Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Kokoriči, Bučečovci, Bolehnečici, Vučja vas, Železne dveri..... :OK: Iz Bolehnečičev mam pa jaz bivšo sošolko iz faksa in sem si zmeraj jezik zlomla preden sem naslov napisala :D Črešnjevci Babiči
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Bistra Soteska Planina Graška Gora Bele Vode Reka Graben Kurja Vas Razbor Suhi Dol Sveti Duh Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Vale
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Zibika :wub: hehe, kolkrat sm js tam na polno skoz zgal!! :kva2: :yea2: :naughty: drugac pa: -Ponikva (aneane?? aneane?? :P ) -Ig (:lol1:) -Lukovica (oh, LOOK!! :P ) -Lutrje (:lol1:) -Periše :afro1: -Stahovica -Šentjur (sveti jurij) -Šentvid (sveti vid) -Šentzok... :lol1: ...itd. .)
RAN Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Zakaj mi Fukovci nekam znano zvenijo. Še nikoli nisem bil tam, se mi zdi pa, kot da bi moral kar vse tam poznat. :hmm:
Špilferderber Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 ..-Šentjur (sveti jurij) -.. vodim z golom prednosti.. hvala, Zok..
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Dragomer. :blink: (nikol mi ni blo jasno, a Drago meri, al ga kdo Dragotu meri :wacko: )......
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Dragomer. :blink: (nikol mi ni blo jasno, a Drago meri, al ga kdo Dragotu meri :wacko: )...... Po moje jih z Dragotom merijo :D NEVERKE Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Vale
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 trojane (to je tam, kjer se baje inteligenca konca... ...zej pa odvisn na kiri strani si... :lol1: )
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Nunska graba :naughty: Boljše Središče ob Dravi kot golob na strehi ! :ph34r: Cunkovci :rolleyes:
Manu Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 NEVERKE Kako veš za KURJO FARMO pri Pivki? :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Čeplez.
SiR Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Luwigana Poetovio Celeia Marburg Portorosso Capodistria Lotmerk Živalc :P
SiR Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 A za Mišače je že kdo slišal? Pa za Vrbnje, mal naprej ... ;-)
PuBeC Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 bistrica ob dravi(moj kraj) ruše limboš laznica ....... ;) ;) ;)
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) mlada lipa... :naughty: vrba... :hmm: orehova vas... :naughty: kostanjevica... :) vrbno... :hmm: lipoglav... B) Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Zok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se