Skoči na vsebino

ZX 10 vs. R1 vs. CBR 1000 vs. GSX-R 1000

a

Priporočene objave

v glavnem Bert Camlek eden boljših slovenskih dirkačev je na grobniku testiru(pa ne za tovarno,ni testni dirkač)R1 in je reku da je to strup,da mu je nekak ta najbolj od literske klase in ima že en motor na predelavah v nemčiji

............................................................................

pa ne me za*ebavat .)

absolutno verjamem, da je R1 špica, me pa zanima če je uspel probat tudi kawo in hondo (za suzo verjamem da jo je ker ni več nova) in se potem odločil za R1 ali je probal samo to in pač ugotovil da mu ustreza?

............................

ne za*ebavam, resno me zanima B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic:

v glavnem Bert Camlek eden boljših slovenskih dirkačev je na grobniku testiru(pa ne za tovarno,ni testni dirkač)R1 in je reku da je to strup,da mu je nekak ta najbolj od literske klase in ima že en motor na predelavah v nemčiji

Camlek vozi sam yamahe in ga ne zanimajo druge znamke.

:? Se prav od literskih yamah mu je še najbolj všeč R1 ? To pa je podatek, ja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Camlek vozi sam yamahe in ga ne zanimajo druge znamke. Prej je tekmoval z r7 ki pa mislim da jo prodaja al pa jo je že. R7 mu je šla po grobniku 1.32

mogoče res ni realno da izjavi tako zadevo...ker ostalih ni še probal....prepričan sem da je yamaha odličen motor vendar bi raje vidu da proba še katero litrsko žival in potem napiše da R1 rula.... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče res ni realno da izjavi tako zadevo...ker ostalih ni še probal....prepričan sem da je yamaha odličen motor vendar bi raje vidu da proba še katero litrsko žival in potem napiše da R1 rula.... :)

On je pristaš znamke yamaha in ne bo probal drugih. Tut ko je bil suzuki najboši ga ni zanimal. Ne vem zakaj bi res moral probat druge znamke če pa mu yamaha pomeni največ. To pa še od takrat ko je še njegov oče tekmoval. Gre predvsem za princip ker glede tekmovalnega smisla bi že zdavnaj moral voziti ducatija glede na to da je najbolši v superbiku.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o matr...vi pa res znate za vsako malenkost folk zabavat

pač sm se zmotu z uplinjači sj nesmrten tud nisem pa mislim da se lohk zmotim?

to pa drži r7 1.32

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to pa drži r7 1.32

ne se zment za take izjave...napišejo jih itak tisti k so mr.perfect :doze:

če bi pa js meu za povedat keri mi dopade, bi tko povedu...plastike mi dejte od yamahe, motor od kawe, luč od suzukija, auspuh pa od honde (akrapovič varianta) in bom povsem zadovoln :D

meni so vsi ušeč, vsak po svoje, če bi pa že mel šasno kupit kej tazga bi pa kawo vzel...na teste se pa požvižgam, itak niti 50% ne bi skoristu tega kar moped ponuja :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...vseraj sem sedel na krvavordeči R1... :rolleyes: ...morm rečt da me je med gsx r1 in zxr najbol impresionirala in sem opazu da je več kot opazno nižja od suze in kawe, ma pa tud tank nižje postavln tko da tist kar je med balanco in zicem ni vse tank :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni blo tako hudo mišljeno kot se morda vidi, tist smeško se mau preveč po tleh meče!

Seveda se vsak kdaj zmot, sej motiti se je človeško!

Drgač bi mu pa jst najrajš Hondo, čeprav je R1 lepša, Kawa je morda najboljši, najmanj mi je pa Suzi všeč. Ampak to je sm mnenje nekoga, ki tazga motorja verjento ne bo nikoli kupoval, ker ga tud ne rabi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še rezultati iz revije Motociclismo!

