stigmata Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 PTUJ!!!!!!!!!!!! :D Borovnica Bakovci Bukovci Benedikt Vurberg Duplek Dvorjane Cunkovci Žabljek Črenšovci Pečakovci Moščanci Žižki :hmm: Vel. in mala Nedelja...
cvetoo Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 :D Jazbin Vrh Jazbina Jazbine Jazne :D
strom Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Zaklanec.... pa še lepa cesta je do ke iz LJ (prot Horjulu), luškani ovinkci, tam zaviješ za Drenov grič pa nazaj po tržaški gasaaa.... pa polcajev ni. LP PS: koga so kej zaklal....
hotschko Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Puščava Cirnik Gorenje Jesenice Žalostna Gora Mokronog ....
Manu Objavljeno Marec 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Ocizla :blink: Ja. :blink: Zmeri vidm tablo na poti z morja. :blink: Lazec
Vale Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Nanos :P Mona to sem že jaz napisala in mi je Manu povedala, da sem mona, ker Nanos ni kraj :P
Vale Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Ocizla :blink: To je pa kraj, kjer bi Mario rad stanoval :D Pa ROŽCE so pri Kozini
barkafe Objavljeno Marec 10, 2004 Opozori Objavljeno Marec 10, 2004 Podčetrtek Podsreda a to je že bilo? če je, se pardoniram
Manu Objavljeno Marec 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Podčetrtek Podsreda a to je že bilo? če je, se pardoniram Je že blo. Nč hudga. :rolleyes: Se lahko zmisleš pa še Podnedelja. :) Zihr je kje.
HHV Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Grčarevec (jezik zlomt...) Ja pa za brain vijuge glihat. Se nkol ne morem spomnt tega.... kva je že? :? :blink: :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se