snoopy Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Jaaaa :bounce: pa dobu sm daril za god... :OK: svojo slikco na mopedu v sestavlanki :bounce: ...najbolš pa je da sta jo starša zrihtala...zgleda da ne bo problem motorja domu prpelat...upam.. :whistle:
brembo Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Jaaaa :bounce: pa dobu sm daril za god... :OK: svojo slikco na mopedu v sestavlanki :bounce: ...najbolš pa je da sta jo starša zrihtala...zgleda da ne bo problem motorja domu prpelat...upam.. :whistle: hahahhaha :D :worship: upam da ima usaj 1500p(k)uzl da jo boš do četrtka sestavljou :lol1: :lol:
maus Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 veseli december :010 ... darila že prihajajo :naughty: :whistle:
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 4 glavni člani posadke tokrajšnega viknda... edn sploh lh potrdi moj nasmeh... k ga ni blo konca... jah šment, so se grahki zaletaval :whistle:
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 o pa š adn, no sj š prešn ni zginu ma vsejn... ponudba za izlet po mojo čeladico :worship: spešaaaaaaal day, just smile all day :P
KawasakiGirl Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Mal dinarčkov za veseli decembr sm dons dobla :OK: uuu ko bom lepa darila za moje drage nakupla O:-)
osa rider Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . .
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . . učeri že :yes:
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 en doug pogovor . . . . .po telefonu . . . učeri že :yes: aha.. se strinjam... :whistle: :lol: :OK:
brembo Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 aha.. se strinjam... :whistle: :lol: :OK: vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1:
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1: ja. pa še tistmu k bo račune plaču :headbang: :headbang: :headbang: newem kter božiček je tolk radodarn... :unsure: :D ja ups ne.. sam je pa zakon ne! :D :whistle: :evilgrin:
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 vsaka čast mobilnemu operaterju k vas prenaša :lol1: ane? norci eni... :lol1: :lol1:
brembo Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 ane? norci eni... :lol1: :lol1: a si ti tut umes :naughty: ? jej ker hud mail dns :D hehehe k d bi mene opisoval :D B)
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 - Pooo dolgm času vidla našgaaa How-a :yea1: (končn spet žička, grahki in vakuum na kupu :lol1: ) - Šla gledat preveč glasno grozlivko, sm se mogla pokrivat z montlom, ker je bla preglasna :whistle: za moja uheca :xx: - Eno "cherry" :blush: presenečneje in pol nasmeh do ušes tolk, da je še žičko prekuril in so uha odpadla, pa sm ga mela kr okol glave :whistle:
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 ja ja se mi smeje ja :D Pacekk!!! :xx:
brembo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Pacekk!!! :xx: zakaj pa to :unsure: ?
Andrejaa Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 zakaj pa to :unsure: ? Heeh :slap: ah neč..mal prevč me spet meče donc..oz ne spet..še zmeri :xx: Pa bujna domišlija in to :naughty:
minca Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 (popravljeno) čist so me zgonil :D :whistle: :whistle: :whistle: :closedeyes: Popravljeno December 3, 2008. Popravil minca
brembo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Heeh :slap: ah neč..mal prevč me spet meče donc..oz ne spet..še zmeri :xx: Pa bujna domišlija in to :naughty: ja kam pa pridemo brez domišlija :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se