erzo Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 v cem je razlika med npr. navadnim sportnim filtrom k&n in penastim sportnim, razn da je penasti 3x drazji?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ales13 Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Lep pozdrav! Kaj ti filter sploh da na skuterju razen lepšega izgleda, pa če maš vse standard,razen blokade ven. hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Da ti sam slabe lastnosti ce mas use original tak da se nesplača, pa itak se po enem tednu navelicas!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Razlika med Penastim in K&N niti ni kaj velika razn da ti da penasti za odteknek vec zraka mogoce.... @erzo ti si v MBja? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2004 sem ja ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 sem ja ;) ;) Aprilia SR,Metal ror,dosti pri tomotu :) ..... B) Znano ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2004 te sn ze jaz ja, samo ne hodim vec k tomotu, zaj sam sraufam, ze kako leto nisn bil ziher tam, zgleda bom mogo it malo spet, zdaj pred registracijo da mi da pušo not :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 te sn ze jaz ja, samo ne hodim vec k tomotu, zaj sam sraufam, ze kako leto nisn bil ziher tam, zgleda bom mogo it malo spet, zdaj pred registracijo da mi da pušo not :) Vidis da jaz vse poznam :) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2004 prii na irca al nekam, tu gre prepocasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 prii na irca al nekam, tu gre prepocasi Sej smo na Ircu #skut & skut.info in mas pol foruma gor B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Lep pozdrav! Kaj ti filter sploh da na skuterju razen lepšega izgleda, pa če maš vse standard,razen blokade ven. hvala :) Zvok in boljšo odzivnost mašine če imaš prav nastavljen frgazer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 mislem da penast majn svinjarije skoz spusti če ga pravilno pucas in mazes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 mene zanima ce se s penastim lahko po dezju vozs? dejte se mal slikc no :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Bivsi filter od malossi_ -ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 In trenutni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Jaz sam imam K&N (drag ko prasica, dražji od evolution filtra :D ) in je kr cool raz da pač ne vleče dosti lufta not kot pa npr. evo filter od polinija.Imel sem tud evo sicer je bil prevelik zame, potem ga je mel roba :D nato pa neznana oseba ki ga je odtajila prijatelju :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 te sn ze jaz ja, samo ne hodim vec k tomotu, zaj sam sraufam, ze kako leto nisn bil ziher tam, zgleda bom mogo it malo spet, zdaj pred registracijo da mi da pušo not :) Ti še gloda tak valjčke, da si vsak dan v Stupitu? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se