Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 No sej si kapirala kaj sem hotla povedat :P ni mi jasno namreč kaj le lahko pod na nosom :? Pa res.... Ma sem mona :wacko: kraj : PADNA
SiR Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Medvedje brdo Horjooooooooooooo :kva2: :kva2: :kva2: u, tam je pa en znan človk doma :) PS: Bajstrca :lol1:
Vale Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 OSP DEBELI RTIČ PARECAG al PARECUG :? SPODNJA IN ZGORNJA KUNGOTA SPODNJI IN ZGORNJI KAŠELJ KOŠAŠKI DOL
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 DEBELI RTIČ Ti, ta je men tut močna.... :hmm: če se RT zmanjša v RTIČ, kako je potem sploh še lahko debel? :wacko: Drgač pa eno lepo : Sinja gorica Imam občutek, kukr, da bi se tam morali vsi radi imet..... :)
Ganges Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Jastrebci, Sebeborci, Branoslavci,... Tega je kolikor hočeš
Manu Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Sveta Ana v Slovenskih goricah :blink:
bubamara Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 ...v Lipovcih je lipou.... :wub: :wub: :grim
Nata Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 ...v Lipovcih je lipou.... :wub: :wub: :grim packa :wub: :D :P v Vinjah ... pa se človek počuti kar malo vinjen ... :P :wub:
HOMAR Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Pa poglejmo še druge kraje od mojega OSTRIŽ GRIŽE OSLICA GRM STOPERCE :kva2:
Ice Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Apachee .....ok, brez "h" in samo en "e". :)
Rude Boy Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Porčič :kva2: Hmm spodnji ali zgornji ?
Jason Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Nekaterim se zdi čudno ime Predoslje, jaz pa sem tu doma in sem se že navadil. Sosednja vas je pa Britof. Tudi to je enim čudno.
SiR Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 Fučkovci Račje selo Norički vrh Nožed Arčelca Buč Butajnova Močile Modrič Gatina Spodnje Blato Blato Blodnik Lastnič in za konec najbolj smešno, vsaj meni ... Gederovci (izgovoriti v prekmurski maniri) :)
gizmOkak Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 vrtejba... :P pa horica... :D ma na tvoji tipkovnici in na žalost tud moji ni goriškega GH-ja, tko d je to težko napisat :wacko: čene pa: KRIŽ
Pervy Objavljeno Marec 6, 2004 Opozori Objavljeno Marec 6, 2004 (popravljeno) Ritoznoj :) rahlo dopolnilo, Ritoznoj praktično ni zaselek v smislu vasi ali kraja (le nekaj hiš), ampak le del mojega mesta (npr. kot pobrežje, moste,...), na katerem se nahajajo pretežno vinogradi (99%). Že stoletja od tod prihaja odlično vino "Ritoznojčan", ki ga sedaj pridelujej škofijski zavod, ki je prevzel propadli "kombinat". Tu sedaj nastaja slomškovo vino in ostala iz "ritoznojskega vinorodnega okoliša" :P . samo ime je nastalo tako, da so v vinogradih ljudje garali na soncu (sončna lega - dobro vino :OK: ) in to tako hudo, da jih je "znoj tekel po riti". ergo tako je nastalo ime, :hmm: čeprav imam na sumu, da je na delu bil nek zgodnji toporišič, saj tako ime ni moglo nastati pri nas, ker ne uporabljamo besede znoj in bi bil kvečemu "Ritošvic". PS: priporočam degustacijo kleti (če kdo hoče jo tudi organiziram) in my favorite - rumeni muškat :OK: . letošnji je res dober, sem ga testiral takoj po martinu. Popravljeno Marec 6, 2004. Popravil PERVY
D.J. Objavljeno Marec 6, 2004 Opozori Objavljeno Marec 6, 2004 težka voda (gornja, dolnja) ljubljana maribor celje . . .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se