Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tudi mene ne bo.. razlogov je pa nažalost preveč...

Uživajte, naj vam bo vreme naklonjeno..

SUZUKI upam da drugo leto kdaj skupaj odrinemo..

Lp Zorman

Objavljeno

Mislim, da se ne sekiram preveč, ker nisem šel... :whistle:

Dež in 7 stopinj nista ravno obetavna faktorja... :rolleyes:

Objavljeno

Hola!

@ Zorman: še dobr da nismo šli, lej vreme!! drugo leto pa ZIHR gremo, se je glihkar štalca povečala za eno članico, bo treba it sprobat!!!

@ Gregs: ja, res dobr da nismo šli!!!

za "kompenzacijo" sva se šla s SN včeraj malo pelat, pa ni blo bogvekaj... sej je blo fajn, a gume že slabše držijo, predvsem pa ni več zaupanja... in tko bi blo tud na pisti... nč, konc je za letos, drugo leto naprej... the king is dead, long live the king :)

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Fino je blo ta vikend, 15 motorjev na stezi, pa 3 karti....16.5 stopinj C in malo vetra, kot vedno.

Eni so sproščeno krožili, drugi pa uživali v fotkanju.

Je le bilo časa tudi za ogled supermoto steze - super je :worship: , prav fino narejeno.

Naj se kartica vrne, prlimam še kakšno fotko.

Objavljeno
Fino je blo ta vikend

Koliko pride ($ cena $) eno dnevni obisk Pannonije?

Objavljeno
Koliko pride ($ cena $) eno dnevni obisk Pannonije?

Pannonia Ring cenik - kot vidim, so podražili. :cry: Lani (ali morda predlani) je bilo 80€ za cel dan in 60€ za 1/2 dneva, zdaj pa so oboje dvignili za 20€.

D.

Objavljeno

je kje kakšna karta kje to je tocen ?

Objavljeno

ti bi pa to res lahko vedel kje je,če si pa skoraj tam doma!!!

Objavljeno

Hola!

za začetek lahko klikneš npr tole :rolleyes:

• Ni mi všeč 2
Objavljeno (popravljeno)

Grušek v elementu

post-4603-1204050395_thumb.jpg

post-4603-1204050629_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Red
Objavljeno

Vesela, vesela Suzukijeva voznika :whistle: :winkiss: frenkf in Hunter.

post-4603-1204050835_thumb.jpg

post-4603-1204050916_thumb.jpg

Objavljeno

....... manjši prepirček v taboru - Hunter bi še pa še :grim , ampak eni se ne dajo :lol1:

post-4603-1204051465_thumb.jpg post-4603-1204051549_thumb.jpg

Objavljeno

Kakšne ste pa kej čase nardil?

Objavljeno

uh, noben se ne bi hvalil s časi...po kakšnih 8 krogih bi vse obril za 1 krog :)

Objavljeno
....... manjši prepirček v taboru - Hunter bi še pa še :grim , ampak eni se ne dajo :lol1:

post-4603-1204051465_thumb.jpg post-4603-1204051549_thumb.jpg

tak je to ko zavohajo,občutijo suzukijevci :naughty: kaj je to TApravi motor. :whistle:

Objavljeno
@Gorgh

Pridete kaj z Hondami potrenirat kmalu?

V kolikor bo motor zrihtan jst takoj pičim v pannonio...smo mel že plane, da bi šu jutr s k7 gsxr mal potrenirat, da se navadm mal nazaj, pa smo se odločil, da bomo kar počakal da bo honda ready...

Objavljeno
V kolikor bo motor zrihtan jst takoj pičim v pannonio...smo mel že plane, da bi šu jutr s k7 gsxr mal potrenirat, da se navadm mal nazaj, pa smo se odločil, da bomo kar počakal da bo honda ready...

A pa mate kdaj kej placa še za kšn motor? :D

Objavljeno (popravljeno)

Tolk nabasanga kombija (2 motorja + vsa oprema) kot je naš ko se gre v akcijo še v življenju nisi vidu, tko, da dvomim, da se še placa za eno 10l kanto najde, kaj šele za en motor :)

bom probal kako sliko najti, pa sam presodi če boš lahko še kej dodatnega notr stlaču :)

Popravljeno . Popravil Gorgh
Objavljeno
Tolk nabasanga kombija (2 motorja + vsa oprema) kot je naš ko se gre v akcijo še v življenju nisi vidu, tko, da dvomim, da se še placa za eno 10l kanto najde, kaj šele za en motor :)

bom probal kako sliko najti, pa sam presodi če boš lahko še kej dodatnega notr stlaču :)

Hehe ti verjamem :)

Drugače pa tako ali tako nameravam kupit prikolico za naslednjo sezono, potem pa ne bo problemov več :)

hvala

LP Rok

Objavljeno

....mora bit težko to čakanje

Pa namigni kaj, ko bo ready. Pannonia je lepa in dokaj blizu, pa pridemo rade volje kaj pofirbcat...

Objavljeno
tak je to ko zavohajo,občutijo suzukijevci :naughty: kaj je to TApravi motor. :whistle:

Ha ha ha........ :lol1: oooooooooohohoho.... :lol1: Ti g.Johan in Red zelo dobro vesta kak zadeve stojijo :fight2: . No me veseli, da smo letos spet v popolni postavi kar se tiče konkurence :beer2: . Zakaj sem sedel na Kawasaki (beri Kamafsaki), pa bom obelodanil takoj sedaj pred celo moto sceno: Vsak namreč kdaj pride v kakšno finančno krizo in jo proba rešiti na takšen ali drugačen način. Jaz sem si namreč omislil prodati svojega skoraj nenadomestljivega Suzuki-ja, rešiti trenutne probleme, za tista preostala sredstva ki bi mi ostala pa kupiti nekaj kar si kupi vsak, ki želi imeti motor pa nima dovolj v mošnji. Zato pa se mu tudi reče KA-ga-iMA-VSAKi (kawasaki-kamavsaki). No vsi ostali kamavsakijevci naj vas potolažim, da sem bil presenečen in moram rečti, da za ta denar dobiš pa res dosti.... :worship: :worship:. Nikoli ne veš, mogoče pa si ga v prihodnosti zares omislim tudi sam :OK: .

P.S. Pravkar je prispel iz panonije naš vodilni (v smislu obiskov panonije)in pravi, da je bilo isto kot prejšnji teden. Skoraj prazno, lepo sončno in pa na koncu tudi kar vetrovno. Letelo je pa baje še malo bolj kot zadnjič- minus 4 do 5 sec :naughty: .

Objavljeno

dajte mi en par dnevov v marcu naštet ko se da vozit po pisti

al seda vedno vozit ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!