Sanda7 Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 že jutro se je fajn začelo čutim da danes bo srečn dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 čutim da danes bo srečn dan :grim En fajn opraviu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 :kva2: :kva2: kaj mi je uspel :lol1: :D :010 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 da za fizko zmeri govorn nastop delim z enmu od sošolcov :D da se mi ni treba matrat pred tablo pa švicat haha . pa seveda mi ga nekdo ob kakršnem koli počutju in vsak dan nariše :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 slončk, hudičk... pridn ta miklavž... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 dns pa prov nč :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Tiramisu, mmmmm... hvala :D SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Tiramisu, mmmmm... hvala :D a spet si se mastil... :whistle: potalaš pa nč ne...sram te bilo.. :glare: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) a spet si se mastil... :whistle: potalaš pa nč ne...sram te bilo.. :glare: :) ja sorči, sej me je mičkenmal sram da sem tak požeruh :blush: tle maš en protfanček, naj ti tekne :D Popravljeno December 5, 2008. Popravil suzuki SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 ja sorči, sej me je mičkenmal sram da sem tak požeruh :blush: tle maš en protfanček, naj ti tekne :D u hudo fajn :whistle: ...sam kaj naj zdej ekran odgriznem...? :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Hola riderrgirl, hja ne vem... jst sem ga kar s tekmovalno žlico... je pa res da ni blo ekrana vmes :hmm: ... SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Hola riderrgirl, hja ne vem... jst sem ga kar s tekmovalno žlico... je pa res da ni blo ekrana vmes :hmm: ... :glare: ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 En Miklavžek (hvala :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 je je... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 končno se nsapau . . . da me ni budilka al pa telefon zbudu . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 šoping :whistle: pa koga sm srečala :010 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 nov telefonček :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 mhm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 en Mkvauž... ( ne miklauž :grrr :P ) hvala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Miklavževa bera :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 pa uni tipi ko niso vedli al bi se tepli al božal :lol1: :lol1: nakonc je blu pa use od davljenja do lasanja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 sinoči sm se mel fajn . . . . .blo je kr luštn . . . :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Miklavževa bera :rolleyes: Hola, hehehe, res vredno nasmeha kar sem dobil :lol1: (pa še dobr je, mmmmm :naughty: ) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Hola, hehehe, res vredno nasmeha kar sem dobil :lol1: (pa še dobr je, mmmmm :naughty: ) Pismo si pokvarjen k ena stara napihnena konzerva (no ja sj neki od tega tud drži :evilgrin: ).......kr delej se norca iz mojga parklna, itak je tazadn k si ga dobu...ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Hola, a zdej sm pa jst pokvarjen :rolleyes: pišuka, sej si ga ti naredila :P (je pa res da se mi je med prevozom mal polomu pa sem ga moral pol rekonstruirat :whistle: ) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se