Hornet Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Ludix One 50 ccm. Se ga sploh splača kupit? Za vožnjo po mestu oz v službo in tko v radiju 30-50 km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 po mojem ja sej kakovost je na mestu ma primerno ceno glede na to kaj ponudi pa meni se sploh ne zdi tako grd.....verjetno te tuning ne zanima in bi lahko bil prava izbira :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Ludix One 50 ccm. Se ga sploh splača kupit? Za vožnjo po mestu oz v službo in tko v radiju 30-50 km? ← Mislim, da cenejšega skuterja niti ni. Ampak, če se ti bo dalo, poglej še za Kymco Yup 50ccm, ki so ga prodajali v akciji za 290.000sit. Če akcija še je, pa nevem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Tuning me res niti ne zanima. Bi ga pa po vsej verjetnosti prebarval v modro barvo oz modro/črno/belo kombinacijo. Blokado bi verjetno tudi pustil gor bi si pa za adrenalin kupil enga nakeda al pa cestaka do 6oo kubikov. Me pa zanima če bi se dalo še dodatno ogledalo kupit, ker ima samo enega. Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 ce ga ni v katalogu, mogoce na scooter center pa tukaj poglej .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ja, verjetno se bo treba odločit za nekaj podobnega ludixu. Cene bencina grejo pa v višave tko da si bo treba omislit cenejši prevoz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Hornet, jaz prodajam Ludixa in to s 14 colskimi kolesi. Ima vso dodatno opremo za v službo in na kavo (windshield, oba špegla, kufer, bočne zaščite za veter). Podrobnosti najdeš v oglasih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Sm iskal kje ima števec, ker ga na začetku sploh nisem opazil, pa izgleda da je za plastiko pri krmilu. Lučko ima pa sam za gorivo. Pa kot vidim nima smerokazov. :huh: Ludix One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ne sej majo smerokaze se drzijo bilance .) na tej sliki sicer ne ampak sem vido na morju te skuterje in imajo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Ja saj jih imajo. Moram jutr pogledat v lj kako omenjena zadeva sploh zgleda v živo. Pa še sedaj nism zvedu kolk je poraba. Vsaj prbližno. Popravljeno September 1, 2005. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 3,5 l na 100 km. Pri odblokiranem. Olja pa pije izredno malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 priblizno 3 litre na 100km...plus olje te ti znese 900sit na 100 km maximalno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) 900SIT olja na 100km :eek: pa še to me zanima kakšen vžig ma ludix one? Popravljeno September 1, 2005. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 ne skupaj z benzom in oljem te stane 100km voznje 900sit :P Drugace pa poraba olja minimalna .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Kakšen vžig ma ludix one? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Električni in pa nožni tko k vsak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Jao zmotu sm se. Sam nožnega ma, se opravičujem :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Mah so mogl res na vsaki stvari šparat. Zdej pa res ne vem če bi ga kupu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Sm kr razočaran. Ga ne bom kupu, ker nima ne elektro vžiga ne zmerokazov. :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se