hrčo Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Še dobri dve urci oddelam pol pa vikendu naproti .... vmes pa še na masažo skoknem :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 in potem vse tiho je bilo... :whistle: :grrr :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Petek je za metek! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Odklop do nedelje... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 definitivno imam velik nasmeh na obrazu :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Smeje se mi že dons, ker bo jutr en supeeeeer dan:)) celodnevna zabava z 12imi bejbami :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 "Tok časa že nism bil v oštariji da so mi vzel status pijanca in me vrgl iz kluba!" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 najhujši teden je za mano :OK: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Moj maček Mic je dans napredoval iz nekoristne mačke v koristno mačko,v 11 letih je prvič ulovil miško(mogoče je bila miš retardirana?????)kar mi je nasmešek pripopal na gsiht!Mater sem ponosen na Mica,retardirana miš gor al dol! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 jutr je sobota... :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 jutr je sobota... :OK: ... ja pa še prou maš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Dumaaaa.......duumaaaaa........duuuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smmmmmmmmmmmmmm....moooooooooooo.....kookk je lepo met spet vse pr rok, pa pozdravla sm vse pajke, še lupčkala bi jih, če se jih neb bala :blush: Maaaaaaaaaa.... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Oh ko mam lepo bundo :whistle: pa še tak fajn večer je bil :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 13, 2008 Deli Objavljeno December 13, 2008 Povratnica iz slovaške :lol1: :lol1: kake spuščaš zutri navsezgodi :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 13, 2008 Deli Objavljeno December 13, 2008 že sred noči se mi je nasmejal pa še zdej se me nasmeh drži :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 13, 2008 Deli Objavljeno December 13, 2008 Prispela pošta :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 13, 2008 Deli Objavljeno December 13, 2008 Prispela pošta :evilgrin: tud k men ena prispela :evilgrin: sam ni za v to temo, je za v bruhalnico :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 danes . . . . .mama obisk . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 (popravljeno) mucek :whistle: :whistle: :whistle: :D Popravljeno December 14, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 ....savne,jakuzzi,fotoshooting non stop... :D :D zvečer super prireditev in absolutno celodnevna in večerna noro huda zabava :rolleyes: :D :D mislim da se mi bo smejal še nadaljnih nekaj dni,hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 radiatorček :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 opaaa ker ker?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 mmmmmm... tak z nasmeškom :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 včerajšni žur :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Sestrična pa njena dva mala sončka na obisku.... prov fajn mal pomerkat te dva mala cukrčka :winkiss: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se