Skoči na vsebino

Peugeot Ludix 50/125


denZ

Priporočene objave

_8_-_Peugeot_Ludix.jpg

DSC00091.JPG

plastike naj bi bile zamenljive, tak da si bi lohk vsak nardil svojo barvno kombinacijo, pa cena naj bi bila huda---med najcenejšimi!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najgrši proizvod med skuterji, katerega je udejanil peugeot. Dasiravno zgornji še ni tako grd (in je še kar sprejemljiv) kot spodnja dva.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vrjetn je sam zračno hlajen :hmm:

men se pa ne zdi tok grd-sej če žmigovce pa še kj porihtaš zn bit prov hud :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa niti ni tak grd, taki neki kiklop zgleda :) Samo verjetno je luft-hlajen :( Drugače pa, neke visoke nizko presečne gume, ena oka, pa surovo stanje. Pač ni nekaj vsakdanjega, kar me nič ne moti, sploh, če misli bit cena 250.000-300.000sit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:BUA: :cry: :cry: :cry: :huh: :blink: :blink: :blink: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je pa Ludix koncept zakon. Všeč mi je, da se je Peugeot spomnil narediti poceni skuter brez odvečnih stvari in oblik, ki nimajo veze s funkcionalnostjo, ampak samo izgledajo "hudo". Kot vidim se vas večina pritožuje nad obliko, meni pa je le ta čisto OK. V Bistvu mi je prav cool, veliko bolj všeč od raznih strupenih super-sport designov.

Najcenejši 50ccm Ludix naj bi stal 999€. Najbolj pa mi je všeč 125ccm, ki sem ga slikal v Bologni. Ta konkretno je še doddatno opremljen z vetrobranom, ki ščiti tudi roke, in kovčkom. Zgleda da so tudi noge dovolj dobro zaščitene pred vremenskimi in ostalimi vplivi, da se lahok na motor usedeš tudi v lepših hlačah.

V 125-tki naj bi bil vodno hlajeni 2T motor z injectionom. Po mojem mnenju bi mu bolj prisatajal zračno hlajeni 4T, ampak verjetno tudi izbrana kombinacija ni napačna. Mimogrede, kolesa so 14-palčna.

Za po mestu in okoli res ne rabiš več.

post-18-1077054197.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

k&4, prav imaš, tudi jaz imam pomisleke v zvezi z velikostjo sedeža. V specifikaciji sicer piše, da je sedež za 2, ampak morata biti verjetno precej majhna. Glede na to, da ima skuter tudi zložljive tačke za sopotnika, se pa mogoče še res dva gor zbašeta. No, mogoče pa sploh ni tako majhen kakor zgleda. Zna tudi biti da dvobarvni design sedeža vara o njegovi velikosti. Jaz sem skuter sicer videl v živo, ampak sem pozabil kako velik je sedež.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!