Climber Objavljeno November 16, 2001 Deli Objavljeno November 16, 2001 Jutri grem plezat v plezalisce Crni Kal, ce bi gdo probal me lahko poklice in se pridruzi. Adrenalin ruls!! LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 16, 2001 Deli Objavljeno November 16, 2001 uzivaj multo dosti, pa sonce ti zelim! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 16, 2001 Deli Objavljeno November 16, 2001 Jaz sem raj na trdih tleh.Uživaj. sanda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 18, 2001 Deli Objavljeno November 18, 2001 Jaz sem užival na Moeltallu - SMUČANJEEEEEEEE!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 19, 2001 Deli Objavljeno November 19, 2001 quote: Jutri grem plezat v plezalisce Crni Kal, ce bi gdo probal me lahko poklice in se pridruzi. Adrenalin ruls!! LP Climber 20 let prepozno (celo leto v Bohinjski Beli....) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se