Zx_R Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 To je pa čisto prosta izbira. Če si bil na Marofu že količkaj hiter, potem je tudi prosti trening OK. Naprosiš koga, ki je že bil na progi, da ti v prvi rundi malo pokaže linije pa je. Po drugi strani pa vse kaže, da bo eno skupino v vodeni grupi vodil peklensko hiter motorist tako da tudi tam ne bo ravno neko posebno zehanje na motorju Gody a to maš slo instruktorje al kake lokalce oz austričeke???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 ...da te pod 2.0 prišlepa hmm: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 (popravljeno) Hja ne, ''meki'' zna tud precej niže... :naughty: Popravljeno November 2, 2009. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Gody a to maš slo instruktorje al kake lokalce oz austričeke???? Vsi bojo govorili po naše casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Aha ok, vidim da zadeva še ni čisto za v javnost, torej pustimo se presenetit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Aha ok, vidim da zadeva še ni čisto za v javnost, torej pustimo se presenetit... Ah, spletna stran je aktivna, prijave so možne, tako da kakih posebnih presenečenj še ne bo. Inštruktorje bomo predstavili na sami prireditvi, razen če ne bo posebnega interesa z njihove strani, da jih malo poreklamiramo. Zadeva je namreč povsem amaterska/zasebna (beri prostovoljna). Če se bo obnesla bo mogoče kdaj v prihodnosti prerasla v kaj več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iceage Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Aha ok, vidim da zadeva še ni čisto za v javnost, torej pustimo se presenetit... pustimo se Zx_r maš prav pustimo se presenetit!!! mogoče pa ti še kako novo linijo pokažejo kaj te veš kake karte majo v žepu!!:whistle: ja boma mogla it pogledat inštruktorje ki govoriji slovensko:winkiss: jaz grem sigurno s spremstvom na pisto!:naughty::naughty::naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) Maš prav, jaz že intenzivno treniram... PS: Če bo kaka krajša linija je bom sigurno vesel, pa magari tiste do kafane. Popravljeno November 3, 2009. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Fanta, ce mata prevec energije bom jaz prav vesel kaksnega dodatnega nasveta. Da motor odpeljem celi domov in ne v treskah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Maš prav, jaz že intenzivno treniram... PS: Če bo kaka krajša linija je bom sigurno vesel, pa magari tiste do kafane. Če bo KINDER_WAGEN inštruktor....te pa pridem.... vuk76 in grepavl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Fanta, ce mata prevec energije bom jaz prav vesel kaksnega dodatnega nasveta. Da motor odpeljem celi domov in ne v treskah... Ma sploh ni problema, mislim da pa na napisano (gody) to nebo potrebno. Če bo KINDER_WAGEN inštruktor....te pa pridem.... Grunf kot vidiš je čas za treniranje drugih najkrajših linij... :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Ma sploh ni problema, mislim da pa na napisano (gody) to nebo potrebno. Grunf kot vidiš je čas za treniranje drugih najkrajših linij... :-) Tu bom pa jaz vas malo šolal.... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Ma sploh ni problema, mislim da pa na napisano (gody) to nebo potrebno. Vem,vem...ampak malo heca nikoli ne skodi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Tu bom pa jaz vas malo šolal.... Hja oprosti miško, spet nimaš pravega motorja .... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Vem,vem...ampak malo heca nikoli ne skodi... Itaq stari, mi ko dirkanje jemljeno z precejšnjo mero heca to sploh ni problem. Z veseljem te vzameo zraven :yes: , verjami da neboš prvi... Lp, Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Hja oprosti miško, spet nimaš pravega motorja .... SL 12, R11 m, da niso prave za moje linije?? Pridi kaj okrog.... grepavl, miha7 in vuk76 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 SL 12, R11 m, da niso prave za moje linije?? Pridi kaj okrog.... Čuj za ta model še nisem slišal, mi v večini uporabljamo Metzeler MC4 radij pa je čist odvisen hitrosti, tlaka ter od vertikalnega kota motorja na podlago... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Čuj za ta model še nisem slišal, mi v večini uporabljamo Metzeler MC4 radij pa je čist odvisen hitrosti, tlaka ter od vertikalnega kota motorja na podlago... Evo viš, toto razlago sn nuco.....bom to dal čez zimo gor, te pa bo...BTW, a si ti šel veraj mimo moje službe, tam nekje med 14-15 uro?? grepavl in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 (popravljeno) Če je to na Mladinski potem zelo verjetno, dost krožim tam okoli... Ps, Zdaj sma pa že precej daleč od pannoie hehe... Lp. Popravljeno November 6, 2009. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Bi šel kdo ta petek gor? Napovedanih je 21 stopinj. Odhod iz Kamnika ob 04.00, imam še 2 prosta mesta v kombiju. 6*30 min = 120 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MetodT Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 Pozdravljeni, ima kdo kakšno priporočilo glede gum? Ne morem se odločiti katere naj dam gor. Bi bile GP racer D211 ok? Pa še kaka kombinacija, sprednja soft zadnja medium? Ali kaj drugega. Hvala za odgovor/e. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Ta kombinacija bo super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Je kakšen interesent za tole soboto? RTS-racing, 135€, od 14h-16h se vozi endurance dirka, drugače pa 3 skupine (pod 2:14, nad 2:14 in vodena). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Junij 2, 2010 Deli Objavljeno Junij 2, 2010 Gre kdo v ponedeljek 7.6? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Junij 5, 2010 Deli Objavljeno Junij 5, 2010 Jaz bi šel v torek, gre kdo zraven? 2 frej placa mam v kombiju, odhod iz Kamnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se