A_je_to Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 Tole je samo za dobre zelodce!!! http://coke.rotten.com/all-kings-horses/0001/ slik je 6 ! Nezne dusice ne odpirajte (deklice boste verjetno vseeno zaradi firbca ampak opozoril sem vas) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 quote: Tole je samo za dobre zelodce!!! http://coke.rotten.com/all-kings-horses/0001/ slik je 6 ! Nezne dusice ne odpirajte (deklice boste verjetno vseeno zaradi firbca ampak opozoril sem vas) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat animamea at te DUCATI. pa še ena avtomobilisticna http://200.207.190.40/crashed/ferrari/ferrari1.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 ...ja človek se zamisli.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 Live fast, die young!!! Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 hihihi nasty!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 quote: hihihi nasty!! kisses Pupa Kulk se bomo šele režal ko bodo objavili sliko kazga razmazanga forumaša(ice), bruhahahahahahahahahah ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 21, 2001 Deli Objavljeno November 21, 2001 Kriza. Folk, noste čelado! Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 quote: Live fast, die young!!! Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" BE A NICE BODY Klimbra....vlaženje zagotovljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 quote: BE A NICE BODY .....don´t move and wiggle when your picture gets taken. ------- 500 and counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 Dobr, da še nisem jedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 marja, pa nimas menda tako svoh zelodca... to bi moral gledat v detajle, pa se kosilat zraven :) Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 Ma, sem šel potem takoj na malico. Njami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 Na vrsti je... nenacrtovana shujsevalna kura. lav ja ol Viragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 22, 2001 Deli Objavljeno November 22, 2001 quote: Na vrsti je... nenacrtovana shujsevalna kura. lav ja ol Viragica ....si bila upozorjena!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno November 23, 2001 Deli Objavljeno November 23, 2001 Zakaj se delate heroje?? jest sm rabla več dni, da sploh lahk tukej napišem, da bi rada šla bruhat, pa bruhat......... bolš drugič nč tacga gor naslikat, kot opozorila pisat... sej veste radovednost je ženska čednost...... sploh če ni njim namenjeno.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 23, 2001 Deli Objavljeno November 23, 2001 quote: Zakaj se delate heroje?? jest sm rabla več dni, da sploh lahk tukej napišem, da bi rada šla bruhat, pa bruhat......... bolš drugič nč tacga gor naslikat, kot opozorila pisat... sej veste radovednost je ženska čednost...... sploh če ni njim namenjeno.. lp ...trisha kaj pa Crnivc?? sej tam tut bruhas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 23, 2001 Deli Objavljeno November 23, 2001 no ne vem,ce se glih delam heroja.....samo ko si enkrat ze "pospravljal" dele cloveka s ceste je nekako drugace to gledati na slikah. pa cim manj taksnih izkusenj..... ------- 500 and counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 23, 2001 Deli Objavljeno November 23, 2001 Heroj zakaj?? A bi nam moralo biti slabo ob tem. Zal meni je komaj slabo, ce kaj takega pojem, ne bo mi pa slabo, ce vidim nekaj. Halo to je samo pogled... vsi smo taki notr... Ce koga zanima, mu lahko zrihtam kej bolj sokantnega. npr. posnetke Scat-a (za info kar na net, jaz vam ze ne bom razlagal) ali pa npr. video obdukcije. Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno November 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2001 quote: Heroj zakaj?? A bi nam moralo biti slabo ob tem. Zal meni je komaj slabo, ce kaj takega pojem, ne bo mi pa slabo, ce vidim nekaj. Halo to je samo pogled... vsi smo taki notr... Ce koga zanima, mu lahko zrihtam kej bolj sokantnega. npr. posnetke Scat-a (za info kar na net, jaz vam ze ne bom razlagal) ali pa npr. video obdukcije. Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off" UUU to bi pa mene zanimalo...povek kje kako kdaj pa se zapis (video, CDrom ...) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 23, 2001 Deli Objavljeno November 23, 2001 quote: UUU to bi pa mene zanimalo...povek kje kako kdaj pa se zapis (video, CDrom ...) Spomni me v pon, da dol potegnem, pa ti dam url... Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno November 24, 2001 Deli Objavljeno November 24, 2001 Samo toliko, kako bi se kaj počutili, če bi se kdo od vaših najbližjih pojavil v takšnih podobah na netu. Resnično, Bog ne daj! Etika?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 24, 2001 Deli Objavljeno November 24, 2001 quote: Etika?! zelo _subjektivna_ zadeva. ------- 500 and counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 24, 2001 Deli Objavljeno November 24, 2001 Etika?... aha.. to spada v skupino skupaj z moralo, vestjo in podobnimi... za vse ze slisal, pa nikoli vedel, kaj naj bi to res bilo... Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 26, 2001 Deli Objavljeno November 26, 2001 quote: Etika?... aha.. to spada v skupino skupaj z moralo, vestjo in podobnimi... za vse ze slisal, pa nikoli vedel, kaj naj bi to res bilo... Einherjer ------------- Vsi drugacni, vsi v koncentracijskem taboriscu! Ja,začni z branjem znanstvene (in druge) fantastike ... notri je vse skupaj-za razliko od prakse.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se