premza Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 (popravljeno) Po moje me ne bojo odpeljali, sem bla preveč tečna, pa me nočejo nazaj :cry: Če vseeno pridejo povej, mogoče vzamejo mene? :OK: Popravljeno Februar 27, 2004. Popravil premza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 coitus... ergo sum .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Jaz sem žalosten!!!!!!! . . . . . . . . . . . Že neki časa......sam se izboljšuje!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Sem mavrica.... :rolleyes: ....SI vse in NISI nič.... O:-) Oskrunil sem avtorske pravice......cvrl se bom v PEKLU!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Ne vem še kdo sem vem pa kdo in kaj vse nisem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 okolica pravi, da sem včasih nenormalen, suiciden, samodestruktiven, egoističen, samozaverovan, brez osnovnih manir in moralnih vrednot in še kaj. pravijo da sem perverzen v vseh pogledih. kaj me briga! sem samo jaz, tako do sebe kot do drugih, na cesti in za mizo, v hribih in na morju, v zraku in pod vodo. lp vaš pervy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 sem samo jaz, tako do sebe kot do drugih, na cesti in za mizo, v hribih in na morju, v zraku in pod vodo. lp vaš pervy the Blowjob collector ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Jaz sem vse in jaz sem nic. Jaz sem vir vsega in ponor taistega. Jaz sem center vesolja in jaz sem tisto ki ga obdaja. Jaz sem bog in jaz sem satan. Jaz sem prijatelj in sem sovraznik. Jaz sem crno in sem belo. Jaz dajem zivljenje in jaz jemljem zivljenje. JAZ SEM VSE, JAZ SEM CENTER SVETA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Sem to v kar sem in me je druzba oblikovala z mojimi odlocitvami vsak ja ali ne prinese tisoc novih odprtih vprasanj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Siten, zavaljen debeluh, ki iz fotelja svoji boljši 1/2 stalno teži naj mu prinese hladen pir in vrečko čipsa, da ne zamudi svoje najljubše južnoameriške nadaljevanke. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Kdo sem jaz? Sem obraz, varno skrit za ekranom račnalnika. Sem samo eden v množici drugih. Sem drugačen, a neponovljiv. To sem jaz :lol1: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Yst sm Robycop. B) Nad mano je Gebre. Pol pa Ton...ETC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 U bistvu sm krava s sončnimi špegli. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 U bistvu sm krava s sončnimi špegli. :grim S srčkanimi sončnimi špegli :D LP by gebre ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 S srčkanimi sončnimi špegli :D Niso mel drugih. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 JAZ SEM VSE, JAZ SEM CENTER SVETA. hmmm ta svet ratuje malo majhen za naju dva! :hmm: no ja dokler boma še obadva za šankom mela plaz bo še menda šlo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 muca maca, tist k dostim jezik popapca :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 :alien1: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Jaz sem Boris, oče dveh krasnih otrok (parčka) vse ostalo pa je postranskega značaja. Onadva sta edini razlog, da bo nekoč, ko me ne bo, nekdo vedel kdo sem bil. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Jaz sem Boris, oče dveh krasnih otrok (parčka) vse ostalo pa je postranskega značaja. Onadva sta edini razlog, da bo nekoč, ko me ne bo, nekdo vedel kdo sem bil. ;) Ja, ja, sem vedno trdil, da imajo ljudje otroke predvsem zato, da si postavijo živ spomenik. Ampak ne se sekirat, mi nihče ne verjame, otroke imajo baje vsi iz čiste krščanske ljubezni (do bližnjega in ne do sebe, da se razumemo)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Jaz sem velik, rastem in se razvijam. Mogoče enkrat zrastem in takrat BOM. To pa naj bo tudi moj zadnji post pod tem nickom. Se vidmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 ja sam TAJ, koji tajnu zna ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 ja sam TAJ, koji tajnu zna ... ti pa hudo breme nosiš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Jaz sem Boris, oče dveh krasnih otrok Po čem si pa presodil, da sta krasna? :? p.s. Sam vprašam..... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se