Happy Biker Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Ali mogoče kdo ve, kje na intrnetu bi našel TUV certifikate za lita platišča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 kaj ko bi pri uvozniku probal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Biker Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 (popravljeno) sej sem poskusil pa mi ne morejo, ali pa nočejo pomagat! Popravljeno Februar 15, 2004. Popravil mlev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 ce firma prodaja v nemcijo mora imeti certifikate, torej probaj pri proizvajalcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Ali mogoče kdo ve, kje na intrnetu bi našel TUV certifikate za lita platišča? Če imaš feltne Speedline, si v težavah. Jaz sem jim pisaril za certifikat, pa me niso šlivili. Raje pojdi zamenjat feltne za take, ki imajo certifikat priložen že v škatli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 na inetrnetu se najde razno-razne TUV-e za vse sorte -> poisci enega ga mal predelaj (na tip ki ga rabis) in je opravjeno. <_< ce rabis za homologacijo -> gre čez. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Ali mogoče kdo ve, kje na intrnetu bi našel TUV certifikate za lita platišča? originalne ali ponaredke da mal nafarbaš slovenske homologarje? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Biker Objavljeno Februar 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Gre se za platišča COMODORA, bil sem ze pri uvozniku v Trebnjem pa ni nič pomagalo. Rad bi poskusil še s TUV certifikatom, lahko tudi s ponaredkom, samo, da gre čez homologacijo! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 (popravljeno) če so platišča "originalnih" dimenzij, t.j. namenjena za tisto velikost pnevmatik, ki jih predpiše proizvajalec vozila, ti zadeve ni potrebno na novo homologirati...če pa so platišča in s tem pnevmatiki drugačnih dimenzij pa moraš na novo homologirati vozilo.... Pravilnik o napravah in opremi vozil v cestnem prometu namreč določa: "Pnevmatike na vozilu morajo po velikosti, nosilnosti in hitrostni kategoriji ustrezati pnevmatikam, ki so v izjavi o ustreznosti vozila vpisane v rubriki "dovoljene pnevmatike" ali v drugem ustreznem dokumentu o vozilu. Uporaba drugačnih pnevmatik je mogoča le po dodatni odobritvi vozila." Popravljeno Februar 16, 2004. Popravil MaraudeR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 http://adserver.domenca.com/adcode/index.p...tomobilizem.com hitra varianta; http://www.rh-alurad.de/ ke iberes svoj avto pa priblizno podoben design felge in viola pdf file sam za sprintata TUV -> pol pa sam poraves cifre ce je treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Biker Objavljeno Februar 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Hvala bom poskusil kaj najti! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se