Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Še dobri dve urci oddelam pol pa vikendu naproti .... vmes pa še na masažo skoknem :kva2:

Objavljeno
in potem vse tiho je bilo... :whistle:

:grrr

:lol1: :lol1:

Objavljeno

Odklop do nedelje... :yea1:

Objavljeno

Smeje se mi že dons, ker bo jutr en supeeeeer dan:)) celodnevna zabava z 12imi bejbami :D hehe

Objavljeno

"Tok časa že nism bil v oštariji da so mi vzel status pijanca in me vrgl iz kluba!"

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Moj maček Mic je dans napredoval iz nekoristne mačke v koristno mačko,v 11 letih je prvič ulovil miško(mogoče je bila miš retardirana?????)kar mi je nasmešek pripopal na gsiht!Mater sem ponosen na Mica,retardirana miš gor al dol! :D

Objavljeno

jutr je sobota... :OK: ...

Objavljeno

Dumaaaa.......duumaaaaa........duuuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smmmmmmmmmmmmmm....moooooooooooo.....kookk je lepo met spet vse pr rok, pa pozdravla sm vse pajke, še lupčkala bi jih, če se jih neb bala :blush:

Maaaaaaaaaa.... :wub:

Objavljeno

Oh ko mam lepo bundo :whistle: pa še tak fajn večer je bil :worship:

Objavljeno

Povratnica iz slovaške :lol1: :lol1: kake spuščaš zutri navsezgodi :lol1: :lol1:

Objavljeno
Prispela pošta :evilgrin:

tud k men ena prispela :evilgrin: sam ni za v to temo, je za v bruhalnico :SS

Objavljeno

danes . . . . .mama obisk . . .

Objavljeno (popravljeno)

mucek :whistle: :whistle: :whistle: :D

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

....savne,jakuzzi,fotoshooting non stop... :D :D zvečer super prireditev in absolutno celodnevna in večerna noro huda zabava :rolleyes: :D :D mislim da se mi bo smejal še nadaljnih nekaj dni,hehe

Objavljeno

radiatorček :whistle:

Objavljeno

mmmmmm... tak z nasmeškom :P

Objavljeno

Sestrična pa njena dva mala sončka na obisku.... prov fajn mal pomerkat te dva mala cukrčka :winkiss: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!