Zok Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 js sm Zok. in me gladko bôli ku*ac, kaj si mislite o men. B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Po čem si pa presodil, da sta krasna? :? a tvoja dva(če jih imaš) mogoče nista...... :hmm: sam prašam O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Po čem si pa presodil, da sta krasna? :? Siddharta: Samo Edini: "...in kolkim se rodi najlepsi otrok??" (SkorajVsemPress .)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 (SkorajVsemPress .)) čisto vsem (brez pressa) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2004 čisto vsem (brez pressa) :P ne bo držalo ... :grrr ... vsi nimajo otrok :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 ne bo držalo ... :grrr ... vsi nimajo otrok :grrr Zarečenega kruha se največ poje :devil: :devil: :devil: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 I am the One: Orgasmatron... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Po čem si pa presodil, da sta krasna? :? p.s. Sam vprašam..... O:-) Zame sta krasna, ker sta moja! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 js sm Zok. in me gladko bôli ku*ac, kaj si mislite o men. B) :D sploh si nič ne mislimo ... a je zdj bolečina že zginla al ga še zmer v ledeno vodo namakaš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartika Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 KDO SI? Predvsem unikat. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 vse je odvisno od stalisca. meni je moja rit tudi najbljizja. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 LACNI FRANZ: SRECNO KEKEC Za eno samo zvezdo si imel oci Od bombe, pa do vecnosti Namesto nas si ji ves cas verjel Da drugih sploh na svetu ni. Namesto sonca baterija In za pasom crni kljuc Palica se sladko smeje Ko plese kolo preko nasih buc. Nazaj na vejo. Srecno Kekec, Zlatorogov car Srecno Kekec, Triglavski mornar Tvoje misli solze pijejo Tvoji skornji krste zabijajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 pridna , marljiva , delovna (ups delavna ?)..... sam še zmer sm una k mreže plete :krneki: kok se fajn hvalt, če te drugi ne thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 To si ti, kaj sm pa jest? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Mi vsi smo tile: :krneki: :beer1: :music3: :smoke: :music2: :music4: :hooray: :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Mi vsi smo tile: :krneki: :beer1: :music3: :smoke: :music2: :music4: :hooray: :surrender: tole sm pa jaz zdele thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 od mame in tatu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 od mame in tatu a ti je mamo ukradu :blink: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 a ti je mamo ukradu :blink: a misliš na kakega lopova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Neki rek pravi.."Povej mi s kom se družiš,pa ti povem kdo si." Torej iz tega sledi...bog mi pomagaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 a misliš na kakega lopova tat..... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 tat..... pajkica, a bi bla ti moja mama..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 pajkica, a bi bla ti moja mama..... kuk pa to zgleda da bi meu kr dve thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 kuk pa to zgleda da bi meu kr dve ja, eno so mi ukradli, lopovi...... in zdej sm brez mame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ja, eno so mi ukradli, lopovi...... in zdej sm brez mame morš doma prašat prej thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se