Kroker Objavljeno Februar 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2004 :topic: to spada pod temo, kako sem izbral prvi motor. Je tako ;) Kdo pa pravi da je prvi, pa da je zgodba samo o nakupu. Ali pac- sam moja ni glih kej dost o nakupu... O tem nej kr modernatorji odlocijo... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 četrti B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 peti. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Symru - veselo na delo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Pick me, pick me... šesti, upam da bo zdej tud kak preobrat in mogoča happy end na koncu :D . lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 sedmi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 osmi :devil: Kroker čestitam za napisano. Tvoj post sem prebral že med prvimi, ampak sploh nisem vedel kaj naj napišem. Zdelo se mi je odlično in ganljivo. Ampak sedaj ko so drugi že vse pisali, sem trudi jaz. Mislim, da bi to lahko minilo tudi brez vsakšnega komentarja. Vem pa tudi, da mnogi med tistimi ki so kaj drugače napisali niso mislili tako ostro kot je to zvenelo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Hej, pa se ne bomo menda sedaj tukaj brez veze nekaj vagali. Predlagam, da rečemo takole: Kroker je lepo napisal svoja doživetja, vendar ne spadajo v kategorijo Motociklizem. Spadajo v kategorijo K'r neki, kjer z veseljem in zanimanjem prebiramo tako tematiko. Zato bi bilo prav, da moderatorji vse za njegovim postom izbrišejo in ga prestavijo v K'r neki, mi pa nehamo modrovati. Kdor pa še ima dar pisanja, pa zadevo lepo v obliki prostega spisa nadaljuje. Ste za to, prijatelji, kolegi in moderatorji, ali bomo še naprej pleve sejali? LP HHV :yea2: Peace brothers & sisters Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 js sm za. ampak SymRu je pa kr nekam poniknil... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 js sm za. ampak SymRu je pa kr nekam poniknil... :P čaki...zdej piše.....kje okol 12-ih bo objavu..... :D O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 hehe, Sym, neki nam se dolgujes... :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 js sm za. ampak SymRu je pa kr nekam poniknil... :P ← No, sem zabeležil zadevo v "Kako ste začeli" oz neki tazga.. .. btw: vidim, da Krokerju je pa ratal!!! Dečko vozi speedway :) :afro1: Čestitkamo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se