Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ob enoletnici moje prisotnosti na Motosvetu se mi zdi primerno, da se zahvalim.

Zahvaljujem se Motosvetu za vse, kar sem doživel v tem letu zaradi njega; neposredno ali posredno. Motosvet so ljudje. In ljudje so takšne in drugačne sorte.

V tem času sem spoznal ljudi, s katerimi smo navezali prijateljstva, za katera upam, da bodo trajala čim dlje. Spoznal sem tudi ljudi, za katere sem nekaj časa mislil, da bi bilo bolje, da ne bi nikoli naletel na njih. Ampak sem zdaj, ko gledam na stvari z malo distance prav vesel za vse izkušnje in dogodke, ki sem jih doživel.

Včasih slišimo kritike Motosvet gor, Motosvet dol… Po drugi strani ga pa vseeno beremo, pišemo in sodelujemo. Stvari bi res lahko bile boljše. A tudi slabše. Nekateri gradijo, drugi rušijo, tretji se spet samo naslajajo nad vsem…

In za zaključek naj razjasnim še nekaj stvari: nisem »motosvetovec«, nisem Solo Rider, nisem harleyaš… Če me že želite kam uvrstiti, mi recite mustang in če me boste tako poklicali, bom obrnil glavo v vašo smer. In brez problema lahko kakšno rečemo, kaj spijemo in se imamo fajn. Kot do zdaj.

Hvala vsem, veste kdo ste.

Objavljeno

Prav dobro si napisal... Naj bo motosvet, al pa karkoli drugega - meni stejejo samo ljudje, ki sem jih spoznal cez forum.

Ti harleyas pa se kaj javi, da greva na pijaco :)

Objavljeno

Da še jaz napišem v tvojem stilu :wub:

Za motosvet vem od skoraj od samega začetka, po tistem štrajku v LJ. me je pupa "prisilila" da se logiram na motosvet. In od takrat sem zvesti forumaš, razen predlansko poletje sem si vzel skoraj tri mesce pavze :?

In ravno takrat sem najbolj spoznal kakšni ljudje so tukaj gor na motosvetu :)

Noise: Hvala ti za Motosvet, Vam pa da sodelujete včasih tudi osebno.

BTW: opažam da drugi slovenski forumi ne povezujejo tako močno ljudi, ali pa sem samo premalo dejaven na njih :wacko:

Objavljeno

Po vsebini postov cenim ljudi, Mustang pri vrhu si :)

Objavljeno
In za zaključek naj razjasnim še nekaj stvari: nisem »motosvetovec«, nisem Solo Rider, nisem harleyaš… Če me že želite kam uvrstiti, mi recite mustang in če me boste tako poklicali, bom obrnil glavo v vašo smer. In brez problema lahko kakšno rečemo, kaj spijemo in se imamo fajn. Kot do zdaj.

Hvala vsem, veste kdo ste.

ustanovi Mustang Club Slovenia, da boš kam pasal ... .) ... B)

sicer pa ... Mustanđe ... fajn si ... :)

Objavljeno

Mustang.....sej si fajn.....včas vesel,včas mal žalost(le kdo nima občasno problem z ventilčki :naughty: ).....si fajn....ma Hočmajstr čist prou. :yea2: :notworthy:

Objavljeno

Strinjam se z :

- Mustang

-Ein...

-Hanzi (pa čeprav se nisem izkazal v tistihh mesecih :D )

:beer2:

Objavljeno (popravljeno)

V maju bo dve leti odkar bolj ali manj produktivno "visim" na forumu.

Spoznala sem ogromno ljudi, vsak po svoje mi je pustril pečat, me kaj naučil...

Od te množice ljudi pa so nekateri postali moji PRIJATELJI.

Ne bom vas naštevala po imenu, ker vem, da so čustva obojestranska in da veste, koga mislim, ko rečem PRIJATELJ. :rolleyes:

In nazadnje, ampak najbolj pomembno:

Prek motosvet foruma sem spoznala ljubezen mojega življenja. :wub: :wub: :wub:

p.s.

Glede povezovalnosti... Hanzi, se kar strinjam s tabo. Motosvet je poseben.

