Terminator Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 (popravljeno) Imam eno vprašanje, pogovarjal sem se z znancem, ki ima r6 in pravi da je bil pretekli mesec na panoniji, vse le.po in prav dokler nisma začela debatirat okoli gum. Rekel je da je vozil z Bridgestone bt 016, skor nisem mogel verjet da je vozil na takšni pisti z čisto cestno gumo. Pri tem da je bil čas 2:17:xx, in pravi da ni občutil nobenega zdrsavanja ali kaj podobnega. Za konec sem si ogledal še te gume in videl da je rob pobran predvsem sprednji, ter rahlo nasvalkan. Sedaj me zanima če je na tej pisti res takšen asfalt da se takšna guma ne pregreva in da je tako majhna obraba pri takšnih časih ali kaj je na tem, ker meni na marofu bol pobira gumo kot jo je njemu na panoniji? Moj čas na panoniji je bil 2.15 (cbr600) z dunlop 208RR in sem v osmem krogu ruknu, ko mi je odneslo sprednjo gumo v desnem zavoju pred luknjo, ker se je pregrela. Pred tem nisem imel nobenega zdrsavanja samo pok... Popravljeno September 23, 2009. Popravil Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Štajerci, a je kdo odkar je AC do Lendave šel preko Lendave gor, al je še vedno bolje preko Graz-a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Štajerci, a je kdo odkar je AC do Lendave šel preko Lendave gor, al je še vedno bolje preko Graz-a? Google maps še vedno pravi, da je čez Graz hitreje. Je pa preko lendave znanto krajše ... Mislim, da bo naslednjič kar preko lendave šlo za probo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Če boste šli čez Lendavo, potem računajte na kar nekaj slabih cest na Madžarski strani,do Kormenda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Če boste šli čez Lendavo, potem računajte na kar nekaj slabih cest na Madžarski strani,do Kormenda... tam je za posrat ja...moraš prov gledat, ker luknje na uni cesti so pa katastrofalne, še s tankom bi se izogibal lukenj :S bogu tisti, k se prvič pelje po uni cesti s kakšnim dobrim avtom...ponoč...nenormalno... No, to je bilo kakšne dva mesca nazaj, če so zakrpali zdej ne vem, takrat pa je blo usakih 100m lukna 20cm premera pa 10cm globoka...norišnca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Hector, kaj planirate za ta mesec?? V Murski Soboti lahko probaš smer Hodoš (cca. 30 km), tako se izogneš ta hujšemu delu od meje v Dolgi vasi (Lendava), ki se vleče enih 30 km. Čez hodoš je tudi malce bližje-od meje slabih 100 km, z nekaj guncanja sicer, ampak je znosno-prijetno, ker potem si že blizu cilja Mate tudi iz avstrijske smeri cesto proti Ringu ta poskočne sorte? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Mate tudi iz avstrijske smeri cesto proti Ringu ta poskočne sorte? Mislim, da je za nas Mariborčane še vedno najugodnejša pot po AC preko Gradca in nato preko Oberwarta in Sombateja... Od AC do meje je na avstrijski strani kar nekaj novih cest, ki so speljane mimo naselij, pa tudi na madžarski strani je nekaj novih oz. obnovljenih cest. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Hector, kaj planirate za ta mesec?? V Murski Soboti lahko probaš smer Hodoš (cca. 30 km), tako se izogneš ta hujšemu delu od meje v Dolgi vasi (Lendava), ki se vleče enih 30 km. Čez hodoš je tudi malce bližje-od meje slabih 100 km, z nekaj guncanja sicer, ampak je znosno-prijetno, ker potem si že blizu cilja Mate tudi iz avstrijske smeri cesto proti Ringu ta poskočne sorte? ojla, v ponedeljek pičimo..... Verjetno bomo kr standardno turo preko Graz-a vsekali.... Pridete Prekmurci? