RAN Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Dokležovje. Kje s'pa to našla ? Ne vem če so slovenska so pa mal drugačna in v Sloveniji: Puče Krkavče Koštabona
Špilferderber Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Miklavž na Dravskem polju.. (zdaj si pa predstavljaj, da ti je še ime Aleksander Aksentijević, da živiš na naslovu Miklavž na Dravskem polju 368, in da si po rodbini prestolonaslednik => to mora roka bolet pri izpolnjevanju obrazcev) :wacko: p.s. drugače pa Šentjur, valjda.. p.p.s. kako ne veš, kje je Dokležovje?!
Nata Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Manuelca draga moja ... :wub: .... kok lepo, da so ti všeč imena krajev katerih sem jaz čisto blizu doma ... :D .) :rolleyes: kaj praviš na .... Motovilci .... al pa Črešnjevci .... al pa Trnje .... Bratonci je tud kar zanimivo ... :rolleyes: .... pa Krašči se tud bajno sliši .... kot če bi prasketalo tam al nekaj podobnega ... :rolleyes: .... al pa Grlava .... :rolleyes:
Biba Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Globel ... :devil: Dost 'mam (domotožjepress)
rr Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Dalnje njive Dečja vas Prazna ulica Župa
Ervina Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Čeče Knezdol Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Ervina
Guzzila Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Kokoriči, Bučečovci, Bolehnečici, Vučja vas, Železne dveri..... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se