S57CQ Objavljeno April 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2004 LP Ja Junior je TDM ko ubodu in ze pridno nabira kilometre. Jaz sem tudi ze doma, kjer se spravljam v boljse zdravstveno stanje po vseh tezavah v Afriki. Slik je se nekaj od dezevne dobe na koncu misije. Ostalo pa je ze skoraj vse gor. Toliko na kratko - slike pripravim in posljem Zarji... LP DaNe - Nevrjetno ampak doma... :hmm: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 LP, me veseli, da si se spravil k sebi, Kaj naj ti rečem...neverjeten si. :notworthy: :notworthy: :notworthy: LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 bom kar tule prilepil pa še v čestitke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Maj 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2004 LP Hvala za lepo sliko. Za finale te teme... .) DaNe & Goranka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se