Skoči na vsebino

Zlomljen nosilec

Ironboy

Priporočene objave

Živijo! Jst bi rabu en majčken nasvet. Kaj naj naredim če se mi je zlomil nosilec :cry: kjer je privijačen avspuh na njemu? Zdaj moram pa vsak drugi dan šraufat dol masko da spet pritrdim avspuh na glavo. Kaj naj naredim(privarim,zamenjam...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odvisno, kako izgledata nasilno ločena kosa. Lahko ju daš skupaj zavariti, lahko pa ju daš skupaj in na vsako stran en kos podobne pločevine in skozi zvrtaš recimo 4 luknje (po dve na vsak kos zlomljenega nosilca) in z vijaki učvrstiš. In bo držalo.

Lahko pa, seveda, tudi kupiš novo, novcato zadevo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živijo! Jst bi rabu en majčken nasvet. Kaj naj naredim če se mi je zlomil nosilec  :cry: kjer je privijačen avspuh na njemu?  Zdaj moram pa vsak drugi dan šraufat dol masko da spet pritrdim avspuh na glavo. Kaj naj naredim(privarim,zamenjam...)

lohk to mal bl obrazlozis.................ker mi namrec iz tvojga posta ni jasno kje ti je pocil.........

a ti je pocil tm k pride pršraufan v cilinder, al na nosilcu izpuha, ker to sta 2 cist loceni stvari..............

in ce ti je pocil na nosilcu, kako je pocil?..............dvokomponentno lepilo za zelezo dela cudeze................drgac pa al svasat, al pa tko kt je blo ze omenjeno, plehi in sraufi..........

Popravljeno . Popravil PSI_Hunter
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Poču mi je na nosilcu kjer pride priterjen nosilec od avspuha(vsaj pri apriliji). Prelomu pa se mi je na pol točno na polovici. Če dobim kako sliko bom pokazu kjeri nosilc sam ne verjamem da bom dobil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Poču mi je na nosilcu kjer pride priterjen nosilec od avspuha(vsaj pri apriliji). Prelomu pa se mi je na pol točno na polovici. Če dobim kako sliko bom pokazu kjeri nosilc sam ne verjamem da bom dobil.

hmm se mi zdi da zdej vem kaj pa kako..............pomoje ti je najbols da neses to do enga k vari aluminij...........in to je to, sicer to ni glih pocen sport, sam enkrat zrihtas pa je..........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!