Skoči na vsebino

Post, ki bi se ga morali učiti že v OŠ


Filip111

Priporočene objave

Filip, a je tale tema posledica kakega neuspešnega ¨pecanja¨ v petek zvečer? .) :P :D

Popravljeno . Popravil jax
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nakladanje nepotešenega najstnika :P

niti ne. po eni strani ma kr prav. ce pa vse vzames 100%, pol si pa sam tak k one picke, k so opisane tm not... :) je treba najdit en kompromis - ne bit copata, pa ne bit narcis! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@jax: niti ne

@zok: maš prov da se ne sme vsega vzet 100%

@thundercat: Pobrano iz enga bodybuilding foruma

Ta prvi post je bil za razmišljanje o enakopravnosti žensk in moških

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na fegije si pozabu. :)

sicer pa ce hocte brat taka razmisljanja, pejte na poljub.com, kategorija "Razmisljanja in medsebojni odnosi", tm je gradiva za ure in ure vnetega branja... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kr dobr je tole napisan morm rečt da vse v tem postu dejansko drži

problem je v tem da očitno preveč resno jemlješ ženske

vse ti pove načelo da so dekleta vsaj 2 dni v mesecu zaradi hormonskih sprememb relativno neprištevna, kaj pa misliš kaj je pms

ne mi zdej pisat da sm nepotešen itd. imam dekle s katero hodim že kar precej časa tako da sem lahko popolnoma nepristranski,

še to če hodiš pičke lovit v bakhusa si že tukaj zajebal, punco si najd npr. v šoli, faksu... in jo potem povab npr. v bakhusa, tako boš takoj skapiral če je za stvar, pa tud pol ji pust da je enakopravna tebi in lahko enakopravno plača kako rundo, če ji boš všeč pol ji to nebo problem

za dolgotrajne zveze pomembno navodilo :grim

problem je v tem da si moraš tudi pri ženski pridobit spoštovanje in tega ne boš dobil z nakupom rož, daril s tem boš punci samo pokazal da jo imaš rad, pomembno za vsako zvezo je to da si v situaciji, ki to zahteva pripravljen igrat na vse ali nič, popizdit uveljavit svoj prav(če seveda maš prav) in reskirat da če te punca nima zadost rada to, da te bo zato pustila, s tem boš pridobil spoštovanje

v primeru ko/če tega ne bos naredil bo punca začela tipat kje so meje drkanja (podobno kot otrok) na kraju pa bo ugotovila da si lolek ki ga lahko zajebava in te pustila.

če slučajno v dani situacuji nimaš prov pa to sam pri sebi priznaš in popustiš, kaka mačistična sranja so le blažja oblika sadizma

:K

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vse ti pove načelo da so dekleta vsaj 2 dni v mesecu zaradi hormonskih sprememb relativno neprištevna, kaj pa misliš kaj je pms

povdarek na vsaj 2 dni.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prvi post je žalostna resnica, enostavno so določene stvari res šle predaleč in človeku jemljejo voljo, da bi se še sploh trudil. vnaprej naj povem, da je 10% žensk izvzetih iz tega konteksta.

enostavno je preveč pretvarjanja, igre in nategovanja (pa ne tistega dobrega, tistega Jeba u glavo). včasih dobim občutek, da bi moral bit moški popolen v vseh pogledih, za ženske pa je dovolj, da imajo pač to kar jim je narava podarila, da lepo nekje stojijo in pustijo da vse naredi moški. zakaj bi moral "paritveni obred" delovat po principu moški se trudi dokazovati kako primeren je, ženska pa se po vseh prizkušnjah odloči če sprejme moškega ali ne. enostavno ni direktne in normalne komunikacije, preveč je igric "mogoče ti bom dala, mogoče pa ne", "nisi me še dovolj prepričal, potrudi se bolj,....",...itd.

a je tako težko povedat odkrito kaj kdo pričakuje, kaj mu je všeč?

verjamem da je marsikateri ženski se težje odpret kot moškemu, težje se takoj spustit na intimno raven, a če se toliko trudiš, se potem zgodi, da žensko le dobiš in na koncu, ko spoznaš njen pravi karakter, brez pretvarjanja, brez igric, zelo hitro ugotoviš, da tvoj trud niti slučajno ni bil vreden tega in da je popolnoma drugačna kot si si predstavljal, da drugače razmišlja in ne ustreza tvoji predstavi.

kaj ti ostane drugega kot preklinjat ves zavožen cajt, trud in včasih tudi denar in odit, pri tem pa prizadet žensko, ki se je končno odprla in ti začela zaupat. njej seveda nič ni jasno, saj te spozna v drugi luči kot si bil med "osvajanjem", naenkrat ni več čudovitega pozornega fanta ampak zagrenjen človek, jezen na samega sebe ker je rabil tako dolgo, da je spoznal stvari, ki bi jih moral spoznati še preden so s časom prišla v igro na obeh straneh tudi čustva.

Nato razočarana in zmedena ženska, ki ji ni jasno kaj se je zgodilo, ugotovi, da so moški prasci in barabe, se še bolj zapre in zaradi nezaupanja pri naslednjem moškem ponovi isto napako.

