MatexDeLuxe46 Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 slin slin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Kaj na ogledu piste kolk si meu cajt Pozabu lap timer namontirat. Bom naslednjič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Kaj zaj - je GRATIS ali VKLJUČENO V CENO? Kakor pogledaš. Inštruktor je gratis. Oziroma za ceno track day-a se lahko pelješ še par krogov za inštruktorjem... ... poleg tega pa vsaj prve tri kroge ni izstrelkov ki bi leteli mimo tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Kakor pogledaš. Inštruktor je gratis. Oziroma za ceno track day-a se lahko pelješ še par krogov za inštruktorjem... ... poleg tega pa vsaj prve tri kroge ni izstrelkov ki bi leteli mimo tebe. zato pa pravim..takoj na polno..izstrelki so zoprni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Kakor pogledaš. Inštruktor je gratis. Oziroma za ceno track day-a se lahko pelješ še par krogov za inštruktorjem... ... poleg tega pa vsaj prve tri kroge ni izstrelkov ki bi leteli mimo tebe. ma niti ne vem če so to res inštruktorji .... da ne bo kdo preveč pričakoval, gre za panoramsko vožnjo, na zadnjem Bergerju se je desni krog vozilo okoli 4 min, naslednji dan (levi krog), pa smo se račke peljale brez racaka (inštruktorja). Berger daje rukijem tudi oranžne brezrokavnike, P.S.: Izstrekli niso zoprni, nadležni so t.i. okorni klopi, ki se grejo moto GP prehitevanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Če verjameš al ne, smo tudi to že počeli. verjamem, teren vidim, je zlo lep. morda bi pa kdaj prišel ... rolat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 verjamem, teren vidim, je zlo lep. morda bi pa kdaj prišel ... rolat Še dobr, da te vsaj rolat pusti. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 verjamem, teren vidim, je zlo lep. morda bi pa kdaj prišel ... rolat Domačico al bi rajši kej uvoženega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Še dobr, da te vsaj rolat pusti. sklepaš po sebi? še dobro da tvoja motor vozi, drugače bi sedaj razpravljal na kleklarskem forumu, hehe Domačico al bi rajši kej uvoženega? mam uvoženo, iz japonske, bomo tisto rolal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 sklepaš po sebi? še dobro da tvoja motor vozi, drugače bi sedaj razpravljal na kleklarskem forumu, hehe Kaj pa vem, če je to dobr? Baje kleklanje tudi ni tko švoh. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Kaj pa vem, če je to dobr? Baje kleklanje tudi ni tko švoh. Me prav zanima, kake aftermarket zadeve bi si ti na kvačke navesil gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Kak pa kaj tu letite?! :naughty: ...meni se je lani ustavilo vse na 2.12.446 letos pade 2.07.xx :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Krava da kaj letite gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 8.,9. junija verjetno.Prvič letos :naughty: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 8.,9. junija verjetno.Prvič letos :naughty: :unsure: Se vidimo! :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Bili v soboto.Se je dalo vozit pol dneva za 40 eur(1 * 60 min + 2 *20 min).Bilo fajn ,gužve ni bilo tak da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Kak pa kaj tu letite?! :naughty: kje ste zdaj rejseri... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 kje ste zdaj rejseri... :naughty: CBR 600 RR desni krog 2:04:989 R6 levi krog 2:06:xx Happy ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Kapo dol!!! levega kroga se pa jaz izogibam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Kapo dol!!! levega kroga se pa jaz izogibam Zaradi slepih ovinkov, ane? Ccccccc fališ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 A je že bil kdo na Panonii v organizaciji Honda Austria? Zanimajo me izkušnje z organizacijo eventa. Prebral sem da imajo 3 grupe, ki se menjavajo na 1/2 ure. Pa še to; a planira kdo iti na Bergerja 3-4. avgust? Vem da je še daleč do tega termina ampak mene že fino matra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 CBR 600 RR desni krog 2:04:989 R6 levi krog 2:06:xx Happy ??? Rude, kot vedno: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hondafan Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 A je že bil kdo na Panonii v organizaciji Honda Austria? Zanimajo me izkušnje z organizacijo eventa. Prebral sem da imajo 3 grupe, ki se menjavajo na 1/2 ure. Pa še to; a planira kdo iti na Bergerja 3-4. avgust? Vem da je še daleč do tega termina ampak mene že fino matra... Jst bi pa sam nekaj vprašal ? Glede na to da še nism bil na Pannonii, me zanima kje se da rezervirat termin, pa več bi nas šlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 Jst bi pa sam nekaj vprašal ? Glede na to da še nism bil na Pannonii, me zanima kje se da rezervirat termin, pa več bi nas šlo? Steza je večino časa zakupljena in termin praviloma rezerviraš pri tistem, ki jo je zakupil. Kdo to je, lahko izveš na koledarju zasedenosti. Če je dan na koledarju označen z zeleno, je termin še nezaseden - potem pa se pogovarjaš direktno z vodstvom dirkališča (kontakt boš pa tudi našel na njihovi spletni strani). Je pa prvi tak dan letos 6. septembra... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hondafan Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Steza je večino časa zakupljena in termin praviloma rezerviraš pri tistem, ki jo je zakupil. Kdo to je, lahko izveš na koledarju zasedenosti. Če je dan na koledarju označen z zeleno, je termin še nezaseden - potem pa se pogovarjaš direktno z vodstvom dirkališča (kontakt boš pa tudi našel na njihovi spletni strani). Je pa prvi tak dan letos 6. septembra... D. Hvala za odgovor. Zanima me še ali ima kdo od Slovencev zakupljeno, kot naprimer na Grobniku Celjani in Mariborčani in če ima mogoče še kaj prosto ? Hvala še enkrat za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se