Sanda7 Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 (popravljeno) PUSTNI TEDEN V CERKNICI 2004 Četrtek OD ŽAJFNICE DO PEŠČENKA 12.2 ob 19h otvoritvena razstava fotografij prejšnega pusta GALERIJA KRPAN Četrtek ŽAGANJE BABE 12.2 ob 16h z razpihovanjem strasti,otvoritev pustnih prireditev PRED SOKOLSKIM DOMOM Petek BUTALSKI DEŽELNI ZBOR 20.2 ob20h svečana plebiscitna seja ob rojstvu ŠPORTNA DVORANA presihajoče ljudske tvorbe Butale Petek BUTALSKA FEŠTA 20.2 ob 21 the drinkers,sausages,rock shock ŠOTOR PRI ŠOLI Sobota ČAROBNA PARADA POMLADI 21.2 ob15h otroška maškarada z animatorji ŠPORTNA DVORANA Sobota BUTALSKA FEŠTA 21.2 ob 18h foxy teens,prava stvar,christine ŠOTOR PRI ŠOLI NEDELJA TOČNO OB 12:32 BUTALE BREZ MEJ tradicionalni karneval po ulicah Cerknice,z novo mlado coprnico LIZO,hči matere URŠULE,ter še veliko mask iz številnih krajev. Na treh odrih pa Game Over,Kingston,DJ.Lovro,Potencial,Plamen,Duble truble,... Ponedeljek PUSTNI POČITEK 23.2 cel dan Torek POGREBNA SVEČANOST 24.2 ob 15h Pokop pusta :cry: IZPRED HIŠE ŽALOSTI Popravljeno Februar 17, 2004. Popravil Sanda7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Sanda mi je dala idejo da bi napisali kje bomo letos preživlei pust. Jaz ga bom najbrž pri stričku :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Neumno vprašanje!!! Sem s PTUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Le kje bom preživela pust? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Jaz ga bom najbrž pri stričku :yea2: Pridem. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Pridem. O:-) ..pridem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 krofi...juhuuuu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 na pustno nedeljo verjetno doma....čeprav bi ljuba šla rada v Cerknico....na pustni torek pa v Ljubljani :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 spet bo veselo v čuferiji....en mesec prej se je začelo pripravljat in sedaj bo celota populacija na nogah....čez Javornike slišimo veselo rajanje Butalcev :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ..pridem.... Jah tebi je fajn, ko boš verjetno kar na vseh karnevalih udeležen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 sobota zvečer verjetno party do daske po kranju ali okolici :yea2: ,torek funfactory v LJ :yea2: . nedelja verjeno chilout:zzz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Mi ga bomo po kaninski vasi srali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Kneža Pustovanje s Peto dimenzijo :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Rock n roll ... aja sobota, 21.2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Pustna sobota popoldne od 15. ure dalje ; Idrija - GRAPARJI -... povorka, Putrovke.... - mal gledal pa mal otroke pasl.... :) Sobota zvečer : f&m obhod po znamenitih vaških punktih... proba kostumov za PFS :notworthy: :yea2: :OK: NEDELJA POPOLDNE : LAUFARIJA V CERKNEM - De bo ripa bel debjela.... :P Ponedeljek... :doze: Torek : :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Sobota zvečer : f&m obhod po znamenitih vaških punktih... proba kostumov za PFS :notworthy: :yea2: :OK: A NE PRIDEŠ V KOPER NA BIG FUCK MAMO :unsure: :? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 PEPE. Če sem tole prav dojel je v igri Brazilija. Rabite kakega slepega potnika. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 A NE PRIDEŠ V KOPER NA BIG FUCK MAMO :unsure: :? :( Mi fifty ne pusti. :cry: Tak je, viš.... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Mi fifty ne pusti. :cry: Tak je, viš.... :huh: :o :fight2: Ne ti men - FIFTY NE PUSTI! Fifty bi šel, pa mora s tabo otroke vahtat. :rolleyes: PS: .) :hmm: ...no pa sej tut turneja po vaških gostilnah ni slaba varianta. Mal se je pa treba tut z domorodci druž't. .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 na fdv so bili že kurenti .......matr so punce bežale.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Kneža, severna primorska;21.2 ob 21 h Rockersko pustovanje :devil: :devil: Igra Peta dimenzija(ac/dc, Iron maiden...) Če koga ne interesira preveč goveja muzika na bolj ali manj vseh prireditvah, bo to prava stvar. Vabljeni! :yea2: :yea2: Lp DRp‚11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Kneža, severna primorska;21.2 ob 21 h Rockersko pustovanje :devil: :devil: Igra Peta dimenzija(ac/dc, Iron maiden...) Če koga ne interesira preveč goveja muzika na bolj ali manj vseh prireditvah, bo to prava stvar. Vabljeni! :yea2: :yea2: Lp DRp‚11 Posluši ti, Podbrčan ( se lahko, da nisi iz Podbrda, varianta je še Most na Soči al pa Tolmin)...na Knežo sem jest hodila, ko si ti še mlekca pil.... :devil: In vem, kakšni žuri so tam :D :P p.s. Bilo je 1987( :blink: ) leta, ko sem bila srednješolka.... :) Kneža ruls! :yea2: :yea2: :yea2: Ampak - pot do tam :o ...in nazaj..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Posluši ti, Podbrčan ( se lahko, da nisi iz Podbrda, varianta je še Most na Soči al pa Tolmin)...na Knežo sem jest hodila, ko si ti še mlekca pil.... :devil: In vem, kakšni žuri so tam :D :P p.s. Bilo je 1987( :blink: ) leta, ko sem bila srednješolka.... :) Kneža ruls! :yea2: :yea2: :yea2: Ampak - pot do tam :o ...in nazaj..... :kva2: Nonono Leta 87 sem jaz tud že kako pivce potrobu pa tud u sredni šoli sem bil, tista z mlekcam je zame res mal :lol1: :lol1: Fešta bo!!!Kar se pa reklame tiče je pa bolš, da jo je mal preveč, kot pa neč ane.Pobi fajn špilajo in si zaslužijo publiko, kako težko jo je pa dobit pa vemo samo muskontarji (drgač sem pa gorenc :) ) Lp Drp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 (drgač sem pa gorenc :) ) Lp Drp :) Pol se boš pa čez Petrovo brdo dol prvalil. :D Lepo se imejte! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 :) Pol se boš pa čez Petrovo brdo dol prvalil. :D Lepo se imejte! :004 Prsankou''1 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se