Guzzila Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 (popravljeno) Besede niso potrebne! C8 (Competizione V8) Popravljeno Marec 4, 2004. Popravil KAWAMAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Crosswagon - dvignjena 156 SW z 4x4 pogonom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 To back up the historic name, Alfa Romeo have given the 8C Competizione an extremely powerful engine. Correlating to '8C', this concept features an eight cylinder engine borrowed from Maserati. This is the same 4.2 liter 90 degree V8 engine fitted to the Quattroporte, Spyder and Coupe. However, it isn't a stock transfer like in the Brera concept - Alfa Romeo have gone a step further and added a turbocharger to the engine. With the blower on board, the 8C becomes a roadgoing racecar with in excess of 400 horsepower at 7000 rpm, and 325 ft-lb of torque at a lower 4500 rpm. Renowned for its smoothness and high end power, the V8 now receives an extra wallop of torque for low speed acceleration, ideal for passing and overtaking. Thanks to its lightweight construction, the car can reach 100 km/h in a mere 4.5 seconds reaching a top speed in excess of 300 km/h. ...škoda, ker bo verjetno ostalo samo pri konceptu. Lahko pa bodo izkušnje prenesli na druge modele :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Besede niso potrebne! IMHO: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 IMHO: :SS Kaj pa je z tabo narobe. Si se prenažrl mlekca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Kaj pa je z tabo narobe. Si se prenažrl mlekca? v bistvu se le moj okus razlikuje od tvojega. al je ravno obratno?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 ni ti treba bruhat po alfah, ker SO lepe :wub: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 (popravljeno) Besede niso potrebne! C8 (Competizione V8) ena lepših alf - deluje zelo klasično. Popravljeno Marec 4, 2004. Popravil Aleron Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Evo še ene. Alfa Romeo visconti: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 ni ti treba bruhat po alfah, ker SO lepe :wub: :rolleyes: to pravis ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Evo še ene. Alfa Romeo visconti: kot pri c8 (sprednji del) me tudi pri visconte nekaj moti....... nekako zlizano deluje, ali ze prevec citirano. "nosato" ce hocete. drugace vsecen. samo ta nos.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 :yea2: Meni je zelo vsec, malo (ampak res malo ;)) spominja na Ferrari 250 GTO ... če imam pravo oznako v glavi za to kar mislim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 to pravis ti. ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 meni so alfice, kar se tiče zunajosti kar luštne samo tista cenena plastika v notranjosti mi ni všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Samo, da se kvaliteto spravijo na raven designa pa so zmagali. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) ma za po pravici povedat, ta dva modela k sta na slikah mi nista niti mal všeč.. sicer pa so mi alfe kar dobre, tanova 156 pa spljoh :naughty: je še zmeri neki kar me moti: MADE IN ITALY :grrr Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil žan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Samo, da se kvaliteto spravijo na raven designa pa so zmagali. :D Pa sej ni letnik 88, al pa kaka 33-ka :fight2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Pa sej ni letnik 88, al pa kaka 33-ka :fight2: :BUA: :yea2: Nekateri še pač živijo v osemdesetih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 Ko bojo nemci znali nardit tako obliko se bomo pa dalje menli... to bo verjetno... nikoli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 Men tud kar vredu zgledajo. Mocno pa dvomim v italijansko kvaliteto. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 Bi reku da so tud to že izboljšali... Kar se kvalitete tiče, raziskave kažejo da kvaliteta pada nemškim avtomobilom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Marec 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2004 kot pri c8 (sprednji del) me tudi pri visconte nekaj moti....... nekako zlizano deluje, ali ze prevec citirano. "nosato" ce hocete. drugace vsecen. samo ta nos.... To ni nos, to je Cuore - stilizirano srce ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 je še zmeri neki kar me moti: MADE IN ITALY :grrr Ti si pa ziher Born in Slovenia ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 To ni nos, to je Cuore - stilizirano srce ! aha....ma ne.... in ti nosis srce na "celu"?! :hmm: ne vem no..... samo zato ker je alfa me prav nic ne gane. ze prej zaradi dolocenih linij in oblik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se