Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 danes me je pa definitivno čaj nasmejal hehe še zdej se mi smeje misml več čajev iztočasno in tekanje iz ene gostilne v drugo pa še full dobr me je pogrel je kr dtžal cele tri ure :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Pa dobr no Sanda..sej veš da sm se hecala tisto z menopavzo :whistle: Ma kaj zdej boš začela že na čajanke host???!! :blink: :xx: Hja no...ERORR, ERORR, ERORR :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 ja no če me bo čaj še tako naprej osrelčeval bom pač hodila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 :lol1: pa pijačka...vsaj neki od dneva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Ah ja... :rolleyes: pa kaj nej če sm zmedena :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Drkajva skupaj Blades Of Glory športna komedija Opomba v zvezi z naslovom filma: iz Slovarja slovenskega knjižnega jezika: drkati -am nedov. ® zastar. 2. drsati se: gledala je, kako fantje drkajo po ledu; otroci so se hodili na potok drkat :lol1: :lol1: :lol1: za crknt kere primere majo :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 uspelo mi ga je utaknt še tadruzga :worship: :worship: dolgo sm rabila......sam sm vstrajala pa je uspelo...........jahuuu pa se spet svetmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 dons še nč . . . . .je prezgodi . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Pojma nimam, sam se mi smeje že odkar sem vstala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Neki je pa prletel :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Ma ta dan ratuje vedno boljši - kake pogovore ma folk! :slap: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 šestko smo skinli :worship: jahuu porova juha zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 jahuu porova juha zakon EEEEeee..bleeehhhkkkk :SS Ne svaka čast no, da ješ tole..sej vem zakaj..sam vseen... :worship: Pa ne..ne provociram spet :winkiss: Nasmeh....hja :rolleyes: ...kr tk.. :evilgrin: .u foljo ..oz u medbrzino :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 misel da se vse skp končno bliža koncu... :blush: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Končn!! :worship: Je biu že cajt danc :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Ha ha ha..pa še edn :worship: Mi je bivši direktor hotu vošt, pa pol lupčka dat, pa sm se z vsemi 5-mi uprla. Ker look je naredu...ja jebi ga. Če mam bacile, mam bacile za vse :evilgrin: Pol pa lpo povedu, da sm prva k sm ga zavrnila.. :lol1: A jebi ga. Če maš položaj še nimaš tistga kar jst rabm :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Bla v službi :P .......(sicer ne dolg, k so me domov nagnal :whistle: , d kao bacile raznašam.....ja pa de :krneki: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 telefonski klic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 prehitro minil deloven dan . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 bojda uspešna operacija....ma jih je zanimiv gledat ku šraufajo pa zabijajo po nogi vsega in svašta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 bojda uspešna operacija....ma jih je zanimiv gledat ku šraufajo pa zabijajo po nogi vsega in svašta Super! :worship: Sem držal pesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 ker smo skromni je seveda bil tudi danes... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Super! :worship: Sem držal pesti! Sva to kr grupno delala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Bla v službi :P .......(sicer ne dolg, k so me domov nagnal :whistle: , d kao bacile raznašam.....ja pa de :krneki: ) A tud ti si vreča bacilčkov? :lol1: ja če te kej tolaž..res nisi edina, sam da pr men je sotal sam pr želji da bi me domu nagnal :whistle: Donc me je pa osrečla moderna tehnologija - čvekakne po mobiju in kila smeha, Pa FB_chat z nekom ki sm ga že mesece pogrešala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se