nakupla O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 svašta že danes :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . . učeri že :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . . učeri že :yes: aha.. se strinjam... :whistle: :lol: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 aha.. se strinjam... :whistle: :lol: :OK: vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Dobil našitek od Motosveta! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1: ja. pa še tistmu k bo račune plaču :headbang: :headbang: :headbang: newem kter božiček je tolk radodarn... :unsure: :D ja ups ne.. sam je pa zakon ne! :D :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1: ane? norci eni... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 ane? norci eni... :lol1: :lol1: a si ti tut umes :naughty: ? jej ker hud mail dns :D hehehe k d bi mene opisoval :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Fajn presenečenje :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Je šlo. Bravo JAZ :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 - Pooo dolgm času vidla našgaaa How-a :yea1: (končn spet žička, grahki in vakuum na kupu :lol1: ) - Šla gledat preveč glasno grozlivko, sm se mogla pokrivat z montlom, ker je bla preglasna :whistle: za moja uheca :xx: - Eno "cherry" :blush: presenečneje in pol nasmeh do ušes tolk, da je še žičko prekuril in so uha odpadla, pa sm ga mela kr okol glave :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja ja se mi smeje ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja ja se mi smeje ja :D Pacekk!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Pacekk!!! :xx: zakaj pa to :unsure: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 zakaj pa to :unsure: ? Heeh :slap: ah neč..mal prevč me spet meče donc..oz ne spet..še zmeri :xx: Pa bujna domišlija in to :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 17days left to D day :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 (popravljeno) čist so me zgonil :D :whistle: :whistle: :whistle: :closedeyes: Popravljeno December 3, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Heeh :slap: ah neč..mal prevč me spet meče donc..oz ne spet..še zmeri :xx: Pa bujna domišlija in to :naughty: ja kam pa pridemo brez domišlija :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se