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 ojla, v ponedeljek pičimo..... Verjetno bomo kr standardno turo preko Graz-a vsekali.... Pridete Prekmurci? Komot tura je zakon....nam ne kaže dobro ta mesec, eni smo na antibiotikih, drugim se pa prašina nabira na mopedih... plodno leto v Prlekiji Prekmurci .....lep dan pa dober grip vsem skupaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 A obstaja mogoče kakšna zanimiva pot do panonije pa nazaj, mislim za vožnjo z motorjem? Ker velikrat letim do grobnika, bi zdej šov še mal do panonije pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Evo nas nazaj....smo sprobali to varianto, ki jo je predlagal Red. Sploh ni slaba, tudi z motorjem bi bila lepa fura. Razen par dooolgih vasi, kjer je omejitev 30??? Mi smo bili iz Sl. Bistrice na Pannoniji v treh urah, skoraj enako kot čez Graz. Drugače pa popoln dan, 28 stopinj je kazalo na tabli, pa še vsi trije smo pripeljali cele mopede nazaj.... casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Eto, 18. maja 2010 pa bomo tudi mi imeli svoj dan na Pannonia Ring_u. Več o tem na pannonia2010.gody.si Prijave so že možne in do 31.12.2009 cenejše. Igorr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 e superca se že veselim maja ampak vseen bi prosu za tel. če je možno ker me mal več zanima ali pa klic na 041 248 702 L.p.jezek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kako je pa z odpovedjo, recimo da si mesec pred dogodkom polomiš nogo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kako je pa z odpovedjo, recimo da si mesec pred dogodkom polomiš nogo ? Predvidevam da enako kot na drugih tovrstnih prireditvah. Če prodaš karto nekomu drugemo OK drugače pa ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 e superca se že veselim maja ampak vseen bi prosu za tel. če je možno ker me mal več zanima ali pa klic na 041 248 702 L.p.jezek Profile Pa prosim popoldne, po 17 oziroma 18 uri. Predvidevam da enako kot na drugih tovrstnih prireditvah. Če prodaš karto nekomu drugemo OK drugače pa ... Ja točno tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Bo kdo šel na tole maja? Da vem komu se lahko uštlim na prikolco ali pa v kombi Če je kdo tak, da bo zihr šou pa meu še prostor (zame) naj mi prosim sporoči, da se prijavim. Hvala. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Eto, 18. maja 2010 pa bomo tudi mi imeli svoj dan na Pannonia Ring_u. Več o tem na pannonia2010.gody.si Prijave so že možne in do 31.12.2009 cenejše. U super, že prepričujem višjo silo - upam da bo uspelo. Predvsem je zadeva mikavna ker sem popolni začetnik kar se tiče vožnje po dirkališču in bi bil takle voden trening idealen za prve kilometre po stezi... LP, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 U super, že prepričujem višjo silo - upam da bo uspelo. Predvsem je zadeva mikavna ker sem popolni začetnik kar se tiče vožnje po dirkališču in bi bil takle voden trening idealen za prve kilometre po stezi... LP, Z Ja, to je bila osnovna ideja. Sem tudi sam tako začel na R-Days in mi je bilo zelo všeč sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Se mi zdi, da sem se malo prenaglil. Sem se kar za prosti trening napisal. Vendar, še nisem bil na kakem pravem dirkališču razen dobrih pol ducatkrat na Marofu letos. @gody01 Misliš, da bo problem? Al bi rajši kar na vodenega šel? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Zviki, gremo na prostega (počasni ) pa po mojm nismo nč falil.... Je kdo s prostorom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Se mi zdi, da sem se malo prenaglil. Sem se kar za prosti trening napisal. Vendar, še nisem bil na kakem pravem dirkališču razen dobrih pol ducatkrat na Marofu letos. @gody01 Misliš, da bo problem? Al bi rajši kar na vodenega šel? To je pa čisto prosta izbira. Če si bil na Marofu že količkaj hiter, potem je tudi prosti trening OK. Naprosiš koga, ki je že bil na progi, da ti v prvi rundi malo pokaže linije pa je. Po drugi strani pa vse kaže, da bo eno skupino v vodeni grupi vodil peklensko hiter motorist tako da tudi tam ne bo ravno neko posebno zehanje na motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Se tudi sam priporočam za kakšno prosto mesto na prikolici/kombiju iz Lj. ali obale. Če se me kdo usmili pa se prijavim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 a kdo bol pozna progo nj kj pove kakšn je asfalt v primerjavi z Grobnikom kakšne gume bo treba kj gor dat a je D209 dobr L.p. jezek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 asfalt je tak, da se pelješ 1000 km pa se na gumah sploh ne vid kej dost. Prime pa dobr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se