Časi na krogu v Monzi:

R1 - 1.57.5

Ninja 10 - 1.57.7

CBR1000 - 1.59.6

GSX1000 - 1.59.7

Popravljeno . Popravil BONO
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

merodajno bi bilo vse case z razlicnih pist adirati/multipilicirati/koreniti/whatever in potem pogledati kateri kje kaj kako. ne pa limati neke case z razlicnih pist z razlicnimi vozniki pod razlicnimi pogoji z razlicnimi gumami. edina stalnica so motorji! in se tukaj je nekaj % nihanja pri izdelavi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Sej je tolk bedarij tle napisanih, da clovek sploh ne ve kaj bi komentiral, Dejte fantje , ce ste vozniki vsaj pol toliko kot mislite da ste, in se poznate in zaupate, malo zamenjajte motorje pa probajte, pa ne verjamte vsem kar pise po cajtngih. Ta novinar je to napisal, oni je ono napisal zdej pa verjeti komu? Pisete o Camleku, pa verjamite da je on vozil, sprobal morje strojev, je pac nasel kar mu lezi in to je to, eno z drugim, pa tudi, ce je moped malo slabsi v nekih stvareh od konkurence, mu ze ego ne da in bo vse stisnu iz njega, mu je pac vsec R1 in basta, pa ce bi suzo vozil, bi se pa suzi posvetil in iste rezultate bi naredu. Ne morem pozabit besed Mirka Kalska, ko mi je razlagal, dogodke z dirke na otoku Manu, Rekel je Citiram " Mislil sem, da smo neki motoristi in da se peljemo! Kurac smo, navadni drekci smo, cisto, cisto majckeni drekci, in cas je ze, da si nehamo domisljat nekaj, Vsi ki tam vozijo so sto let pred nami v motoristiki, in vsak ko pride na dirko, se zaveda, da lahko pride domov z nogami naprej!" Kar malo razocaranja sem videl v njegovih oceh. in verjamem mu. Verjameju mu tudi tisti, ki ga poznajo. No zdej pa po ZXR-a al pa po R1 v trgovino, pa ce ti ze tistih par konjev manjka, pa dej dinakit gor, pa auspuh drug, pa razdri masino pa glavo znizaj, pa ventil fedre zamenjaj, pa... zlat pero v rit, pa se bos peljal..., ce se upas in znas, pol pa komentiraj, oziroma deli izkusnje z vsemi nami, toliko! :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes pr serviserju slisal zanimivo novičko, serviser in dobavitelj yamah sta se zaskrbljeno pogovarjala o difektih na novih motorjih R1....nekaj v tem stilu, zakaj tako pokajo :hmm: da jih ne razganja od tistih konjičev, da jim ni slučajn pretesno kaj pravte? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Shargo se strinjam s tabo. Vsi ene teste iz pist prikazujejo, ki se komaj za sekundo razlikujejo. Me prov zanima kdo bi znal izkoristiti vse vozne lastnosti, ki jih ponujajo omenjeni motocikli. Kaj pa ti bo 180 KM na cesti. Se na pisti. Prvo je voznik, sele potem motor.

Sam za primer.

Sem se v prejsnjo vozu po krosprogi na Brniku, zreven sta se pa se vozila brata Irt. Jaz mam 250ccm, onadva pa 65ccm. Pa me uscijeta, da zase ne vem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

po pogovorih s parimi poznavalci tematike je na cesti totalno vseeno na kateri od nastetih 1000k sedis. razlike pridejo do izraza sele pri zelo nizkih casih na pisti in ko je potrebno zaceti sraufati na vzmetenju.

na cesti je vse odvisno od (ne)znanja voznika. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tud jst tko pravm,najbolj se pokaže znanje(ne) voznika. SPloh pa tak motor bolj sodi na dirkališče kot na navadno cesto kjer s nevarnim početjem-beri hitra vožnja....ogražajo tako sebe kot druge..........Pol pa spet poslušamo črno kroniko :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 7 mesecev pozneje...

Odar ima akcijo GSX-R 1000, nov, letnik 04,cena: 2,490.000. :wacko: Kaj mislite, dokaj ugodno? Študiram, da bi ga vzel... Lani je bil 2,940.000 sit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je kakšna nevarnost, da bi zdj vplačal aro, ostanek dnarja prinesem čez 1 mesec, med tem časom pa bi barabe originalne dele z mašine zamenjali s starimi? Sm že slišal kar nekaj takih primerov (no ne lih o Odarju, ampak vseeno... ) Hvala za odg.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ga nimajo tudi drugi za to ceno?

