soncy Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 ne vem zakaj si vsi mislite, da so drugi ljubosumni, če se kdo poroči oz. da se neki hvalite tu, da mate tipa....ja ful sem nevošljiva missi, ker gledaš enega in istega tiča vsak dan... res ti zavidam... drugače pa, res sem slišala dosti govoric o kakih članih motosveta, no, pa tudi kdo mi je kaj osebno povedal... dej rajš ljudi spoznavaj sama in ne na podlagi govoric. :wacko: in verjem, nihče ni skupaj z nekom samo zaradi tiča ali jošk :headbang:
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Kje mam kokiceeee :lol1: Kokr sm že reku: če se ne boste stepl na koncu, se tut kregat ni treba... MOD naj pa pobriše mal tole nesnago :grim Primož in Dana... SREČNO .)
Roky Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :) Čestistke ! Obema želim veliko sreče :yea2: primozh, pa letos, da ne pozabiš na blejski motozbor pridt, hehe :beer2: :beer2: :D
Schmid87 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 (popravljeno) no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :) opa, čestitke :D a to se bosta na gradu.. na tak način kot moja sestra in njen izbranec, ki sta se poročila 20.07.2007 (ampak sedaj sta že ločena :lol: ) Popravljeno Maj 22, 2008. Popravil FiFtY_
Pervy Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 drugače pa, res sem slišala dosti govoric o kakih članih motosveta, no, pa tudi kdo mi je kaj osebno povedal... ne verjami dokler ne probaš, potem pa v temo "s kolkimi iz MS ste se dale dol!" napiši kdo te je res položil in za koga se samo govori :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 kaj ni to un primož ki vse podira tle po motosvetu in o lilit sem tudi nekaj slabega slišala? Ma ja, neki cajta je biu res kr aktivn, tko k večina članov tuki gor. Zlo mal je takih, ki ne iščejo kar glavnega (trajnega) al pa vsaj kakega priložnostnega fuka tukej ... no, zgleda, da mu je le ratal eno trajno centrifugo najdit, vsaj za neki cajta :P zato mu čestitam :)
Matori Hanzo Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 nihče ni skupaj z nekom samo zaradi tiča ali jošk Od kdaj pa zdaj to? :huh:
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 nihče ni skupaj z nekom samo zaradi tiča ali jošk :headbang: Maš prav. Moja je z mano, ker mam motor. B)
primozh Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) opa, čestitke :D a to se bosta na gradu.. na tak način kot moja sestra in njen izbranec, ki sta se poročila 20.07.2007 (ampak sedaj sta že ločena :lol: ) ne ne kr spodi pod gradom :) hvala za čestitke :) Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil primozh
primozh Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ma ja, neki cajta je biu res kr aktivn, tko k večina članov tuki gor. Zlo mal je takih, ki ne iščejo kar glavnega (trajnega) al pa vsaj kakega priložnostnega fuka tukej ... no, zgleda, da mu je le ratal eno trajno centrifugo najdit, vsaj za neki cajta :P zato mu čestitam :) Hvala :) ............... se poznava ? Čestistke !Obema želim veliko sreče :yea2: primozh, pa letos, da ne pozabiš na blejski motozbor pridt, hehe :beer2: :beer2: :D Thanks, pridem tako kot vedno :)
Mutika Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :) Iskrene čestitke! Iz srca! Sploh ni dvoma, da bosta srečna. :worship: Saj sreča ni tista puhla iluzija, ki jo vsi iščemo po napačnih vzorcih. Dobri, stari Tone Pavček: Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad. kaj ni to un primož ki vse podira tle po motosvetu in o lilit sem tudi nekaj slabega slišala? Kako tipičen komentar ... kako zelo slovensko, majhno. Je pa popestritev, moram reči. Vse za pozornost, kajne? Ne, ni ta... Aja, drugače pa čestitke. :lol1: :slap: Vapo, ti si car! :lol: Mene sam zanima kaj pomeni obročkanje tega izraza res ne poznam ?? Pri nas pravimo temu da "cigli letijo"! Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Mutika
primozh Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Thanks :) :beer2: vsem skupaj Iskrene čestitke! Iz srca! Sploh ni dvoma, da bosta srečna. :worship: Saj sreča ni tista puhla iluzija, ki jo vsi iščemo po napačnih vzorcih. Dobri, stari Tone Pavček: Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad. Kako tipičen komentar ... kako zelo slovensko, majhno. Je pa popestritev, moram reči. Vse za pozornost, kajne? :lol1: :slap: Vapo, ti si car! :lol: Pri nas pravimo temu da "cigli letijo"!
pjero Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) ne vem zakaj si vsi mislite, da so drugi ljubosumni, če se kdo poroči oz. da se neki hvalite tu, da mate tipa....ja ful sem nevošljiva missi, ker gledaš enega in istega tiča vsak dan... res ti zavidam... drugače pa, res sem slišala dosti govoric o kakih članih motosveta, no, pa tudi kdo mi je kaj osebno povedal... si pa prow ena chicken... :headbang: :headbang: Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil pjero
pjero Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 in verjem, nihče ni skupaj z nekom samo zaradi tiča ali jošk :headbang: tu se motiš ;)))) eni majo radi travestite.. :whistle: :whistle:
g. Zeecho Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 predvsem perči in njegov brat borči
pjero Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 predvsem perči in njegov brat borči zajči.... po izjavah je videt,da bi znal biti zahrbtni delavc... tko mlad pa pederček.... :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Kdo je zdaj tukaj peder, fotra da mu nabijem!!!! :angry:
Sončece Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :) Čestitke :004
Hanzi Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) Vse najboljše predvsem pa da si zbral pogum... takih nas je vedno manj. No da boš vedel kako to zgleda :whistle: Slikca stara slab mesec Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil Hanzi
soncy Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Vse najboljše predvsem pa da si zbral pogum... takih nas je vedno manj. No da boš vedel kako to zgleda :whistle: Slikca stara slab mesec bravo :worship: iskrene čestitke tudi vama :)
rude Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Vse najboljše predvsem pa da si zbral pogum... takih nas je vedno manj. No da boš vedel kako to zgleda :whistle: Slikca stara slab mesec Vidim, da si tudi ti zbral pogum. :OK: Čestitam !!!
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Primozh, čestitke ded!!! Velik sreče na podpisani skupni poti!!! Izvoljenki želim isto. :yes: :grupni: :yes:
primozh Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Vse najboljše predvsem pa da si zbral pogum... takih nas je vedno manj. No da boš vedel kako to zgleda :whistle: Slikca stara slab mesec Hey, hvala in čestitam tudi vama :) :worship:
klimbra Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hanzi....Hanzi........pa tak tiho si bil!!!!!! BTW........naj vama bo postelja mehka.......pa črprav s slamo polnjena!!!! :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Vse najboljše predvsem pa da si zbral pogum... takih nas je vedno manj. No da boš vedel kako to zgleda :whistle: Slikca stara slab mesec Hanzi čestitke obema :OK: drugače pa kak smo mi užinli Janeza & Katjo -------> Moto-ohcet
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se