SharpNinja Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Novoletno darilo, sicer sm ga dobila mal z zamudo, ampak tko je če človk naokol leta......paketek je bil sicer mičken, ampak una zadevščina not pa tok cortkana :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Home, sweet home :P :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Tale vikend izhod iz bolnce je bil zakon...mal preveč aktivn v eno smer ampak se ne prtožujem...orng sprememba :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 je prezgodi . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Danes sem pa mojo ljubico malo vžgal! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Darila, ki sem jih dobil za RD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 lep dan je bil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Končno konc teh praznikov...komi čakam jutr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 sonček :yea1: en izlet..... pa .... :blush: k ni bil tečka :winkiss: Končno konc teh praznikov...komi čakam jutr! jaz tud!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 a dons!!?????? :? ne vem . . . . .mogoče . . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 da lahk jutri delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 da je končno konec praznikov in normalen deloven dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 učerejšnji večer :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 da je končno konec praznikov in normalen deloven dan! 2x :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Podaljšan vikend....sicer v postli, sm mislm, d bo vseen za zdržat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 cimra, pa šefica :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 sonce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 samo da je konc teh najbolj morečih praznikov, pa sem takoj dobre volje. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Ene fotke so me pa res nasmejale dans ja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 . . . . to da ni prazniku . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Vse gre po planih :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 toreek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 ......odvalila se mi je fuuuul težka skala od srca....se pravi mi je uspel....in to odličnoo :kva2: :kva2: :kva2: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Še enkat :P da je konc praznikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 tej letašn študentje... mislm brucki, jao pa sj tu sa pa res... nwm... smehi sm lahka :lol1: nč čudnga d prfoksi seb razlagaje pol... sj ker jih j pa paslušu dns :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se