Skoči na vsebino

filter

erzo

Priporočene objave

Lep pozdrav!

Kaj ti filter sploh da na skuterju razen lepšega izgleda, pa če maš vse standard,razen blokade ven.

hvala :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ti sam slabe lastnosti ce mas use original tak da se nesplača, pa itak se po enem tednu navelicas!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razlika med Penastim in K&N niti ni kaj velika razn da ti da penasti za odteknek vec zraka mogoce....

@erzo ti si v MBja? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te sn ze jaz ja, samo ne hodim vec k tomotu, zaj sam sraufam, ze kako leto nisn bil ziher tam, zgleda bom mogo it malo spet, zdaj pred registracijo da mi da pušo not :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te sn ze jaz ja, samo ne hodim vec k tomotu, zaj sam sraufam, ze kako leto nisn bil ziher tam, zgleda bom mogo it malo spet, zdaj pred registracijo da mi da pušo not :)

Vidis da jaz vse poznam :) .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav!

Kaj ti filter sploh da na skuterju razen lepšega izgleda, pa če maš vse standard,razen blokade ven.

hvala :)

Zvok in boljšo odzivnost mašine če imaš prav nastavljen frgazer.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sam imam K&N (drag ko prasica, dražji od evolution filtra :D ) in je kr cool raz da pač ne vleče dosti lufta not kot pa npr. evo filter od polinija.Imel sem tud evo sicer je bil prevelik zame, potem ga je mel roba :D nato pa neznana oseba ki ga je odtajila prijatelju :D

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti še gloda tak valjčke, da si vsak dan v Stupitu? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!