Skoči na vsebino

Makedonski predsednik

Manu

Priporočene objave

Makedonski predsednik Boris Trajkovski je umrl med davišnjim strmoglavljenjem letala na jugu BiH. :(

To je potrdila policija v BiH, pred tem pa v Skopju tiskovni predstavnik stranke Trajkovskega VMRO-DPMNE. Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa je med strmoglavljenjem makedonskega vladnega letala blizu mesta Stolac na jugu BiH umrlo najmanj devet ljudi. Trajkovski je bil na poti na Mednarodno konferenco o vlaganjih v Bosni in Hercegovini, ki se je medtem kljub tragediji začela v Mostarju.

Mene pa take vesti razžalostijo. Ker se mi zdi, da je bil dober predsednik svojim državljanom, pa tudi iskren prijatelj naše države.

Pa četudi ne bi bilo temu tako, me take vesti razžalostijo. :unsure: Kar tako. :huh: Greš na pot in ne prideš nazaj. :(

Popravljeno . Popravil Manuela
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mar bi makedonci slovenskega falcona najeli, pa bi zdaj govorili o sitem volku in celi kozi.. <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mar bi makedonci slovenskega falcona najeli, pa bi zdaj govorili o sitem volku in celi kozi.. <_<

Ma pol bi Trajkovski in pol Makedonije pomrlo zaradi najemnine, ki bi jo določil g. Bandit (ups Bandelj) :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej zdej bomo pa mi pomrli od lakote, ker je bil falkon kuplen na kredit in je tale najemnina glih za obresti pokrit, al pa do tega še mal zmanjka. Kaj pa ostalo? Kot bi in ti frajerji govorijo kako ugodno kupčijo da so naredili? hahhaa

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

so že našli kake ekstremiste teroriste da jim naprtijo neugoden "pristanek" :ph34r:

ups, this is not amerika , šalalalala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni bil problem v letalu ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ne, ne, ne morem biti tiho! Tole zgoraj je premalo!

Peesda mamina, a je samo on umrl? Mi je že včeraj pri dnevniku prekleto zavrelo, ko je tista smotana blond kura z narejenim ksihtom zacvevkala "Umrl je..bla, bla, bla" O vseh ostalih, ki so umrli v istem letalu pa ne bev ne mev. Ja kaj oni niso imeli otrok, partnerjev, družine? A njih ni nič škoda?

Tak blef in vik in krik samo zato ker je bil pač presidente. Saj se sedaj vidi, koliko se razlikuje od drugih.

Če je bila nesreča, je bila nesreča. Če je komu za koga žal, naj mu bo žal za vse preminule! Ajde sorry in izjema, če je kdo koga osebno poznal. Sicer je pa tole samo licemerstvo!

Če je bil atentat, pa tudi jebat ga! Politična džungla zahteva žrtve. Narod pa si bo pisal sodbo sam. Najsi bo naš ali pa Makedonski.

Edino upravičeno je sožalje, ki ga morajo po protokolu izreči naše oblasti makedonskim.

Ostalim je lahko žal le za ljudi. VSE!!

:angry: :angry: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kurc. Vsak dan kdo dol pade.

Kakšnemu še rata ne gor prit, pa ga že umrejo.

Eni se utopijo, eni se umorijo.

Eni vejo za kaj, drugi pojma nimajo, jih kar hin rihtajo.

A lohk za vsakega posebej žalujem ?

Mi je kaj do tega?

Sem ravnodušen?

Kadarkoli nam ni vseeno, je zato ker se imamo radi.

<_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je bila nesreča, je bila nesreča. Če je komu za koga žal, naj mu bo žal za vse preminule! Ajde sorry in izjema, če je kdo koga osebno poznal. Sicer je pa tole samo licemerstvo!

Če je bil atentat, pa tudi jebat ga! Politična džungla zahteva žrtve. Narod pa si bo pisal sodbo sam. Najsi bo naš ali pa Makedonski.

:OK:

Jaz pa dodajam samo še to, da če kdo želi izreči sožalje, naj ga naslovi neposredno na svojce ... takole na motosvetu, ki ga oni verjetno ne berejo, je to bolj bukovo početje ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa dodajam samo še to, da če kdo želi izreči sožalje, naj ga naslovi neposredno na svojce ... takole na motosvetu, ki ga oni verjetno ne berejo, je to bolj bukovo početje ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW dva dni nazaj je umrlo sedem ljudi, ko je strmoglavilo malo potnisko letalo, med transportom novega srca za bolnika na sardiniji. dva pilota, dva kirurga, medicinski tehnik in se dve osebi. srce je bilo namenjeno bolniku, ki je ze leta cakal nanj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW dva dni nazaj je umrlo sedem ljudi, ko je strmoglavilo malo potnisko letalo, med transportom novega srca za bolnika na sardiniji. dva pilota, dva kirurga, medicinski tehnik in se dve osebi. srce je bilo namenjeno bolniku, ki je ze leta cakal nanj.

Žalostna zgodba. Bi biu dobr scenarij za film.

Life goes on, for some of us...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!