Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 salon slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Genf --> Zenf --> Ženeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 ce ze, potem Geneve. dlakocepec pikolovski. like it. Fiat 500. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 hmmmm......... Opel Trixx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 hmmmmm 2 RINSPEED/AC SCHNITZER/GASMOBIL Splash Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Renault Z15 vse slike: copyright autosalon geneve 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Zdaj sem pa zagrabil. V konkretnem primeru je Ženeva bolj prav kot Geneve, ker bi moral drugače napisati "Salon International de l'auto Geneve... 2004". Ja, vem da dlako cepim in pike lovim, ampak vseeno ima moja prva pripomba tudi nekaj praktično uporabne vrednosti. Lajša iskanje s s tvoje strani tako opevanim iskalnikom. Redko kdo bi informacije o salonu iskal pod pojmom "Genf". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2004 pol pa napis zeneva v naslov, meni mirkosux ne da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Šoferka Ženeve leta 2004 po izboru U.Č.! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se