Špilferderber Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 :beer1: (pivcezaživcepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Za vse tiste, ki so vam smajliji v ider cool, dopolnjujem vprašanje: Kateri smajliji zasedajo zadnja tri mesta na vaši "best of..." lestvici. Ni nujno, da vam gre sploh kakšen na živce, zanima me samo, kateri trije so vam še njamanj v iber cool. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Te smajliji so mi NAJMANJ COOL.... :chase: :baa: :alien1: :K :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) da worst of sta mi :topic: in :rtfm: , ker vem da ce sta tu, je tu se nekaj drugega (fajt). :( drugac najljubsa sta mi pa :wub: pa :004 (se posebej, ce sta namenjena Bauci, Nati, Vale, Manu, Bubi in/ali ostalim motosvetovkam O:-) ). :OK: @WacKer: :baa: :baa: :baa: :baa: :baa: :baa: :baa: :baa: :P se pa na avtomobilizmu najdejo tud taki izpadi (priznam, redko, ampak vcasih tud od mene :P ): Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 best: :lol1: worst: :K :grrr :grim :naughty: :chase: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Najbolj všeč mi je tisti , ki ga dobim izza šanka! Najmanjkrat bi rad uporabil :fight2: Tale prav paše :zzz: Tudi ta paše (najbolj) :004 :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 :kva2: Sym.......... :doze: Bejbi, a sem pozabil napisat, da mi je tale :K pravzaprav zelo seksi? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) g.Bananko je prov ql! naprimer-jutri bo 25*C in sneg se bo stopil,pred hišo me bo čakal nov KTM! :010 :010 :010 :010 Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil batzajla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 1. :afro1: 2. :K 3. :grim & :grrr 4. :devil: 6. :lol1: 7. :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Hehe, dokler ni pretirane uporabe je vse OK, ampak res mi gre na jetra pa tale: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2004 emotions4freaks: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 ...pred hišo me bo čakal nov KTM! :010 :010 :010 :010 kaj, kaj???? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 eh men so tile bedni :alien1: :nono: :smoke: :K :grrr :grim pa teli dobri :004 :OK: :notworthy: :love1: :lol1: O:-) in standardna :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Men je najbolj beden :topic: saj vem, da se ne bo nič dobrega zgodilo, kadar je namenjen meni! lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) Najbolj mi grejo na jetra tile : :SS :K :grim :004 :stupid: ;) :music4: :kva2: :kva1: :music2: :fight2: :zzz: :xx: :topic: :rtfm: :yea2: :topic: :notworthy: :lol1: O:-) :doze: :music3: :cry: :friend2: :friend1: :? :fight1: :book: :beer1: :010 :alien1: :afro1: :ph34r: :wacko: :( :wub: :) -_- :lol: :D :P .) :o ^_^ :huh: :mellow: :OK: :BUA: :devil: Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 enega si pozabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 enega si pozabil. :yea1: nisem ga pozabil :yea1: ta mi ne gre na jetra :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 tale je kurac: :zzz: :zzz: naj pa so vsi ostali!! smajliji so CARSKI!!! :wub: :wub: :beer1: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 kaj, kaj???? :huh: hehe,smeško-prišlo je do pomote :D kateema še ni <_< ,dal sem samo primer kdaj bi uporabil g.Banankota :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 Najbolj na živce mi gre ta :yea2: (ne prenesem ga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 (popravljeno) :K - men je pa tale tak... čudn :) Popravljeno Marec 6, 2004. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 :grim :grrr :K :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) yummmi! Ugotovil sem, da se v netscapu da izkolopit animirane gife. Tako se izklopijo tudi animirani smalji, ki mi gredo pač najbolj na živce. Super, od zdaj naprej bom še lažje bral motosvet. če še kdo hoče to naredit: menu: Edit-->Preferences-->Privacy&Security-->Images: pri "animated images should loop" izberete NEVER :) res cool Zdaj se mi tudi ne bo treba več matrat z ignoriranjem Ventilovega podpisa. dodano: ja saj vem, da se da tudi samo podpise izklopit, ampak jaz jih vseeno še hočem videt Popravljeno April 9, 2004. Popravil Jason Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) men pa sam tale :BUA: po svoje so pa okej, ker popestrijo forum :) kot je naspisano v petem postu teme Popravljeno April 9, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 tole recimo je najmanj dobrodošlo pr men: :nono: :topic: :rtfm: :xx: :lol1: :yea2: :OK: :wub: :004 pa so itaq cool! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se