Ice Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Laca ves Grabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Kokoriči, Bučečovci, Bolehnečici, Vučja vas, Železne dveri..... :OK: Iz Bolehnečičev mam pa jaz bivšo sošolko iz faksa in sem si zmeraj jezik zlomla preden sem naslov napisala :D Črešnjevci Babiči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Gorje Češnjice Budganja vas .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Pomjan Momjan :? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Pomjan Momjan :? :) Tinjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Zibika :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Tinjan Strunjan. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Bistra Soteska Planina Graška Gora Bele Vode Reka Graben Kurja Vas Razbor Suhi Dol Sveti Duh Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Krvavi breg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Zibika :wub: hehe, kolkrat sm js tam na polno skoz zgal!! :kva2: :yea2: :naughty: drugac pa: -Ponikva (aneane?? aneane?? :P ) -Ig (:lol1:) -Lukovica (oh, LOOK!! :P ) -Lutrje (:lol1:) -Periše :afro1: -Stahovica -Šentjur (sveti jurij) -Šentvid (sveti vid) -Šentzok... :lol1: ...itd. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Laze Col Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Zakaj mi Fukovci nekam znano zvenijo. Še nikoli nisem bil tam, se mi zdi pa, kot da bi moral kar vse tam poznat. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Tišina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 ..-Šentjur (sveti jurij) -.. vodim z golom prednosti.. hvala, Zok.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Dragomer. :blink: (nikol mi ni blo jasno, a Drago meri, al ga kdo Dragotu meri :wacko: )...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Dragomer. :blink: (nikol mi ni blo jasno, a Drago meri, al ga kdo Dragotu meri :wacko: )...... Po moje jih z Dragotom merijo :D NEVERKE Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 trojane (to je tam, kjer se baje inteligenca konca... ...zej pa odvisn na kiri strani si... :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Nunska graba :naughty: Boljše Središče ob Dravi kot golob na strehi ! :ph34r: Cunkovci :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2004 NEVERKE Kako veš za KURJO FARMO pri Pivki? :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Čeplez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 STUDENCI!!! B) :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Luwigana Poetovio Celeia Marburg Portorosso Capodistria Lotmerk Živalc :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 A za Mišače je že kdo slišal? Pa za Vrbnje, mal naprej ... ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 pa Polule pri Celju... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 bistrica ob dravi(moj kraj) ruše limboš laznica ....... ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) mlada lipa... :naughty: vrba... :hmm: orehova vas... :naughty: kostanjevica... :) vrbno... :hmm: lipoglav... B) Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se