Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala predvsem za tisto kar sem zaradi Motosvetovcev in Motosvetovk doživel po 23.7.2002 ko se mi je življenje postavilo na glavo. Pa ne samo meni :cry:

Hvala!

Objavljeno

..ne bom nč hvalu da se ne pokvari zadevca...vglavnem je fajn :OK: ..kr tko naprej.....

Objavljeno

jez bi se pa rad zahvalu očiju pa mamici, pa vsem ki so mi stali ob strani, pa režiserju pa maskerki pa scenar....... :oops: ..... tole pa niso movie awards, ane?! :afro1:

Objavljeno

raj povej da se ustrašu da koga ne pozabiš....prpa.... :BUA:

Objavljeno

Motosvet je že več kot eno leto moja najbolj priljubljena in najbolj obiskana stran, čeprav sem šele zadnje pol leta bol aktiven. Skratka mislim, da vsi motoristi rabimo motosvet, ker toliko informacij kot je na tej strani jih po moje ni nikjer, pa še fajn družba je. :OK: :OK: :OK:

Pa važno je da zima mine!!! :grim

Objavljeno

Hvala, da tud v 'virtualnosti' obstaja mesto, kamor se lahko zatečem, kjer veliko izvem in srečam podobno misleče :OK: :love1:

Objavljeno (popravljeno)

Hvala za vse informacije in nasvete,ki sem jih dobil preko vas (Motosvetovcev) in hvala za vse dolge ure na šihtu,ki ste mi jih tu precej skrajšali! :OK:

PS; Še mal pa mi sploh ne bo treba prit na šiht! :lol1:

LP

Popravljeno . Popravil tato
Objavljeno

Preko vas sem dobil veliko koristnih nasvetov :grrr :P , zvedel veliko novega :OK: ........... in zaradi vas moram zdaj kar naprej sedeti za računalniku :devil: ampak vseeno imam vas rad :love1:

Objavljeno

Motosvet mi je dal:

- eno resno zvezo

- nekaj resnih prijateljstev in znanstev

- nekaj pacientov :)

- ogromno kave in čvekov

- nekaj glavobolov

- ogromno lepih nasmehov

- nekaj valjanja pod mizo

- nekaj dobrih žurov

- nekaj popivanja

- ogromno postov in megabajte teksta izpod mojih prstov

- celo nekaj o motorizmu me je naučil :afro1:

- boljšo samopodobo - saj so mi drugi sproti držali ogledalo, da sem videl, kak bumbar sem ;) (:P :devil:)

da ne govorim o odlični družbi in odličnih poteh, ki smo jih napravili skupaj ali ločeno, bodisi malo naokoli, ali pa samo od motorja do sladolednega šanka. In kadar sem rabil pomoč - sem je bil velikokrat deležen prav od kakega motosvetovca. In če jo je kdo rabil - upam, da sem mu jo adekvatno ponudil, kot so jo drugi meni.

Motosvet - it's a lifestyle. Na srečo ni just another boring club.

PS: vse količine zgoraj imajo opombo (zaenkrat). Lahko se sorazmerno povečajo :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hja motosvetu selahko zahvalim za dve stvari(med drugim :) )da sem ugotovil da ni nič narobe z mano ko sem začel malo bol pozno noret za motorji :OK: in da sem pridobil neki novih znancev in prijateljev,ki so me pripravljeni prenašat in me kakšen krat vzet z sabo :blush:

najlepše pri vsej stvari pa je,da se laho z vsakim zadebatiraš brez uvoda,ko zve da si motosvetovc :OK:

Lp od mene in čim več novih poznanstev :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!