Kruse Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Kolikor sem jaz slisal, hocejo ZV spraviti na kant, zemljisce pa prodati. Baje naj bi tam stala diplomtska cetrt, ali nekaj takega. Tisti, ki se pritozujejo cez ceno vstopnic v ZV; kmalu sploh ne bo vec dostopa do tja. Ja, kako je krasno v sloveniji. Eni bi za denar prodali lastno mater (kaj je potem tistih nekaj hektarjev pod Roznikom) :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Baje naj bi tam stala diplomtska cetrt, ali nekaj takega. Tud za ograjo in same živine na kupu. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Jaz bi tisto peesdo od direktorce kar v kletko zabil! :devil: :devil: In to med ta najbolj usrane merjasce! :devil: HHV :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 In kaj lahko konkretno storimo, da pomagamo živalskemu vrtu preživeti? Jaz sem za kako akcijo! :) Alla B) Ne boš verjela....... - otroci po vsrtcih so zbirali suh kruh in denarne prispevke - otroci v šolah so zbirali star papir,denar pa namenili za ZOO - otroci cele slovenije so zbirali prispevke za nakup žirafe . . . . in kje je vse to pristalo???? Ne verjamem ničemer več!!!!!!!!!!!!!!!!!! Živali si pač zaslužijo nekaj bolšega!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 (popravljeno) zvali dat drugam in podret zivalski vrt..... bo ceneje zivali ne pasejo v kletke gozd pa zascitit kot naravno dediscino Popravljeno Februar 27, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2004 zvali dat drugam in podret zivalski vrt..... ... Kam? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Eh.....na krožnike.......da ne bojo šle v nič...... O:-) :devil: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Eh.....na krožnike.......da ne bojo šle v nič...... O:-) :devil: Alla :lol1: :lol1: :hmm: da ne bodo potem ljubljančani še referendume za lokacijo ZOO imeli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se