Skoči na vsebino

Grelec na vtičnico za v avto

Gregs

Priporočene objave

Vem, da ni o motorjih, ampak bi vseeno vas vprašal, če je kdo slišal kaj o tem, pa čeprav se butasto bere:

zanima me, če prodajajo kje kakšen ventilator za v avto, ki deluje na vtičnico in GREJE?!

Saj po moje kaj takega ne obstaja, če pa kdo pozna, pa naj kaj napiše.

Uredil - gregs on 18/11/2001 02:40:01

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gregs poglej www.e-trading.si . Ko se ti odpre stran, pod išči odtipkaj kalorifer in se ti pokaže. Je okol 6.000 SIT. Ko pa klikneš na sliko se ti pokažejo podatki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gregs, če je to kar ti je Marja predlagal tisto kar iščeš mi povej, ker mislim da se en tak pri meni valja nekje. Ti ga dam for free, če ga najdem. Samo ne računaj na preveliko količino GRETJA (150W porabe skupaj z ventilatorjem).

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tukaj jih vsake toliko casa zasledim v raznih prospektih od npr.forstingerja in podobnih trgovin.

-------

Injection is nice but I´d rather be blown.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Vem, da ni o motorjih, ampak bi vseeno vas vprašal, če je kdo slišal kaj o tem, pa čeprav se butasto bere:

zanima me, če prodajajo kje kakšen ventilator za v avto, ki deluje na vtičnico in GREJE?!

Saj po moje kaj takega ne obstaja, če pa kdo pozna, pa naj kaj napiše.

Gregs......

Seveda je....če govoriva o grelcu za zadnjo šipo....zgleda kot majhen podolgovat valj....kao kartonasti nastavek,kjer so navite recimo papirnate brisače.Tega imajo u Italiji kolikor hočeš!!!!!!!!!!!

Samo elektriko si boš moral pripeljat do zadnjega okna!!!!!

Klimbra....DAZED AND CONFUSED

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ Marja: hvala za odgovor. Zelo pohvalno!

@ Desmo: KAJ REEEEESSSS????? Vzamem takoj, če je možno! Ampak vsaj pivo ali dve pa moram častiti!!! Če ga imaš res, se toplo priporočam.

@ Klimbra: hvala, ampak za zadnje steklo prav nič ne potrebujem. Me bolj zanimajo moje tačke kot pa okno....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gregs, do you feel lucky? Izkopavanja so kljub pesimističnim izgledom že končana. Sem našel zadevo, čeprav je že pet let nisem videl. Dobiš v sredo.

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Gregs, do you feel lucky? Izkopavanja so kljub pesimističnim izgledom že končana. Sem našel zadevo, čeprav je že pet let nisem videl. Dobiš v sredo.

Juuuuuuuuuuupiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Hvala Desmo, pijača na moj račun!

Se vidiva v sredo in dogovoriva. Hvala ze v naprej!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

hja gvegi,kaj pa kupujes italijana za zimo....bi si nabavil en špameten avto,te nebi zeblo v "tacke"

Če slučajno impliciraš, da alfica slabo greje, potem je to napaka. V cca. 2 minutah te bo prijetno grela v noge, tako da ne vem, kaj bi bilo narobe. Ta grelec bi rad stestiral, da vidim, če se da premostiti 2 minuti + še nekaj drugega....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo še en komentar. Jaz sem grelec dobil od prijatelja, ki je poskušal narediti "inovacijo" in stvar uporabiti za poceni Webasto. V teoriji je bilo takole: grelec + timer, ki ga zalaufa petnajst minut preden se zjutraj odpelješ v službo. Na žalost se je grelec izkazal prešvoh, da bi iz -5 stopinj ogrel kabino na vsaj +0. V petnajstih minutah je komaj začel pihati malo topleje od okoliškega zraka.

Ideja propadla, grelec viška.

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ta grelec bi rad stestiral, da vidim, če se da premostiti 2 minuti + še nekaj drugega....

tisto po "" in "+" me zanima.....a ti se "telovadis" v avtu? ....pozimi?! volneno kapo dol...al pa tut ne

-------

Injection is nice but I´d rather be blown.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

tisto po "" in "+" me zanima.....a ti se "telovadis" v avtu? ....pozimi?! volneno kapo dol...al pa tut ne

Hehehe.... ja, odpiram veke, da ne zaspim, ko se vozim v službo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Rezultati testa: še niso najbolje znani.

Vzrok: danes implementiral.

Datum testa: prvi dan vožnje v službo. Torej ponedeljek..

Predvideni rezultati testa: bolj slabi. zadeva začne malo toplote oddajati po kakšni minuti.

Predvideni zaključek: premostitev 2 minut bom mogoče skrajšal na eno, kar pa ne prinese pričakovanih rezultatov. Bomo videli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupil sem tisti kalorifer iz Konrada (7.000,00 sit) ,ne morem reči ,da ne greje (kupil sem ga za hitrejše odmrzovanje vetrobrana) ,ampak meni začne zjutraj prej delati getje kot kalorifer (velika poraba = hitro ogrevanje).Je pa zelo uporaben za tiste ,ki se jim stekla (na avtomobilu) rosijo tudi ko je avto ogret - ampak tu je kalorifer ponavadi že dražji od avtomobila ,pa ni računice.

P.S.

Poraba 150 W ,fajrcajg vtičnica (ni zdravo ,da bi ga prižgal 15 min. pred odhodom ,ker potem odhod odpade).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, testi pokazali to, kar je Roman rekel...

Na sreco ga ne potebujem za odmrzovanje šip, ker gretje dela zelo dobro pri meni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Evo, testi pokazali to, kar je Roman rekel...

Na sreco ga ne potebujem za odmrzovanje šip, ker gretje dela zelo dobro pri meni.

Kaj si odstranil ohišje in grelec uporabil direktno na poziciji kjer je toplota zaželjena?

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Ja k pol je treba pa še avto porivat!!Nadvse tečna zadeva!!

Pa še tok elektrike ni da bi si šipo ogrel zadi -za lažje porivanje!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poraba 150 W ,fajrcajg vtičnica (ni zdravo ,da bi ga prižgal 15 min. pred odhodom ,ker potem odhod odpade).

Se prejšna izjavica nanaša sem!(pozabu paste pritisnt ups)!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!