Hanzi Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Hanzi....Hanzi........pa tak tiho si bil!!!!!! BTW........naj vama bo postelja mehka.......pa črprav s slamo polnjena!!!! :evilgrin: Tiha reka bregove dare :rolleyes: Sicer pa bi na Bogenšperku najbrž ob gasilcih za motorje prostora zmanjkalo :rolleyes: Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil Hanzi
aisha Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 lilit in primozh, iskrene čestitke obema in bodita srečna. :004
Hanzi Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Uživajta današnjo noč, ko pa se bo delal beli dan pa se imejta luštno pod kovtrom :winkiss:
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 sedaj se stoposto iskre krešejo,sam pazta da se kej ne vužge :whistle: :whistle: :whistle:
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) kaj sta že nazaj?.... v dveh al več?? :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil pjero
Hanzi Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 No ko se bosta naspala in napotovala nam privoščita kako slikco :whistle:
primozh Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 No ko se bosta naspala in napotovala nam privoščita kako slikco :whistle: Bova bova sam da vse zbereva :)
Hanzi Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Vseh slik ne boš nikdar zbral, še manj pa objavil :naughty:
Teya Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Tiha reka bregove dare :rolleyes: Sicer pa bi na Bogenšperku najbrž ob gasilcih za motorje prostora zmanjkalo :rolleyes: Hanzi?? Bogenšperk? Poroka? :trance_33_sleep: Popolnoma sem neobveščena :D. Želim ti vse naj naj na vajini skupni poti! ;)
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 evo slikici Nekam kislo se držiš na prvi :photo: :evilgrin: :D .) Srečno obema :yes:
Hanzi Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 prvo pomoč si imel zagotoljeno... Bi se bilo zanimivo v čem podobnem vozit na poroki :whistle: Srečno!
primozh Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Nekam kislo se držiš na prvi :photo: :evilgrin: :D .) Srečno obema :yes: hehe če bi bil z mano za istim šankom večer prej bi vedel zakaj se tko držim :wacko:
ZMKS Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 O pa rešilec iz MASHa od pokojnega Janeza Hribarja - legende slovenskega motorizma.
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Hja, glede na okolico in ljudi, ki so prisli na poroko je resevalni avto bil edina mozna odlocitev
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) evo slikici Lilit :004 Primozh :beer2: men je bilo super ... upam, da ne bodo kakšne večerne (nočne) slike objavljene :whistle: kot da nisem bil dost zadet ... me je pol nazaj grede še električni pastir zruku.. sem se svetu do jutra.. pa še mini trajnjo sem dubi :lol1: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil maus
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Hja, glede na okolico in ljudi, ki so prisli na poroko je resevalni avto bil edina mozna odlocitev Hehhhhe, to je pa že bolj po mojem okusu ohcet. :)
antares Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 (popravljeno) Oba z mamo vama želiva obilo sreče in razumevanja na skupni poti. Ostanita še naprej mladostna, "divja" ter razposajena. Pozdravi s Krasa E-S Popravljeno Julij 16, 2008. Popravil antares
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se