Komunikacije ni več, samo še stereotipna igra in neke predstave o tem kakšni naj bi bili pri tem pa se vse prepogosto pozablja, da ne smeš igrat ampak biti preprosto to kar si, saj se le tako lahko najdeta dve osebi, ki pašeta skupaj, vse ostalo je primerno le za kratke afere ali boleče izkušnje.

res, pogosto bi bilo bolj preprosto plačati "profesionalki" in si prihraniti ves trud in živce.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aleluja :yea2:

Zato, da si zapisal aleluja, ti ni potrebno kopirati in lepiti petstranskega Pervyjevega prispevka. :BUA:

Popravljeno . Popravil Brrrm
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker sem bil opozoren, naj povem, da se moj prejšnji post ne nanaša na mojo nekdanjo večletno zvezo z dotično forumašico ampak na predhodnje in sedanje izkušnje mene in ljudi v moji okolici. :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj nej rečem imaš prav--Filip ampak uprašat se morš tudi zakaj je temu tako. Zakaj se moški ubadajo s takimi ,,bejbami,,. Lohkt ti povem, da recimo, ko pride punca v trenirki oz ,,nezapeljivo oblečena,, jo skoradjda nihče ne jebe. Večina jih-vas pada na spedenane ,,kure,, in očitno vam je to ušeč, ker če to njihovo obnašanje in pecanje ne bi obrodilo sadov tega ne bi več počele. V bistvu gre za začaran krog oz. za win, win situacijo. Poleg tega so moški mnogo bolj samozavestni ob neki ,,kokoški,, ki samo: ,, dej mi to pa to, pa to,, ker se čutijo ,,potrebni-(nekdo jih potrebuje .) ),, ob neki samostojni punci pa se jim zdi, da jim nekak ne morejo parirat, da niso dost dobri za njih in zato je njihov moški ego mal prizadet.

Torej ne išči punc v ,,bakusu,, oz. ne glej samo zunanje fasade. Ko smo že pri tem v bistvu se mi zdi smešno, da je lohk bejba v kratki oprijeti majčki z mišelinkami sexi--očitno tudi to pali. Poleg tega sem pa vedno znova presenečena, vsi vejo kakšna je s kolikimi se je dol dala in pa še vse razne podrobnosti vendar se vedno najde majmun, ki ga to ,,moti,, samo dokler se ne speča z njim na koncu je pa razočaran, kar je smešno. Osebno men se zdijo take babe---svaka jim čast, očitno obvladajo sceno in vsi ki nasedeje so , kaj nej rečem---en drugega zaslužita.

Glede emancipacije pa tole: če bejba misli, da je sposobna biti vojak pol naj to bo, ker tam kjer je ženska lahko vojak je toliko tehnologije, da fizična moč ne igra več take vloge, s tehniko pa lahko dela tudi ženska.

Torej Filip poišči si punco, ki ima rada MOŠKE, katera te ob novici, da imaš nov avto ne bo prvo uprašala po barvi le tega in a je boljši od Bavarije. Če pa ji je slučajno bolj jasno kako dela ,,turbina,, pa ne stisni repa med noge ampak jo vprašaj kar te zanima pa nikar ne reci, ko s svojo razlago konča ,, mogoče maš pa res prav,,.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Glede emancipacije pa tole: če bejba misli, da je sposobna biti vojak pol naj to bo, ker tam kjer je ženska lahko vojak je toliko tehnologije, da fizična moč ne igra več take vloge, s tehniko pa lahko dela tudi ženska....

Wrong!

Amerikanosi so sprobal. V vojsko so vzeli na trening (se ne spomnem 14 dni, mesec, dva..) čisto običajne in povprečne ženske. Od gospodinj do uradnic. V istem času kot ga imajo na razpolago tudi moški, so jih nabildali in nadresirali, da so opravljale iste težke fizične naloge, kot so jih morali po standardu moški kolegi vojaki. Na koncu se je izkazalo, da so ženske po rezultatih peljale moške scat. :blink: :blink:

Ženska šibkost je le fama kot posledica "tradicionalne" vzgoje.

Včeraj je bila na drugi mreži oddaja, mislim da o Kurdistanu oz. tam nekje gori v hribih. Moški so nosili puške, ženske pa mlade osle, ovce in otroke po skalah, kjer sami niso mogli hoditi. Se jim je tudi videlo, da ne rabijo nobenega fitnes centra.

Sedaj naj si pa vsak misli kar hoče.... :devil: :devil:

Xena the Warrior princess očitno ni samo plod domišlije! :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ko smo že pri ženskah in moških---ženske so slabše vodljive, nimajo tako izrazitega črednega nagona in ob ukazih se vprašajo ,,zakaj,, to pa v vojski ni glih ,,vrlina.

So delali poiskuse med kadeti in kadetkami. Pri zajtrku so jim ukazali, da morajo odnesti banano do mesta kjer se bodo usedli, na glavi---pri ženskah je bilo polno vprašanj in čudenja, negodovanja in smeha, no moški so brez besed ubogali.

Sicer tudi pri ,,reskiranju,, so ženske mnogo bolj previdne in niso pripravljene kar brezglavo ,,jurišat,,. To je pa že zgodba o Erosu in Tanatosu.

Res pa je da so nekatereženske dandanes tudi že pravi terminatorji če je pa to dobro oz. naravno se pa ne bi spuščala.

Seveda pa so izjeme in tut vsak moški ni primeren za vojsko.

Ps Definitivno je moški fizično močnejši oz. bo lažje zvleku top na goro kot ženska. Seveda se bo ona prej uprašala, če je res to tako nujno oz. kakšna bo korist. :)

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lina..............končno si me prisilila ,da se strinjam s tabo!!!!!!!!! :yea2:

Popravljeno . Popravil klimbra
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!