Kaiser Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Evo moram rečt da me je blo kar strah ob tem. Lahko da ni res ampak zgleda grozno. Sedaj pa ugasnite luči (seveda ko je tema) zvočnike naglas pa gledat Ghosts :kva2: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 :OK: :o :o hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 zvoke ti lahk tud js take nardim. :) glede fotk - neki sm jih ze videl v knjigah, tk da ne vem ce bi lahk reku, da je vse photoshop... :hmm: neki je vsekakor res. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 folk si take in drugačne slike razlaga kot fenomene med tem ko gre pri fotografskih "duhovih" zgolj za igro svetlobe oz fleša in različnimi koti in odsevi z objektiva...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Its the boogie man... :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 So Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 hehe, na avtomobilizem.com se je zanimiva debata razvila (morm prevert, če še obstaja :P), bomo vidli, kaj bo tuki PS: mojga mnenja ne povem....rad bi se še vozu to sezono z motorjem ;);) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Meni se zdi cudno samo to, kako da se to v glavnem dogaja v Ameriki :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Meni se zdi cudno samo to, kako da se to v glavnem dogaja v Ameriki :hmm: v ameriki pride v javnost vse to.....ker tam so lačni takih novic pri nas pa je malo drugače.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 ja ne vem :wacko: če so bi blo to že po poročilih in vsi bi vedl tko pa :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 I want to believe .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 I want to believe .) the truth is out there.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Februar 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2004 So In kako to veš.... imaš kake izkušnje z njimi :o :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Neki sigurn obstaja :hmm: :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Meni se zdi cudno samo to, kako da se to v glavnem dogaja v Ameriki :hmm: ...men pa sploh ne! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 mi mamo enga v atriju......pa pri babici v kleti ... ne komuniciramo in se izogibamo drug drugega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Duhovi so....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Duhovi so....... ...ampak ne na slikah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 (popravljeno) ...ampak ne na slikah! Par nasvetov kako jih na sliko spravt najdeš tukaj :D Popravljeno Februar 20, 2004. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Meni se zdi cudno samo to, kako da se to v glavnem dogaja v Ameriki :hmm: bumbar, a ne veš, da je Anglija najbolj plodna zemlja za takšne zadeve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTX Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 bumbar, a ne veš, da je Anglija najbolj plodna zemlja za takšne zadeve? aha... :grim Borley Rectory :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Labodka Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 :hmm: hmm...sej bi rada rekla, da ne vrjamem v duhove nasploh, se manj pa v te na slikcah, samo me je strah, da potem ponoc neb mogla spat ker bi mi ker duhec prsu dokazvat da obstaja :P Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Tu mač za nalagat->modem povezava :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Verjamem v duhove? Hm... nevem, me pa vsekakor zanimajo take teme. Se kdo spomni Mothmanove prerokbe? Se? Poglejte si kakšen dokumentarec o WTC-ju in ob tresku letala v stolpnice se da videt ene velike črne ptiče, ki letajo gor in dol :eek: Na e-muli tudi obstoja en scary video, ko je en posnel duha ene deklice, ki je obrnjena v steno. To šele scary zgleda :xx: Pa še ena stran: Paranormal News Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) :) Creative Spirits .) Unexplainable Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se