Zato, ker na njem sodelujejo takšni ljudje. :004 :K

Popravljeno . Popravil Manuela
Objavljeno
V maju bo dve leti odkar bolj ali manj produktivno "visim" na forumu.

Spoznala sem ogromno ljudi, vsak po svoje mi je pustril pečat, me kaj naučil...

Od te množice ljudi pa so nekateri postali moji PRIJATELJI.

Ne bom vas naštevala po imenu, ker vem, da so čustva obojestranska in da veste, koga mislim, ko rečem PRIJATELJ. :rolleyes:

In nazadnje, ampak najbolj pomembno:

Prek motosvet foruma sem spoznala ljubezen mojega življenja. :wub:  :wub:  :wub:

p.s.

Glede povezovalnosti... Hanzi, se kar strinjam s tabo. Motosvet je poseben.

Zato, ker na njem sodelujejo takšni ljudje.  :004  :K

Sem kliknil na modro PRIJATELJI pa se nič ne pokaže.

Kdo ve če sem na spisku. :?

Ma sigurno sem.

Objavljeno (popravljeno)

(ne bom nc konkretnega napisu, da ne bo mel SymRu spet kaj za komentirat... :P)

HVALA!!

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
(ne bom nc konkretnega napisu, da ne bo mel SymRu spet kaj za komentirat... :P)

Heh, pusti se presenetit...če ne drugega, bo napisal kako v stilu "no comment"...veš da se ne more zadržat da nebi kaj napisal..

Objavljeno
Ob enoletnici moje prisotnosti na Motosvetu ...

Cheers Man! :yea2: :OK: :yea2:

Zoolo The Horrible! :blink:

P.S.: Sej sem vedu, da bo prišel nekdo, ki mi bo dal dober povod da podvojim število letošnjih postov! :lol:

Objavljeno

Čestitke Mustang :OK:

Lepo povedano!

Čez leto si pa znova čestitamo :D

Objavljeno

Tudi meni je tale oblika spoznavanja ljudi precej razsirila krog prijateljev - in vesel sem, da je tako. Sicer sem dosti manj aktiven pisec, pa verjetno toliko bolj zanimiv zaradi vsega kar pac dozivim . Vendar ni vecjega uzitka kot to deliti z vami prav tu na Motosvetu.

Lp DaNe

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Prek motosveta sem spoznala ................. MOTOSVETOVCE!!!

Objavljeno

a to je zahvala al obžalovanje :devil: :lol1:

Objavljeno

..pa še Mad doga......

tudi......

Objavljeno

Jah, kaj naj rečem. Drage dame in gospoda, prav fino sem se imel v vaši družbi danes (spet veste kdo ste)!

We drank, we talked, we ate, we laughed, we had fun. A day to remember.

Ko bo pa sezona (mislim, tista taprava), bo pa še bolj pestro!

P.S.:

Alka - všeč mi je tvoj podpis. B)

Objavljeno

HVALA , se bom že nakako odolžil

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Lepo se imejte vsi, tisti ki pa že vozite in boste vozili pa želim srečne vožnje, polne užitkov!

Upam, da se še vidimo! .)

Tale komad je pa zame:

Into the Fire

Objavljeno
Upam, da se še vidimo! .)

????????

Objavljeno

normalno da se vidimo...

Objavljeno
Heh, pusti se presenetit...če ne drugega, bo napisal kako v stilu "no comment"...veš da se ne more zadržat da nebi kaj napisal..

trudil sem se ... zadrževal 5 tednov ... couldn't resist though

Hvala!

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

Bilo je leta 2003, nekje augusta, ko sem povsem po naklučju naletel na tale Forum. Zdel se mi je zanimiv, zato sem ga malo prebiral in opazoval ter se končno vpisal. Ves ta čas sem zvedel mnogo stvari ter se imel super v "tihi" družbi foruma. No in končno sem tudi sam prilezel do neke meje: 1000 objav v 1. letu 5 mesecih, 1. tednu in 1. dnevu, zato svojo 1000 objavo posvečam Motosvetu, ki je tako postal moj vsakdan, kadarkoli sem na internetu!

Hvala Motosvet :004

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!