Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
... za rekorde postavljat pa gonte "mean maschine " (Yamaho)

pr Yamadi se pa nism zmotila no ;) Yamaha + Jada = Yamada :whistle:

Objavljeno
Tak, fantje, zdaj pa -lepo prosim- naj prizna tisti, ki je Gregsu premikal oddajnik!

Te matra, a?! :naughty: :winkiss:

Objavljeno

kaj pa? (kaj vse se da pri Grgsu malce premaknit?) :naughty:

Objavljeno

Saj ne, da ti ne privoščim... :blush: A si gledal kaj PanTiming? :oops:

D.

Objavljeno (popravljeno)
Saj ne, da ti ne privoščim... :blush: A si gledal kaj PanTiming? :oops:

D.

S premikanjem transmiterja 2.11 brez premikanja 2.15.8. kaj je zdej Gregs "kter cajt bo zdej taprau"? :naughty:

Kat a mu ti premikaš tajmer k se rolaš? :kva2:

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno
kaj pa? (kaj vse se da pri Grgsu malce premaknit?) :naughty:

Saj ne, da ti ne privoščim... : A si gledal kaj PanTiming?

S premikanjem transmiterja 2.11 brez premikanja 2.15.8. kaj je zdej Gregs "kter cajt bo zdej taprau"?

Kat a mu ti premikaš tajmer k se rolaš?

Kaj ste vsi pametni... :P :P :P

Katke ni bilo... pa 2:15,81 je bil levi krog, 2:11,81 pa desni.... ;)

Pan sem gledal in 3 krogov mi na dirki sploh niso zabeležili, tako da ne morem primerjati. Tako da.... bo treba verjeti lap timerju...

Danci, saj vem, da mi privoščiš... tako kot jaz vsakemu... sem pa vseeno vesel, da mi je vsaj en krog optimalno ratal in mislim, da je to moj limit s serijskim motorjem. Zdaj moram samo osvojiti konstantnost, pa bo... :D

Objavljeno
Kaj ste vsi pametni... :P :P :P Katke ni bilo...

Ah, Katke ni bilo; no sedaj je zadeva bolj jasna. :naughty:

Objavljeno
S premikanjem transmiterja 2.11 brez premikanja 2.15.8. kaj je zdej Gregs "kter cajt bo zdej taprau"? :naughty:

Ti bom jest razjasnu to skrivnost. Ne boš verjel ma tudi transponderjem se včasih zrola in tako je bilo tudi na izpisu od Racerja (Gregsa). Namesto časov posameznih krogov ja bil izpisan skupni čas dveh (ali treh nisem ziher) krogov skupaj. Na Gregsovem lap timerju je bil izpisan najboljši čas 2:11.xx, ki je bil na žalost narejen ravno takrat, ko se je uradnemu časomerilcu utrgalo (verjetno zaradi hitrosti :naughty:). Happy ???

Objavljeno (popravljeno)
Ti bom jest razjasnu to skrivnost. Ne boš verjel ma tudi transponderjem se včasih zrola in tako je bilo tudi na izpisu od Racerja (Gregsa). Namesto časov posameznih krogov ja bil izpisan skupni čas dveh (ali treh nisem ziher) krogov skupaj. Na Gregsovem lap timerju je bil izpisan najboljši čas 2:11.xx, ki je bil na žalost narejen ravno takrat, ko se je uradnemu časomerilcu utrgalo (verjetno zaradi hitrosti :naughty: ). Happy ???

Si razblinil sanje; kako si lahko tako grob in brez obcutka, kot slon v trgovini s porcelanom? :D

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno

Vidim, da sem bil mal pozen in je že Gregsič vse razjasnu.

Objavljeno
Si razblinil sanje; kako si lahko tako grob in brez obcutka, kot slon v trgovini s porcelanom? :D

Kaj čš, tak sm. :unsure: Bo Terminator mal potreniral pa bomo še njemu čestitali za dober čas na pisti.

Objavljeno
Kaj čš, tak sm. :unsure: Bo Terminator mal potreniral pa bomo še njemu čestitali za dober čas na pisti.

kateri od njih? Terminator I, II, III ali IV?

Objavljeno

Katke ni bilo, pa tudi drugače jo besni kučopazci podijo dol če je obuta v rolerje :rolleyes: , tko da mišn imposibl premikat transovemiterje :whistle:

Jah fantki se bo treba mal potrudt zdej Gregsa ujet :naughty:

Objavljeno
Jah fantki se bo treba mal potrudt zdej Gregsa ujet :naughty:

Jap, ampak punce ste sedaj sele v nezavidljivi situaciji. :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

hmmm... ko takole gledam tale (res malce zmedeni) PanTiming, mojih 2:17,802 za prvič v levo sploh ni tko slabo izpadlo :) (u bistvu je izpadlo približno tako dobro kot so mojemu sosedu lasje in zobje, ko je šel v penzijo :) )

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno

Hola družba,

šel prečekirat in videl da je PanPhoto že dal na Net slikce od ponedeljka in torka!! navali narode :)

Objavljeno

Cvičkar, daj še kakšno poročilce.... ;) In še kakšno sliko.... :grim Kdo je imel zakupljeno stezo in kakšen je bil razpored?

Objavljeno

Jura Racing

Frej trening cel dan, razen pauza ob običajni uri (12.00 - 13.00 se mi zdi)..če so pa mel kako porazdelitevv grupe pa ne vem, ampak pomoje ni blo tega.....

Objavljeno (popravljeno)
Jura Racing

Frej trening cel dan, razen pauza ob običajni uri (12.00 - 13.00 se mi zdi)..če so pa mel kako porazdelitevv grupe pa ne vem, ampak pomoje ni blo tega.....

Pannonija je zakon :worship:Res je bilo dobro, mogoče popoldne malo gužve, s časom 2:20,.. za prvič pa kr zadovoljen, bo drugič boljš :OK:

Popravljeno . Popravil Zorman
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hola!

Pismo, ampak vremenska za tole nedeljo, 28.10., je pa zmer bolj fajna... pa ne da bomo moral it v soboto po kosilu spet gor??? o kriza... :naughty:

Objavljeno

pa še dopoldne vozit v desno, popoldne pa v levo... in dve dirki... ja grozn... :whistle:

Objavljeno

SUZUKI mogoče se me še spovneš..

Zanima me koliko je cena za nedeljo, prosim če mi lahko napišeš na PM.

Hvala ti že v naprej :worship:

Lp Anže

Objavljeno

Mene Pannonija v nedeljo na žalost ne bo videla... :(

Je toliko obveznosti, da enostavno ne gre...

Kdor bo šel, naj maksimalno uživa... še zame malo... :yea2:

Objavljeno
Mene Pannonija v nedeljo na žalost ne bo videla

K**c pa tak rejser. Pussy!!! :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!