Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 mlada lipa... :naughty: vrba... :hmm: orehova vas... :naughty: kostanjevica... :) vrbno... :hmm: lipoglav... B) pa Lipico sm se pozabu... :D
Vojč Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 ŽIŽKI KOPRIVA ČRENŠOVCI ODRANCI NEDELICA LIPA
Pervy Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 najbolj znana slovenska vas BUTALE!!!!!!!!!!
HOMAR Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 VERJE :yea2: pa še nekaj posebnih krajev ŽVAB VIDMAŠČE ŽUPA
Pravokotar Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) Žagarjev graben (pri meni vedno sproži določeno asociacijo :naughty: ) Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil PEPE
VrUUUUUmmmm Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 PESJE (le kako se imenujejo krajani Pesjega) :hmm:
gizmOkak Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Kopriva (tm je treba zmeri hitro skoz k peče :)
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 KOLOMBAR MIŠI VREMŠČICA VATOVLJE KOZJI HRBET DOLENJA TREBUŠA ŠČAVNICA
cvetoo Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 (popravljeno) Žagarjev graben (pri meni vedno sproži določeno asociacijo :naughty: ) Ja PEPE. Daj no, eno asociacijo na Ščavnico :naughty: Sicer pa Bukov Vrh Selo Stara Oselica Popravljeno Marec 4, 2004. Popravil cvetoo
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Daj no, eno asociacijo na Ščavnico :naughty: Viš, zanimivo: Ščavnica v mojem čebru ne sproži nobene asociacije. Čeprav si predstavljam, kakšno naj bi. .) Pač pa sproži slikce ime Zaklanec. Zmeraj se mi prikaže tip, ki so mu bleke razparali (al kako se že reče) :o Nadhecni se mi pa zdijo Cepki :D
Guzzila Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 NORŠINCI ( 2 x , Prleški in Prekmurski)
Manu Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Podsreda. :yea2: Podčetrtek. :yea2:
rr Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Divjakova ulica Do proge Gmajna In poznam možakaraja, ki se je rodil na Hrastu, v šolo je hodil v Lipo, sedaj pa živi Pod lipo.....
Zok Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 PESJE (le kako se imenujejo krajani Pesjega) :hmm: pesjani?? :P
Rude Boy Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Sladki vrh včasih tudi Cukeršpic ! <_<
Nata Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 FIKŠENCI :lol: dragi Area ... Fikšinci ... :P Kot ... :lol: Stara Nova vas ... kaj je zdaj stara ali nova ... :? :hmm: Predanovci ... le komu so tko predani ... :D Libanja ... :wub: ... me spominja na Ich Liebe Dich ... so tam najbrž vsi ful zalubleni doma ... :wub: pa v Beli krajini je še ena vas: :lol: Tri Buče ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se