Killroy Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Sopotnica... :) Nek pr Škofji Loki zaviješ desno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 :? TOLSTI VRH (Reka Graben)! :hmm: ZELEN BREG JAVORJE KOPRIVNA PODGORA RAVNE NA KOROŠKEM :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Kokolajnščak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 BRINJEVA GORA .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziro1 Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Drulovka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Pač pa sproži slikce ime Zaklanec. Nadhecni se mi pa zdijo Cepki :D Ja. Meni pa Voličina, pa Gamelne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Tudi Sviščaki niso od muh. :) Kot ene take mehko volnate živalce. Pa ne svizci. Svizci so drugačni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Znojile Pleše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 LADRA (fajn je ko poveš ime vasi italijanu........) SMAST FONI ŽAGA JEVŠČK SVINO .................................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Voljče :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Polhov Gradec :) Dom Žale <_< Novi svet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Medvedje brdo Horjooooooooooooo :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Volčja draga (se vedno sprašujem, če je kje tudi volčji dragi...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Meni ja pa še vedno najbolj všeč HORJUL :yea2: mam občutek ta tam ful horjulijo in rjovejo in so celi horjulasti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Mrzli log :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Krščen Matiček. Volčji dragi je pa pri meni doma. Sicer pa, da nebom grajan: Vučja vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Še ena al pa dve za našega JAZBECA : Idrsko :yea2: Bača pri Modreju :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Tupelče (tam je en drug Jazbec doma) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Polževo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Višnja gora. :wub: (s smetano) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Višnja gora. :wub: (s smetano) :D Na, zdaj sem pa lačna nastala ... Hrpelje! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Markovščina. Tam najbrž pobirajo kakšne prispevke za Markote? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Nanos ... me je vedno zanimalo kaj je pod nosom :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Nanos ... me je vedno zanimalo kaj je pod nosom :? Nanos je hrib!!!!!! (mona :angry: .) ) PODNANOS je kraj! :) :yea2: Šele zdaj se splača razmišljati, kaj je pod-na-nosom :wacko: :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) Nanos je hrib!!!!!! (mona :angry: .) ) PODNANOS je kraj! :) :yea2: Šele zdaj se splača razmišljati, kaj je pod-na-nosom :wacko: :wacko: :wacko: No sej si kapirala kaj sem hotla povedat :P ni mi jasno namreč kaj le lahko pod na nosom :? Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se