Vzel bi ga pri prodajalcu, ki ga poznam... :? ali pri tistih, ki ga bojo "vzeli" iz zaboja pred mano :P

Ker si lih pri GSX-u - verjetno si preveril ponudbo v Nemčiji, kjer so Suze ugodnejše od ostalih? Upam, da niso samo reklame.... :eek: zasledil sem, da v Nemčiji 2005 ponujajo za malnkost višjo ceno, kot jo omenjaš za 2004 in če niso prazne malhe...človek res začne razmišljati o novem 2005 :doze:

Baje se razmišlja (ali pa samo nabija) o generalnem znižanju cen Suzukijev v SLO..., s cenami bi se radi približali tistim v Nemčiji, postali ugodnejši.

Sfalilo jih itak ne bo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da bi ti zamenjali dele,velike firme si tega ne upajo, so odškodnine v mio.,ne boš zadovoljen,ker boš imel v podzavesti,da je letos novejši in novi model,malo še počakaj -premisli pol pa kupi,saj se ne prodajajo kot vroče žemljice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je kakšna nevarnost, da bi zdj vplačal aro, ostanek dnarja prinesem čez 1 mesec, med tem časom pa bi barabe originalne dele z mašine zamenjali s starimi? Sm že slišal kar nekaj takih primerov (no ne lih o Odarju, ampak vseeno... ) Hvala za odg.

Sem prepričan, da je tvoja bojazen odveč, kljub temu pa lahko malo zaplombiraš motor. Kako, pa prepuščam tvoji domišljiji .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej je tolk bedarij tle napisanih, da clovek sploh ne ve kaj bi komentiral, Dejte fantje , ce ste vozniki vsaj pol toliko kot mislite da ste, in se poznate in zaupate, malo zamenjajte motorje pa probajte, pa ne verjamte vsem kar pise po cajtngih. Ta novinar je to napisal, oni je ono napisal zdej pa verjeti komu? Pisete o Camleku, pa verjamite da je on vozil, sprobal morje strojev, je pac nasel kar mu lezi in to je to, eno z drugim, pa tudi, ce je moped malo slabsi v nekih stvareh od konkurence, mu ze ego ne da in bo vse stisnu iz njega, mu je pac vsec R1 in basta, pa ce bi suzo vozil, bi se pa suzi posvetil in iste rezultate bi naredu. Ne morem pozabit besed Mirka Kalska, ko mi je razlagal, dogodke z dirke na otoku Manu, Rekel je Citiram " Mislil sem, da smo neki motoristi in da se peljemo! Kurac smo, navadni drekci smo, cisto, cisto majckeni drekci, in cas je ze, da si nehamo  domisljat nekaj, Vsi ki tam vozijo so sto let pred nami v motoristiki, in vsak ko pride na dirko, se zaveda, da lahko pride domov z nogami naprej!" Kar malo razocaranja sem videl v njegovih oceh. in verjamem mu. Verjameju mu tudi tisti, ki ga poznajo. No zdej pa po ZXR-a al pa po R1 v trgovino, pa ce ti ze tistih par konjev manjka, pa dej dinakit gor, pa auspuh drug, pa razdri masino pa glavo znizaj, pa ventil fedre zamenjaj, pa... zlat pero v rit, pa se bos peljal..., ce se upas in znas, pol pa komentiraj, oziroma deli izkusnje z vsemi nami, toliko! :angry:

Testi so iz iste piste z istimi gumami in istim voznikom. Vsaj večina testov je takih.

Camlek ni sprobal morje motorjev in potem našel r1. Sploh ne verjamem da je kdaj kej druzga kot yamaho probal, kar pa sploh nima veze ker je dober in se dober pele. On bo vedno vozil yamaho pa če je nabolša al pa najslabša. Pač njegov okus.

To s Kalškom se pa strinjam.

Drgač pa tut ti ne pisat takih bedarij.........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!