Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Šeeee: Anomalies, Mothman Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Nevem zakaj se posti brišejo... Bom še enkrat prilimal: http://kiti.main.jp/Ufo/wtc/wtc.htm http://www.teksty.gildia.pl/kormak/wtc/wtcufocnn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) .) Ufo Theatre :closedeyes: Arte modus :alien1: TVBN Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Evo moram rečt da me je blo kar strah ob tem. Lahko da ni res ampak zgleda grozno. Sedaj pa ugasnite luči (seveda ko je tema) zvočnike naglas pa gledat Ghosts :kva2: :cry: ← Atega te je strah. :naughty: Jest sm se na to že navadu. :grim Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Funakoshi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Atega te je strah. :naughty: Jest sm se na to že navadu. :grim ← Jao, upam da me ne bodo zdj kakšni duhovi preganjal :kva2: :ninja: Saj je res kar malo strašno :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 mislm da so... še rajš bi pa vedu da so... fino bi blo da bi se mi pač kak duh pikazu, da se usedeva za mizo popijeva kako majolko domačega vina pa mal pogovoriva k mam nekatera vprašanja k bi mi nanje najlažje odgovoriu nekdo z drugega sveta :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 mislm da so... še rajš bi pa vedu da so... ← ko enkrat tako stvar/mistiko izveš in potrdiš potem ni več zanimiva in izgubi svoj čar.....duhovi naj ostanejo kar so...duhovi.... nekateri jih potrebujejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 mislm da so... še rajš bi pa vedu da so... fino bi blo da bi se mi pač kak duh pikazu, da se usedeva za mizo popijeva kako majolko domačega vina pa mal pogovoriva k mam nekatera vprašanja k bi mi nanje najlažje odgovoriu nekdo z drugega sveta :? ← To ne moreš... si zamišljaš zapitega Casperja? Mislim, lahko si ga, če preveč popiješ :lol1: Pol vidiš bele miške, duhove, mothmane, ufote in... prazno steklenico. Malo heca mora bit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 včasih duh človeka ostane v prostoru, čeprav ga ta zapusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Sssssssssssssccccccccccaaaaaaaaaaaarrrrrrryyyyyyyyyy :xx: :) Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Moj cimr, jest pa sm sliku s navadnim digitalcem - Canon A75 :doze: Obstajajo, ne hodt v DDTabor :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Sami pankiči :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 DUHOVI ...so ali niso... **** SO!!!! JAZ SEM JIH VIDEL!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vađajna Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 hm.. :hmm: ne upam rečt, da jih ni, ker vem, da me bodo zanalš dons ponoč preganjal. čeprov ne verjamem, obstaja en strah, zato VERJAMEM, da so.. :D sm zabluzila zdj ja... uglavnem, duhov kot duhov ni, so pa ene določene energije. poleg te dimenzije v kateri mi živimo, obstaja še cel kup drugih dimenzij.. in energija med temi dimenzijami oz. svetovi oz. nevemkaj je včasih tko močna, da pride pol do razbijanja kozarcev, loputanja z vrati.. itd, itd. tisti obrazki na unih slikcah so pa dokaj hm.. nesigurni no.. igra svetlobe, mogoče kšn zaresn človeček.. ampak vseen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vađajna Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 jajaJA! :bounce: :) tist filmček z nicole Kidman.. kaj je že.. Vsiljivci ja. :grim no, ta filmček prikazuje zlo zanimiv pogled na to - ali obstajajo, ali ne obstajajo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Duhovi so,smo,ste... Veliko stvari se dogaja,vendar v drugih dimenzijah,ki jih nekateri občutijo,vidijo predvsem pa razumejo. In slednje je najtežje.Zakaj- ker je zajebano razumeti ter hkrati živeti tu in zdaj. Nekaterim znese. In takih je vsako leto več. Zakaj ? Odgovore take in drugačne nosimo v sebi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Fantje in dekleta. Pridte do mene domov 4 ure po tem ko se obilno najem prebranca ali pasulja pa boste vidli kaj je to sveti duh O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Fantje in dekleta. Pridte do mene domov 4 ure po tem ko se obilno najem prebranca ali pasulja pa boste vidli kaj je to sveti duh O:-) ← Heh, iz moje riti strašijo neglede na prebranec :lol1: Ni ga župnika, ki bi blagoslovil moj anus. Se pa popolnoma strinjam o tistem s dimenzijami. Na tak način sem si tudi sam razlagal te pojave (temperaturna nihanja, magnetna nihanja, levitacija itd.) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Kolk je Hawking reku da je dimenzij? Ene 7 plus še cel kup drugih "dimenzij" :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 uglavnem, duhov kot duhov ni, poleg te dimenzije v kateri mi živimo, obstaja še cel kup drugih dimenzij.. ← a res...ti trdiš da duhov zagotovo ni...si pa prepričana v obstoj dimenzij...zanimivo...dokazi za to pogumno trditev.... :hmm: no, ta filmček prikazuje zlo zanimiv pogled na to - ali obstajajo, ali ne obstajajo.. ← pogled je pa res hud...sam vedno sem mislil, da je tisto film o duhovih.....saj govorimo o duhovih...ali dimenzijah? Fantje in dekleta. Pridte do mene domov 4 ure po tem ko se obilno najem prebranca ali pasulja pa boste vidli kaj je to sveti duh O:-) ← :lol: :lol1: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 evo duhovi obstajajo... dokaz je ghost rider :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 Kadar sem prbit (problem je v tem, k nikol nisem prbit :slap: ) se počutim, kot duh! Kdo lahko pol trdi, da jih ni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 evo duhovi obstajajo... dokaz je ghost rider :grim ← A je še živ? Verjeten je že med duhovi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 Kolk je Hawking reku da je dimenzij? Ene 7 plus še cel kup drugih "dimenzij" :wacko: ← odvisno, s katerim merskim sistemom jih kalibriraš in prešteješ ;) Think! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 Duhovi so,smo,ste... Veliko stvari se dogaja,vendar v drugih dimenzijah,ki jih nekateri občutijo,vidijo predvsem pa razumejo. In slednje je najtežje.Zakaj- ker je zajebano razumeti ter hkrati živeti tu in zdaj. Nekaterim znese. In takih je vsako leto več. Zakaj ? Odgovore take in drugačne nosimo v sebi..... ← ja, vse je res :eek: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se