ceco Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Ko sem se vselil v svoj "prvi, zadnji in nikoli več" blok, sem bil obkrožen s pravniki. Le da tega nisem vedel, razen za en primerek, in to takoj, ki se je moji tašči predstavil ne z Janez Novak, ampak: Dober dan, jaz sem pa univ. dipl. pravnik. Kako ste kaj? Tudi nadaljevanje je bilo v stilu univ. dipl. pravnika. Sosedi je na njenem vrtu preštrihal nosilce sušilca perila, ker mu barva ni ustrezala. S penzlom, nataknjenim na 2 m dolgo palico, da je segel preko žive meje. Bil je pravnik v podjetju Gozdno gospodarstvo xy. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 ... kupil je, kar mu je všeč ... ja šele v drugo...sej veš kako pravjo...v tretje gre rado....počakajmo sej se lahko še premisli.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 No, tolk o tem, kolk resno ljudje jemljejo FZ6 :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2004 (popravljeno) Se ne smem več premislitt, mi je moja rekla, da bo tole nekaj časa doma, če ne... bo pokalo, saj ji že predolgo časa utrujam. Pa še komu drugmu najbrž :OK: . Ma sem pač po nekaj časa ugotovil, da mam še zmeraj rajše italijanska jajca kot rižojedno raketo. lp Rudi Popravljeno Marec 2, 2004. Popravil rudib Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se