Ninč Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 kter bajker si upa prit kepat z mano, A? :naughty: sej bom plidna, čist nč nau bolel! oblubm! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 ...prvi kandidat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Odvisno, kaj pa ce nocemo da si pridna?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 To bi pa že lahko vedla, da pridnih punc mi ne maramo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Kepanje v Lendavskih goricah? Luštno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 kter bajker si upa prit kepat z mano, A? :naughty: sej bom plidna, čist nč nau bolel! oblubm! :P glede na hobi v profilu verjamem da nebo bolelo nič več kot paše. zmenjeno, ti kar pridi :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Sex je senzacija prouzrokovana situacijom kada muškarac stavlja svoju lokaciju u žensku destinaciju. Dali shvačaš ili želiš demonstraciju? želim demonstracijo... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 želim demonstracijo... O:-) nina ti samo pripravi destinacijo za demonstracijo, ne skrbi za lokacijo, jih je dosti na razpolago :devil: : 1. BC 2. Pervy 3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 točno opoldne..part II....kdaj pa kje.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 ?????????????????? :? :lol1: :? ????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2004 ja ja seveda! demonstracijo dobi sam edn! in to je MOJ lubi!!! :wub: sicer pa če nočem tud nam plidna, sam poj se me pa pazi!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 sicer pa če nočem tud nam plidna, sam poj se me pa pazi!!!! :naughty: Nikarte preveč ne obljubljaj.......mi hitro za....... :hmm: :hmm: :hmm: .....besedo primemo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Nikarte preveč ne obljubljaj.......mi hitro za....... :hmm: :hmm: :hmm: .....besedo primemo!!!! Al pa tud za kej drucga, če že ne gre drugače.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 (popravljeno) ...edn (ena) izziva... :naughty: :naughty: :naughty: a ne ves ka se je zgodil, ko je un iz oddaje Tvoj Problem naribal svojo sosolko?? :devil: da jo je resilec odpelal?!? :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 10, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Abacus2004 Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 še jaz se javim za kepanje in demonstracijo :D Samo če se ne bomo hitr zmenili bo šel sneg u k.... :kva2: (Djevojke u ljetnim haljinama volim....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 ja ja seveda! demonstracijo dobi sam edn! in to je MOJ lubi!!! :wub: sicer pa če nočem tud nam plidna, sam poj se me pa pazi!!!! :naughty: a ima ta tvoj lubi kej rok trajanja? (sej ves da je treba vsako stvar kdaj pa kdaj zamenjat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2004 morm te razočarat, ampak ne! jebat ga- sej ga bom, nč bat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 jebat ga- sej ga bom, nč bat bogi, upam d ne bere tega.....pa tolk bnujš z nas :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Dvomim da ste se uspeli kepat, zato predlagam da se glede na vremenske razmere ki omogočajo blatne terene, greste "kepat" z blatom, oz. da se greste blatit ziher bo cool pa še dobro za kožo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 morm te razočarat, ampak ne! jebat ga- sej ga bom, nč bat :P Pojasni: jebat ga- sej ga bom (zamenjala), nč bat ali jebat ga- sej ga bom (jebala), nč bat ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se