SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Glihkar po spominu pišem seznam vaj, k smo jih delal na karate seminarju, pa k pol berem tele opise je vse skp tko mal dvoumno :P , si bo še kdo mislu, d smo kj druzga izvajal :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Super turca...sicer mraz, ampak se je blo luštn po dovgm času pelat :worship: Družba pa itk najjača :OK: Pa tud brez turce bi biu nasmeh, k mi je tok luštn :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 spt turca po nekej cajta... z zakon družbo, in celodnevnim in nočnim nasmehom... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 2-3 ure telefonskiga pogovora.. :whistle: :lol1: grrrrr :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 2-3 ure telefonskiga pogovora.. :whistle: :lol1: grrrrr :lol1: :evilgrin: kaj me ti na nekoga spominjas :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 kaj me ti na nekoga spominjas :lol1: na... ? :D :lol1: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 en slančk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 Hm... kaj me je osrečno danes? To, da sm zagledal svoj ime in priimek v novem motosiju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 hmmmmm... :whistle: :blush: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 :whistle: :blush: :rolleyes: Čemu si se pa ti danes nasmejala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 Čemu si se pa ti danes nasmejala? če bi ti vedu moje misli.... :whistle: bi te sezulo.... :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 če bi ti vedu moje misli.... :whistle: bi te sezulo.... :naughty: :D sej mene tud zanima.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 praksa :OK: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 nepričakovano kosilo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 na... ? :D :lol1: :hmm: oso B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 praksa :OK: :010 A tebe je tud že kdaj sezula, a ? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 (popravljeno) A tebe je tud že kdaj sezula, a ? .) ....ne razumem kaj si hotu s tem povedat.... Popravljeno December 8, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 če bi ti vedu moje misli.... :whistle: bi te sezulo.... :naughty: :D Sej jest pa tvojga posta ne :rolleyes: :D :lol: A si to komentirala? al si Pajkici odgovarjala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Včeraj je končno prišla dolgo čakana železnina od Wunderlicha :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 še tri dni delat . . . . pol pa na dopust . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 zaenkrat še nič...pustimo se presenetit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Sms zjutri..na oba telefona... :lol1: Sam en stavk: PRIDI PO MIKLAVŽA Pošiljatelj: mami :lol1: Ja ni kej..fajn sms, sam kaj ko jst takrat še niti približn nism bla v službi, ampak dobr...je bla prijetna budnica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Še kr čakam.... :unsure: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Plača! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se