Ice Objavljeno November 19, 2001 Deli Objavljeno November 19, 2001 looney in klimbra,me prav zanima,kdo od vaju bo imel dovolj potrpljenja,da me nauci na drsalkah/rolerjih stati. ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 19, 2001 Deli Objavljeno November 19, 2001 to pa sploh ni problem ... jest si bom vzela dopust če bo treba ... ... al pa mal magije pa bo hi hi hi... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2001 quote: looney in klimbra,me prav zanima,kdo od vaju bo imel dovolj potrpljenja,da me nauci na drsalkah/rolerjih stati. ------- Injection is nice but I´d rather be blown. recept za rolerje: das jih na noge te postavmo na en fajn klanc pa spustimo v dolino! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 20, 2001 Deli Objavljeno November 20, 2001 quote: recept za rolerje: das jih na noge te postavmo na en fajn klanc pa spustimo v dolino! cuj ti! po klancu se lahko rolam sam...zato ne nucam rolerjev. ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 20, 2001 Deli Objavljeno November 20, 2001 quote: quote: recept za rolerje: das jih na noge te postavmo na en fajn klanc pa spustimo v dolino! cuj ti! po klancu se lahko rolam sam...zato ne nucam rolerjev. ------- Injection is nice but I´d rather be blown. TRESKK BUUUUMMMMMM BANNNNNGGGGG KRRRAAAAKKKKK Klimbra....vlaženje zagotovljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 20, 2001 Deli Objavljeno November 20, 2001 nope klimbra......ta-dam,ta-dam,ta-dam.....hhhhhhrrrrssskkk-boing ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 Kaj pa klank-klenk-klung.... krrrrrrr-tup!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 ...pa še sirena,mavec,bergle-izgubljena sezona... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 In to vse zato, da bi človek kakor športno živel Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 kot je rekel churchill: no sports,please. ------- 500 and counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Peugeot 406, pa Bravota gsx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Peugeot 406, pa Bravota gsx Kje si pa 5let staro temo najdu? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 5011 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 vozm kr lepo svoj motor al pa še tomosa zdej pa bo vse drugač zdej bom naredu izpit pa bom furu bmw(glej mojo galerijo-jo mam v podpisu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se