denZ Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 plastike naj bi bile zamenljive, tak da si bi lohk vsak nardil svojo barvno kombinacijo, pa cena naj bi bila huda---med najcenejšimi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 ---med najcenejšimi!!! pa med najgršimi... saj po mojem okusu <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 najgrši proizvod med skuterji, katerega je udejanil peugeot. Dasiravno zgornji še ni tako grd (in je še kar sprejemljiv) kot spodnja dva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 aja, košta 1100 evrov, kar je na oko tam okoli 250k. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 podoben unmu kaj je ze x-race al neki tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 vrjetn je sam zračno hlajen :hmm: men se pa ne zdi tok grd-sej če žmigovce pa še kj porihtaš zn bit prov hud :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 (popravljeno) :blink: GrDo!! :SS :SS ( :D ) Popravljeno Februar 15, 2004. Popravil WacKer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 ja se strinjam s tistimi ki jim je skuter grd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 zivijo: po kateri logiki pa je podobe speedifghtu x-race? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Na zgorni sliki ni tko slb ... mal bi ga blo treba predelat pa bi koj leps zgledov :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 grd, grši, Peugeot Ludix 50/125..................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 o joj no... sej če neb mu 2 koles pa mašino bi mislu da je del stanovanske opreme :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Hudo... :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Meni pa niti ni tak grd, taki neki kiklop zgleda :) Samo verjetno je luft-hlajen :( Drugače pa, neke visoke nizko presečne gume, ena oka, pa surovo stanje. Pač ni nekaj vsakdanjega, kar me nič ne moti, sploh, če misli bit cena 250.000-300.000sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Aja, ma pa up-side down vilce, pa zgornji s eno lučjo se mi zdi celo vodno hlajen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 :BUA: :cry: :cry: :cry: :huh: :blink: :blink: :blink: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scoot-fr3ak Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 definitivno ni po mojem okusu ta sprednja luč :SS :BUA: pa nizki je. še kaki punci ne bi pasal stvar okusa ampak po moje je GRD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Tak me spominja na onega ponyja, ko se na sredini zloži pa ga neseš ko ti več ni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Zanimiv na svoj čuden način... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 no sj glavn namen tega scota je da bi biv čim cenj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 meni ni tak hudo grdi :afro1: je kar čist ok malo ga predelaš pa je :) ful futuristično deluje :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 no sj če je grd maš pa velik za predelat pa je tud :OK: sploh če bo tok pocen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Meni je pa Ludix koncept zakon. Všeč mi je, da se je Peugeot spomnil narediti poceni skuter brez odvečnih stvari in oblik, ki nimajo veze s funkcionalnostjo, ampak samo izgledajo "hudo". Kot vidim se vas večina pritožuje nad obliko, meni pa je le ta čisto OK. V Bistvu mi je prav cool, veliko bolj všeč od raznih strupenih super-sport designov. Najcenejši 50ccm Ludix naj bi stal 999€. Najbolj pa mi je všeč 125ccm, ki sem ga slikal v Bologni. Ta konkretno je še doddatno opremljen z vetrobranom, ki ščiti tudi roke, in kovčkom. Zgleda da so tudi noge dovolj dobro zaščitene pred vremenskimi in ostalimi vplivi, da se lahok na motor usedeš tudi v lepših hlačah. V 125-tki naj bi bil vodno hlajeni 2T motor z injectionom. Po mojem mnenju bi mu bolj prisatajal zračno hlajeni 4T, ampak verjetno tudi izbrana kombinacija ni napačna. Mimogrede, kolesa so 14-palčna. Za po mestu in okoli res ne rabiš več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 sam za dva pa glih nebi biv :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 k&4, prav imaš, tudi jaz imam pomisleke v zvezi z velikostjo sedeža. V specifikaciji sicer piše, da je sedež za 2, ampak morata biti verjetno precej majhna. Glede na to, da ima skuter tudi zložljive tačke za sopotnika, se pa mogoče še res dva gor zbašeta. No, mogoče pa sploh ni tako majhen kakor zgleda. Zna tudi biti da dvobarvni design sedeža vara o njegovi velikosti. Jaz sem skuter sicer videl v živo, ampak sem pozabil kako velik je sedež. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se