vuca77 Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Če gre kdo na pannonijo 10.6 to je jutri v sredo , naj javi tu ga bomo kako rekli na pannoniji! lp, matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Hvala za odgovor. Zanima me še ali ima kdo od Slovencev zakupljeno, kot naprimer na Grobniku Celjani in Mariborčani in če ima mogoče še kaj prosto ? Hvala še enkrat za odgovor. Kolikor vem, ne... MCM ima sicer neko željo in voljo, a je Pannonia bojda zakupljena že za nekaj let vnaprej. Verjetno zato, ker je dirkališče tak slab posel in se ne splača. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Kolikor vem, ne... MCM ima sicer neko željo in voljo, a je Pannonia bojda zakupljena že za nekaj let vnaprej. Verjetno zato, ker je dirkališče tak slab posel in se ne splača. D. Ne vem če bo taprvo ravno držalo, 6.9. :whistle: Ps. Zajc je v drugem grmu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Oj! A je že kdo od tukaj vozil pri Prospeed-u na pannonii?? Zanima me kak majo kaj organizacijo poštimano, če je gužva, potrebno predplačilo itd itd. Sem pisal na njihov mail pa nič ne odgovorijo... :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Gre kdo v ponedeljek 29.06.? Organizira Brand racing za 89€.... Morda bo prostor v kombiju za enega :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Gre kdo v ponedeljek 29.06.? Organizira Brand racing za 89€.... Morda bo prostor v kombiju za enega :naughty: . Torej, prostor za enega očitno je, če je kakšen kanditat iz Štajerskega konca za 29.06 - welcome Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Torej, prostor za enega očitno je, če je kakšen kanditat iz Štajerskega konca za 29.06 - welcome Hector...se vidimo! Ziher. Mi pičimo že ob 6.00 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Še je kje kaka dobra duša,pa mi pove glede vremena nad šarvarjem jutri?! ...bi bil zelo hvaležen... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Še je kje kaka dobra duša,pa mi pove glede vremena nad šarvarjem jutri?! ...bi bil zelo hvaležen... lp Accuweather - Sarvar dopoldne in popoldne. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Hvala danci :yes: Motorji naloženi,upamo na čim več suhega vremena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iceage Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Hvala danci :yes: Motorji naloženi,upamo na čim več suhega vremena. mislim da boste mokri :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 mislim da boste mokri :naughty: :naughty: :naughty: Nič hudega,navigacija že naštimana za rijeko :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 mislim da boste mokri :naughty: :naughty: :naughty: slabo misliš - mokro je bilo samo med pavzo in čisto na koncu. Drugače pa super vreme :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Hola, JP je bil včeraj na Panoniji na treningu (trackday so organiziral eni Čehi), pa mi je poslal tole slikco za objavo :naughty: čestitke, rejser She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Hola, JP je bil včeraj na Panoniji na treningu (trackday so organiziral eni Čehi), pa mi je poslal tole slikco za objavo :naughty: čestitke, rejser še z moje strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
val7 Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 se pridružujem čestitkam Sm ga gledu na Slo. dnevu (na žalost samo prvi dan) in res leti kot pr norcih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Kakšen motor vozi in kake so predelave motorja??! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Kakšen motor vozi in kake so predelave motorja??! lp Janez ni še fit. poškodba iz SLO dneva ga še zelo boli. zato tud tak "skromen" čas na novem izstrelku K9. z borcem K7 je šu že več kot sekundo hitrej. pa že to je hitro ko pr norcih Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iceage Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 bla s kolegom tud včeraj gori na phonixu pa je kar letelo! vremo je bilo svetnovno skoro malo prevroče drugače pa zadovoljivo! :yes: :yes: :yes: Rennergebnisse_anzeigen.doc_600.doc Sortieren_nach.doc_600.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 bla s kolegom tud včeraj gori na phonixu pa je kar letelo! vremo je bilo svetnovno skoro malo prevroče drugače pa zadovoljivo! :yes: :yes: :yes: Dobro ste leteli :naughty: Kaj pa je bilo z Zx-R-om da ni končal dirke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Sprednji kaučuk je popustil :whistle: Ampak nič hujšega, mal je pa treba šraufat ane... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Če ma kdo kaj frej na prikoli v kombiju - bi bil za petek pripravljen it zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Hola, JP je bil včeraj na Panoniji na treningu (trackday so organiziral eni Čehi), pa mi je poslal tole slikco za objavo :naughty: čestitke, rejser ja tole pa je čas da se reče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schila Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 :naughty: gre gdo kaj gor v august?? bi sel zraven ker nisem se bil nigdar imam lasten prevoz sem malo brskal po netu zasedenost panonie ma te kontakt osebe ki so gor se mi ne javijo tak da sem v temi lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 :naughty: gre gdo kaj gor v august?? bi sel zraven ker nisem se bil nigdar imam lasten prevoz sem malo brskal po netu zasedenost panonie ma te kontakt osebe ki so gor se mi ne javijo tak da sem v temi lp Če bo vse posreči 17.08.2009 (ponedeljek) na tole: http://www.r-days.at/ Se mi zdi zelo primerno za prvič na pisto it (skupina z instruktorji). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se